• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7. günde negatif ve 11 günlük gecikme ?

hanife55

Çok şükür bin şükür seni bana verene ...
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
2.763
1.885
448
Kızlar ben 30 ila 33-34 günde bir adet olan biriyim
gerçi 3 aylık adet periyodumda adetim hep 30 günde gelirdi nadiren 33-34 güne çıkardı
bu ay gecikmeleri de hesaplıyorum ve bugünle 11 günlük bir adet gecikmem var
1 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum 25 yasındayım hiç bu kadar geciktiğini bilmem.
Gecikmenin 1. haftasnda idrar ve kan testim negatif. Kan testim 1.20 çıktı hala hamile olabilme olasılığım var mı geç döllenmeyle ilgili ne düşünüyosunuz ?

Bu arada geçen ay karından muayene olduğumda kistim yoktu hormonlarımda normaldi.
Hafif bel ağrım vardı o da geçti hiçbir yerim ağrımıyo diyebilirim.

Son düzenleme:
Tekrar kan testi yaptirin ins hamilesinizdir :)

insallah ama kanda 1 hafta geçince çıkmaması normal mi yani hala umut var mı ki ?
persembe yada cuma idrar testiyle bakcam haftasonu sınavım var kafam onunla mesgul. Önümüzdeki hafta dr gitcem artık.

basına gelen yok mu yaw
yada bu tür şeyler duyan gören ??? :KK43::KK43::KK43:

Allah çok büyük.
Dua edeceğim senin için
Çok düşünüp üzme kendini o geleceği vakti bekliyor :)

inanın ki üzülmücem
yani en rahat olduğum ay bu aydı bitane daha hamile kalmak isteyen arkadasm var daha yeni oldgu için olmadgı zaman cok kafaya takıo haliyle. bnde ilk zamanlar takıodum 1 yıldır alıstım o arkadasıma teselli verip rahat olmasını derken bnm basıma geldi bu gecikme bnde stres yasattı hatta tatildeydim kafamı baya dağıtmış döndüm
adet gelse rahatlıcam o da gelmiyo. Anladık yokta adet bna naz yapıo kafamı bulandırıyo.
Dualarınız için çok tşk ederim. :)

ask olsun kızlar.
Olumsuzda olsa yorum yapıverin bari. :KK43::KK43::KK43:

Kızlar ben 30 ila 33-34 günde bir adet olan biriyim
gerçi 3 aylık adet periyodumda adetim hep 30 günde gelirdi nadiren 33-34 güne çıkardı
bu ay gecikmeleri de hesaplıyorum ve bugünle 11 günlük bir adet gecikmem var
1 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum 25 yasındayım hiç bu kadar geciktiğini bilmem.
Gecikmenin 1. haftasnda idrar ve kan testim negatif. Kan testim 1.20 çıktı hala hamile olabilme olasılığım var mı geç döllenmeyle ilgili ne düşünüyosunuz ?

Bu arada geçen ay karından muayene olduğumda kistim yoktu hormonlarımda normaldi.
Hafif bel ağrım vardı o da geçti hiçbir yerim ağrımıyo diyebilirim.

1 haftalık gecikmede kanda çıkardı sanıyorum ama bir doktora görünürseniz daha faydalı bilgi alabilirsiniz.
Umarım en kısa zamanda dileğiniz gerçekleşir.

1 haftalık gecikmede kanda çıkardı sanıyorum ama bir doktora görünürseniz daha faydalı bilgi alabilirsiniz.
Umarım en kısa zamanda dileğiniz gerçekleşir.

bana da öyle geliyo. Kandaki negatiflik umutlarımı kırdı En kısa zamanda gitcem suan bunun peşine düşecek gücüm kalmadı haftasonu sınavım var persembe yada cuma idrarla tekrar bakmayı düşünüyorum ki zaten o heves heyecan da kalmadı ..hayırlısı artık. Tsk ederm yorumunuz için.

Geç döllenme bile olsa o kadar gecikmeyle kanda çıkardı.
Kan testi çok nadir yanılır.

Gecikmen mevsimsel olabilir.
Ha yine de şüpheliysen biraz bekleyip tekrar kan testi yaptır.

Bu arada geçen ay kistin olmayabilir ama mesela oluşan yumurta kistleşmiş olabilir.
Geçen ayla bu ayı bir tutma yani.
Yine de inşallah Allah gönlüne göre verir ve hamilesindir.

Back