• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 hafta 1 günlük hamileyim, kese boş dediler

Yasemennn66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
9
0
1
36
Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım...
2 kez dış gebelikten sonra (ikiside tupte patladı ic kanama teşhisiyle ameliyat olup tupler alındı. Normal gebe kalmistim.) 2 kez tüp bebek denedim.
Ikincisi dondurulmuş embriyo ile yapıldı. 3 nisanda tedaviye basladim, 15 nisanda yumurta toplandi. 6 embriyo olustu 5. Gun ebriyosu.
1 mayista tekrar ilaclara baslayip, 21 mayista transfer gerceklesti. 10. Gun 27 cikmisti bthcg, iki gun sonra 78, 4 gun sonra 534.
11 mayista keseyi gorduk, 4 mm.
Dun doktara gittim. 7 hafta 1 gunluk kalp atisi icin kese boş dedi.
Bi hafta daha bekleyelim binde bir ihtimal dedi. Kasık ağrım, bulantım, gogus siskinligim hersey gecti. Hicbisey yok artik. Ama kafayi yiyecem. Boyle basına gelen oldumu. Sonra gorunen ve saglikli olan? Yardimci olun allah rizasi icin

Lutfen başına böyle gelen varmi yardim edin. 9mm dedi kese kucukmus. Umut kesilmez dediler. 2 doktora gittim. Biri ilaclari birak dussun dedi, digeri devam et. Npacam bilmiyorum

çok geççmiş olsun öncelikle. Doktorunu dinle ilaçlarına devam et bence. Belli olmaz 9 haftalık bile kalp atışı duyanlar var. Ozmana kadar olmazsa zaten belli olur. Umarım iyi haberler alırsınız.

Benim yakınımda biri yaşadı. O da 7+4te boş dediler 2 hafta daha bekledi ama malesef mol gebeliği oldu :( inşallah sizin öyle olmaz sağlığıyla kucağınıza alırsınız evladınızı

Herşey tamamda bulantılarım falan geçti dedin belirtiler kayboldu dedin ama insallah görünür bebegin

Evet geçti. Bu gosterge degil diyor doktor ama beni rahatlatiyoe belkide bilmiyorum ki bu normalmj ? Ilk gebeligim her gebenin 9 ay kasik ağrısı oluyor mu mesela yoksa boyle geciyor mu bilmiyorum... alıştırmam gerekecek kendimi kürtaja sanırım.

Umut kesilmez umudun hep olsun ama kendini ikisine de hazırla canım inşallah sağlıklı bebiş heberini alırız kısa zamanda
Umut kotu bisey. Bizim gibiler icin kanser gibi. Tam vazgeciyorsun biri cikip seni olur diye inandirior yine deniyorsun. Sonuc husran. Umut o kadarda iyi bisey degil. Kismet demek gerek sanirim. Cok saol canim. Ne cok isterdim saglikli canli olsun boyle olanlara bak bana olmustu sanada olur diyeyim. Ama kimse yok oyle olan hic umut yok :(

Umut kotu bisey. Bizim gibiler icin kanser gibi. Tam vazgeciyorsun biri cikip seni olur diye inandirior yine deniyorsun. Sonuc husran. Umut o kadarda iyi bisey degil. Kismet demek gerek sanirim. Cok saol canim. Ne cok isterdim saglikli canli olsun boyle olanlara bak bana olmustu sanada olur diyeyim. Ama kimse yok oyle olan hic umut yok :KK43:
Dertleşmek istediğinde yazabilirsin hep canım olabildiğince rahatlatmaya çalışırım. Zor bi dönem Rabbim güç kuvvet versin. Daha ağır imtihanlarla sınanmayalım inşallah. Umut bazen iyi bazen kötü haklısın ama bişeye inanmazsan uğruna emek vermezsen gelmiyo. Bazısı daha uzun süre emek istiyo bazısı sen aklındayken çıkıp geliyo. İnşallah emeklerinin karşılığını alma vaktin gelmiştir tez vakitte duyarız güzel haberini. Burda bi arkadaş vardı 6 yıl sonra bebiş haberini aldık yakın zamanda inşallah onunki gibi mutlulukla dolar tez vakitte için

