- 5 Haziran 2024
- 90
- 24
- 31
-
- Konu Sahibi nedesembilemedim33
Merhaba bende aynısı oldu son durum nedirArkadaşlar merhaba,
Adetime 10 gün kala, kahverengi akıntım başladı. Başta pembe bir kan geldi sonra sadece peçeteye gelen bazen de pedde ufak lekelenmeye sebep olacak şekilde kahverengi akıntım devam ediyor. 7 gün oldu, beklenen adet tarihim 3 gün sonra .Gebelik istiyorum keşke yerleşme kanaması olsa ama sanırım yerleşme kanaması böyle olmuyor ve başka bir belirtim yok. Daha önce benzer bir durumu yaşayan var mı ? Nolur destek olun
Ben bugün regl oldumMerhaba bende aynısı oldu son durum nedir
Kist olabilir mi acaba bazı kistler uzun kanama ve lekelenme yapıyor veya pko varmı sizde adet düzensizliği vs?Arkadaşlar merhaba,
Adetime 10 gün kala, kahverengi akıntım başladı. Başta pembe bir kan geldi sonra sadece peçeteye gelen bazen de pedde ufak lekelenmeye sebep olacak şekilde kahverengi akıntım devam ediyor. 7 gün oldu, beklenen adet tarihim 3 gün sonra .Gebelik istiyorum keşke yerleşme kanaması olsa ama sanırım yerleşme kanaması böyle olmuyor ve başka bir belirtim yok. Daha önce benzer bir durumu yaşayan var mı ? Nolur destek olun
Bende aynı durumu yaşıyorum şu an regli günüm pazartesi ama 7 gündür leke var hiç sancım veya başka belirti yokKist olabilir mi acaba bazı kistler uzun kanama ve lekelenme yapıyor veya pko varmı sizde adet düzensizliği vs?
Gebelik testi yapın yine de sonuçta herkeste farklı ilerliyor bu durum doktora gitseydiniz keşkeBende aynı durumu yaşıyorum şu an regli günüm pazartesi ama 7 gündür leke var hiç sancım veya başka belirti yok
Kaç gün sürdü akıntınızBen regl oldum kızlar bugüne kadar gecikmezdim, pcosum yoktu ama 2 Ekimde doktora görüneceğim bakalım
Benim de 10 gün sürdü adetim 2 gün gecikti yarın doktora gideceğim siz doktora gittiniz mi ve adetiniz gecikti mitoplamda 11 gün, sonrasında regl oldum
Benim de 10 gün sürdü adetim 2 gün gecikti yarın doktora gideceğim siz doktora gittiniz mi ve adetiniz gecikti mi
Benimde aynısı oldu kadın doğuma gittim ulturasonla baktı sağlıklısın birşey yok dedi ilişkide sürtünmeden dolayı oluyordur iki gün ilişki yok daha sonra kayganlaştırıcı kullanın öneri olarak dedi.Kızlar doktor bir şey yok dedi ama benim yine başaldı kahverengi akıntı ya, yaşayan var mı ? PCOS olsa değerlerden anlaşılmaz mı ya da alttan muayenede
Aaa doğru bak bu olabilir.Benimde aynısı oldu kadın doğuma gittim ulturasonla baktı sağlıklısın birşey yok dedi ilişkide sürtünmeden dolayı oluyordur iki gün ilişki yok daha sonra kayganlaştırıcı kullanın öneri olarak dedi.