Bende yaşiyorum ayni durumu ara ara bel agrisi oluyo.karnimda sanci daha sık oluyo.bol bol dinlenmelisin normal agrilar oldugunu soylemisti doktorum o yuzden icin rahat sende rahat ol insallah hicbir sorun yoktur ☺☺Kizlar merhaba konu basligindada oldugu gibi 7+1 gunumdey tam olarak ancak bir iki gundur bel we bazdn sirtima dogru agrim war akintim yada kanamam yok sizlerde boyle agrilar yasiyormusuniz?
Normal bebek gelisiminden kaynaklanan agrilarmi bunlar buna benzer seyler yasayan warsa we yazarsa cok icimi rahatlatacak simdiden tesekkur ederm
Insallah oyledir karnmda sanci pek yokta bel we sirt agrim war bi onceki beligim kotu bitmisti ama onda kananmam wardi oyuzden biraz tedirginim tesekkurler guzel cewabin icinBende yaşiyorum ayni durumu ara ara bel agrisi oluyo.karnimda sanci daha sık oluyo.bol bol dinlenmelisin normal agrilar oldugunu soylemisti doktorum o yuzden icin rahat sende rahat ol insallah hicbir sorun yoktur ☺☺
Icini rahat tut canim insallah saglikla kucagina almayi nasip eder Allah ☺☺Insallah oyledir karnmda sanci pek yokta bel we sirt agrim war bi onceki beligim kotu bitmisti ama onda kananmam wardi oyuzden biraz tedirginim tesekkurler guzel cewabin icin