Dertleşmek istediğinde yazabilirsin hep canım olabildiğince rahatlatmaya çalışırım. Zor bi dönem Rabbim güç kuvvet versin. Daha ağır imtihanlarla sınanmayalım inşallah. Umut bazen iyi bazen kötü haklısın ama bişeye inanmazsan uğruna emek vermezsen gelmiyo. Bazısı daha uzun süre emek istiyo bazısı sen aklındayken çıkıp geliyo. İnşallah emeklerinin karşılığını alma vaktin gelmiştir tez vakitte duyarız güzel haberini. Burda bi arkadaş vardı 6 yıl sonra bebiş haberini aldık yakın zamanda inşallah onunki gibi mutlulukla dolar tez vakitte için
Cok saol canim. Cumartesi sabah gene gidecem. Carsamba bi daha. Olmazsa kurtaj yapacaklarmis. Kismet buymus. Hic bu kadar da tatmamistim. Bunada sukur

Hic başina boyle bisey gelen yok mu arkadaşlar, yardim edin lutfen
Gecmis olsun olsun canim:(insallah hayirli bir haber alirsin. Bende gecen sene yasadiklarin aynisini yasadim.ve malesef bir hafta daha beklesikten sonra kürdaj oldum:( ve o zamandan beri hamile kalmak istememe rahmen daha hamile kalamadim:(insallah sen yasadiklarimi yasamasin:(

Cok saol canim. Cumartesi sabah gene gidecem. Carsamba bi daha. Olmazsa kurtaj yapacaklarmis. Kismet buymus. Hic bu kadar da tatmamistim. Bunada sukur

Ben de seninle aynı durumdayım sata göre 7+2 olmam gerekirken dün doktora gittim ve 5 haftalık sadece kese olduğunu bebek olmadığını öğrendim. iki hafta daha beklememi önerdi doktor eğer bu süre içinde kanamam başlarsa vücut keseyi atacak ya da kürtaj olacağım benim de ikinci gebeliğim ve ilki de aynı sebeple doğmadı aynı şeyi ikinci defa yaşıyorum ama söylediğin gibi kısmet buymuş. Şuan için dua edip beklemekten başka çaremiz yok... ben 15 yıldır bekliyorum ve rabbim hala bekle diyor.

Ben de seninle aynı durumdayım sata göre 7+2 olmam gerekirken dün doktora gittim ve 5 haftalık sadece kese olduğunu bebek olmadığını öğrendim. iki hafta daha beklememi önerdi doktor eğer bu süre içinde kanamam başlarsa vücut keseyi atacak ya da kürtaj olacağım benim de ikinci gebeliğim ve ilki de aynı sebeple doğmadı aynı şeyi ikinci defa yaşıyorum ama söylediğin gibi kısmet buymuş. Şuan için dua edip beklemekten başka çaremiz yok... ben 15 yıldır bekliyorum ve rabbim hala bekle diyor.
Ben bugun düşürdüm... en son cumartesi gunu gittim doktora durum ayni olunca ilaclari kestim. Bugun sabahta ilac kullandim dusuk icin. Aksam uzeri kanamam basladi 7 gibide düştü...
Bunu da görecekmişiz..
Şimdi biz genetik test yaptiracagiz. Embriyodaki kromozon bozuklugundan kaynaklaniyormus. Sende yaptir...
Bi care bulur elbet Allah büyük

Ben bugun düşürdüm... en son cumartesi gunu gittim doktora durum ayni olunca ilaclari kestim. Bugun sabahta ilac kullandim dusuk icin. Aksam uzeri kanamam basladi 7 gibide düştü...
Bunu da görecekmişiz..
Şimdi biz genetik test yaptiracagiz. Embriyodaki kromozon bozuklugundan kaynaklaniyormus. Sende yaptir...
Bi care bulur elbet Allah büyük...

Back