- 21 Haziran 2018
- 9
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi Yasemennn66
-
Arastirdiklarim hep oyle olmus. Hic umut yokBenim yakınımda biri yaşadı. O da 7+4te boş dediler 2 hafta daha bekledi ama malesef mol gebeliği olduinşallah sizin öyle olmaz sağlığıyla kucağınıza alırsınız evladınızı
Umut kesilmez umudun hep olsun ama kendini ikisine de hazırla canım inşallah sağlıklı bebiş heberini alırız kısa zamandaArastirdiklarim hep oyle olmus. Hic umut yok
Umut kotu bisey. Bizim gibiler icin kanser gibi. Tam vazgeciyorsun biri cikip seni olur diye inandirior yine deniyorsun. Sonuc husran. Umut o kadarda iyi bisey degil. Kismet demek gerek sanirim. Cok saol canim. Ne cok isterdim saglikli canli olsun boyle olanlara bak bana olmustu sanada olur diyeyim. Ama kimse yok oyle olan hic umut yokUmut kesilmez umudun hep olsun ama kendini ikisine de hazırla canım inşallah sağlıklı bebiş heberini alırız kısa zamanda
Dertleşmek istediğinde yazabilirsin hep canım olabildiğince rahatlatmaya çalışırım. Zor bi dönem Rabbim güç kuvvet versin. Daha ağır imtihanlarla sınanmayalım inşallah. Umut bazen iyi bazen kötü haklısın ama bişeye inanmazsan uğruna emek vermezsen gelmiyo. Bazısı daha uzun süre emek istiyo bazısı sen aklındayken çıkıp geliyo. İnşallah emeklerinin karşılığını alma vaktin gelmiştir tez vakitte duyarız güzel haberini. Burda bi arkadaş vardı 6 yıl sonra bebiş haberini aldık yakın zamanda inşallah onunki gibi mutlulukla dolar tez vakitte içinUmut kotu bisey. Bizim gibiler icin kanser gibi. Tam vazgeciyorsun biri cikip seni olur diye inandirior yine deniyorsun. Sonuc husran. Umut o kadarda iyi bisey degil. Kismet demek gerek sanirim. Cok saol canim. Ne cok isterdim saglikli canli olsun boyle olanlara bak bana olmustu sanada olur diyeyim. Ama kimse yok oyle olan hic umut yok
Cok saol canim. Cumartesi sabah gene gidecem. Carsamba bi daha. Olmazsa kurtaj yapacaklarmis. Kismet buymus. Hic bu kadar da tatmamistim. Bunada sukurDertleşmek istediğinde yazabilirsin hep canım olabildiğince rahatlatmaya çalışırım. Zor bi dönem Rabbim güç kuvvet versin. Daha ağır imtihanlarla sınanmayalım inşallah. Umut bazen iyi bazen kötü haklısın ama bişeye inanmazsan uğruna emek vermezsen gelmiyo. Bazısı daha uzun süre emek istiyo bazısı sen aklındayken çıkıp geliyo. İnşallah emeklerinin karşılığını alma vaktin gelmiştir tez vakitte duyarız güzel haberini. Burda bi arkadaş vardı 6 yıl sonra bebiş haberini aldık yakın zamanda inşallah onunki gibi mutlulukla dolar tez vakitte için
Beni de haberdar et. İnşallah güzel haberlerle dönersinCok saol canim. Cumartesi sabah gene gidecem. Carsamba bi daha. Olmazsa kurtaj yapacaklarmis. Kismet buymus. Hic bu kadar da tatmamistim. Bunada sukur
Gecmis olsun olsun canimHic başina boyle bisey gelen yok mu arkadaşlar, yardim edin lutfen
Cok saol canim. Cumartesi sabah gene gidecem. Carsamba bi daha. Olmazsa kurtaj yapacaklarmis. Kismet buymus. Hic bu kadar da tatmamistim. Bunada sukur
Ben bugun düşürdüm... en son cumartesi gunu gittim doktora durum ayni olunca ilaclari kestim. Bugun sabahta ilac kullandim dusuk icin. Aksam uzeri kanamam basladi 7 gibide düştü...Ben de seninle aynı durumdayım sata göre 7+2 olmam gerekirken dün doktora gittim ve 5 haftalık sadece kese olduğunu bebek olmadığını öğrendim. iki hafta daha beklememi önerdi doktor eğer bu süre içinde kanamam başlarsa vücut keseyi atacak ya da kürtaj olacağım benim de ikinci gebeliğim ve ilki de aynı sebeple doğmadı aynı şeyi ikinci defa yaşıyorum ama söylediğin gibi kısmet buymuş. Şuan için dua edip beklemekten başka çaremiz yok... ben 15 yıldır bekliyorum ve rabbim hala bekle diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?