• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 günde 3,5 kg verdiren özsu diyeti. tek ihtiyacınız katı meyve sıkacağı

ayden

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
515
3
316
Gaziantep
İşte şişman olan ya da sadece göbeğinden muzdarip kadın ve erkekleri heyecanlandıracak bir haber: Sadece 7 günde 3.5 kilo verebilirsiniz! Şimdi derin bir nefes alın ve okuyun... Ünlü İngiliz detoks gurusu Jason Vale, Mikado Yayınları'ndan çıkan '7 Günde 3.5 Kilo' isimli kitabının işe yaradığına garanti veriyor! Yeni bir diyetten değil, yeni bir yaşamdan söz eden Vale, "Emin olarak söyleyebilirim ki, meyve/sebze suları olmasaydı, hayatım bugünkünden çok daha farklı olurdu" diyor. Hazırladığı 7 günlük programın -eğer harfi harfine uygularsanız- 165 saat içinde sağlık ve kilo verme konusunda şaşırtıcı sonuçları olacağına vurgu yapan detoks gurusu, iddiasını şu sözlerle devam ettiriyor:

SAĞLIKLI BİR KAYIP
"Yalnızca 7 gün içinde ortalama 3.5 kilo vermekle kalmayacak, bundan daha da önemlisi, kilo kaybını son derece sağlıklı bir şekilde yapacaksınız ve enerji seviyeniz gerçekten tavana vuracak. Sadece kilo vermeyecek -tabii eğer kurallara uyarsanızkilo kayıplarınızın kalıcı olması için gereken doğru zihin yapısına da sahip olacaksınız." Peki nedir bu 'iddialı' 7 günlük program? En kaba haliyle şöyle özetlenebilir: 7 gün boyunca Jason Vale'in özel tariflerinden oluşan meyve-sebze suyu karışımlarını içecek ve egzersiz yapacaksınız. Evet evet başka bir şey içmeyecek ve yemeyeceksiniz! Ama Vale zaten başka bir şey yemeye ihtiyacınız olmadığını belirtiyor: "Ekmek, hamur işi ve benzeri gıdalar için açlık duyuyorsanız unutmayın; bu fiziksel değil zihinsel
arkadaşlar bu diyrti deneyeniz var mı

İşte şişman olan ya da sadece göbeğinden muzdarip kadın ve erkekleri heyecanlandıracak bir haber: Sadece 7 günde 3.5 kilo verebilirsiniz! Şimdi derin bir nefes alın ve okuyun... Ünlü İngiliz detoks gurusu Jason Vale, Mikado Yayınları'ndan çıkan '7 Günde 3.5 Kilo' isimli kitabının işe yaradığına garanti veriyor! Yeni bir diyetten değil, yeni bir yaşamdan söz eden Vale, "Emin olarak söyleyebilirim ki, meyve/sebze suları olmasaydı, hayatım bugünkünden çok daha farklı olurdu" diyor. Hazırladığı 7 günlük programın -eğer harfi harfine uygularsanız- 165 saat içinde sağlık ve kilo verme konusunda şaşırtıcı sonuçları olacağına vurgu yapan detoks gurusu, iddiasını şu sözlerle devam ettiriyor:

SAĞLIKLI BİR KAYIP
"Yalnızca 7 gün içinde ortalama 3.5 kilo vermekle kalmayacak, bundan daha da önemlisi, kilo kaybını son derece sağlıklı bir şekilde yapacaksınız ve enerji seviyeniz gerçekten tavana vuracak. Sadece kilo vermeyecek -tabii eğer kurallara uyarsanızkilo kayıplarınızın kalıcı olması için gereken doğru zihin yapısına da sahip olacaksınız." Peki nedir bu 'iddialı' 7 günlük program? En kaba haliyle şöyle özetlenebilir: 7 gün boyunca Jason Vale'in özel tariflerinden oluşan meyve-sebze suyu karışımlarını içecek ve egzersiz yapacaksınız. Evet evet başka bir şey içmeyecek ve yemeyeceksiniz! Ama Vale zaten başka bir şey yemeye ihtiyacınız olmadığını belirtiyor: "Ekmek, hamur işi ve benzeri gıdalar için açlık duyuyorsanız unutmayın; bu fiziksel değil zihinsel
arkadaşlar bu diyrti deneyeniz var mı

