• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 haftalık bebeğimi kaybettim , düşükle sonuçlandı

dolunayy1992

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2024
3
1
1
30
Merhabalar, 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim. Sürekli neden olduğunu düşünüyorum. Ayak tırnağımda mantar var ve çok kötü durumda , alerji değerim çok yüksek. Kadın doğum doktoruma bu nedenle olmuş olabilir mi dedim alakası yok dedi. Ama içim rahat değil. Hamilelikte ayak mantarı olan var mı aranızda :(

Onunla alakalı olduğunu sanmıyorum, acaba pıhtılaşma vs mi var baktırdınız mı hiç gen testi?
Hayır baktırmadım İlk düşükte bakmadıklarını söylediler. Muhtemelen sağlıksızdı o yüzden düştü dedi doktor. Herkes bununla alakalı olmadığını söylüyor ama insan sürekli acaba diyerek sorguluyor :(

Hayır baktırmadım İlk düşükte bakmadıklarını söylediler. Muhtemelen sağlıksızdı o yüzden düştü dedi doktor. Herkes bununla alakalı olmadığını söylüyor ama insan sürekli acaba diyerek sorguluyor :KK43:
Bence değildir kendinizi de suçlamayın lütfen. İlkinde bu yaşandı diye ikincisinde de öyle olacak diye bir durum yok. Allah sağlıcakla tekrar hamile kalmayı nasip etsin.

Back
X