bu yenibisey degilki zaten bilinmekte
ayrica sadece taze SIKILMIS MEYVE suyu icilecekmis baska bisey yemek yasakmis
ee o zaman insan tabiki zayiflar

bende bu kitap var bende meyve sıkacagı aldığımızda verdiler ama ne o meyve sularını içebilirsiniz ne bişi içine acayip meyve ve sebzeler katılıyor ben hiç düşünmedim bile yapmayı
manolya arkadasın dediği gibi bişey yemz ve sadece meyve sebze suyu iç zaten zayıflarsın

bu pek mantıklı değil yaa yani sadece sebze mevve suyu içiliyo başkada birşey yapılmıyo öylemi ??

mantıklı değil sağlık açısındanda zararlı bence ...

arkadaslar bende yenı bı kıtap aldım kandaki ph ıle ılgılı o kıtaptada meyvenın vücudu asıdık tuttugu için kılo vemenın zor oldugu yazıyo daha cok sebze agırlıklı beslenın dıyo yesıllık tozu dıye bıseyden bahsedıyo ama ben bulamadım onu onerıyo et ve sut hayvansal seylerde vucudu asıdık tutuyomus onermıyo yazar cok ıddalı fazla kılonuzu 2 ıle carpın cıkan gun sayısında fazla kılonuzu verırsınız dıyo bırde suya ph damlaları damlatın dıyo belkı ılgınızı ceker

arkadaslar bende yenı bı kıtap aldım kandaki ph ıle ılgılı o kıtaptada meyvenın vücudu asıdık tuttugu için kılo vemenın zor oldugu yazıyo daha cok sebze agırlıklı beslenın dıyo yesıllık tozu dıye bıseyden bahsedıyo ama ben bulamadım onu onerıyo et ve sut hayvansal seylerde vucudu asıdık tutuyomus onermıyo yazar cok ıddalı fazla kılonuzu 2 ıle carpın cıkan gun sayısında fazla kılonuzu verırsınız dıyo bırde suya ph damlaları damlatın dıyo belkı ılgınızı ceker

suya bir kaç damla elma sirkesi veya limon damlatarak suyun ph ı yükselebiliyormuş
ve suyu oturarak içilmesi gerek tiğini söylüyor uzman doktor ayakta içilen su miğdeden hemen gecerek bağırsaklara ulaşırmış yani suyun birkaç sn miğdede oyalanması minerallerin emilmesi gerekiyormuş bu yüzden suyunuzu ayakta değil oturarak için

merhaba,
Ben yaklaşık 2 yıl önce bir haftalık programını denedim. Öncelikle, gayet sağlıklı bir yeme programı ve asla aç kalmıyorsunuz. bunun yanında, benim ciddi boyutta olmamakla beraber mide sorunlarım vardı (nadir olarak bulantı, mide yanması, ağrı) ki bu sorunlara çok iyi geldi. Cildim, saçlarım ve tırnaklarım bile daha canlı görünmeye başladı. B u açıdan çok yararı var.

Ancaak, benim asıl amacım kilo vermekti ki o dönem yaklaşık 12 kilo fazlam vardı ve zaten düzenli olarak spor yapıyordum. Harfiyen uygulamama rağmen bir hafta içinde sadece 1 buçuk kilo verdim. bu sadece yağ olsa yine iyi, maalesef ölçüm yaptığımda bunun sadece 1 kilo kas dokusu, yarım kilo da yağdan gittiğini gördüm. Yani bu açıdan sonuç sıfır. :(
Ayrıca Dikkat! eğer metabolimanız yavaş ise, ki benimki de oldukça yavaş, dikkatli olmanızda yarar var. Zira metabolizmayı epey yavaşlattığı kitapta da yazıyor. Bu da doğal olarak sonraki dönemde kilo vermenizi engelliyor.

Sonuç olarak eğer sağlıklı kilo kaybı hedefiniz varsa, ki bu yağ kaybı + kas kazanımı, özsu diyetinin pek yararı olmuyor.

Şahsen ben daha sonrasında düzenli beslenme (bakın diyet yapmadım sadece sağlıklı beslendim) ve spor ile çok daha kolay kilo verdim.

Back