- 19 Şubat 2014
- 117
- 26
- 34
- Konu Sahibi sahte_ruya
Bende biraz egzersiz yapiyim yatmadan iyi oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende biraz egzersiz yapiyim yatmadan iyi oluyo
valla ben yapmadım belim ağrıyor nedense
Simdi bi egzersiz programi buldum onu yapcam kizlar yazaeim yarinbende lesliee yaptim :)
tamam kankişim iyi geceleryanlis haraket yapmisindir belki cicim gecmis olsun yat dinlen
tamam canım Allah rahatlık versin iyigecelerSimdi bi egzersiz programi buldum onu yapcam kizlar yazaeim yarin
Hu huuuuu selam kizlaaaar diyetime başlamış bulunmaktayım birazdan egzersiz yapacagim
Afiyet olsun canim maşallah ben yürüyüşe gidemedim bugün misafir geldi bende egzersizyayaptım akşamda yapcamElenapost: 40498995 .!.:o super kolay gelsin sana canim
Sabah kaltim kahvaltimi yaptim yuruyusumu yaptim elmalarima devam :) aksamda leslie yapacagim
Afiyet olsun canim maşallah ben yürüyüşe gidemedim bugün misafir geldi bende egzersizyayaptım akşamda yapcam
kızlar ben geldim yorgun mahsun ben bugün acayip başım dönüyor bu lesimidir nedir sabah erkenden kalktım gaza geldim yapayım dedim ya 45 dk biraz yordu beni zannedersem ondan acayip yorgunum helal olsun iyi dayanıyorsunuz güzeller maşallah rejimler bozulmamış kız ruya ayakta arkışlamak isterdim ama halim yok oturduğum yerde arkışlıyorum kankim yavrum sen zaten mükemmelsin heran hatırlatmama gerek yok herhalde sanal alem sana hayran reeli zaten biliyorsun mucks öpüyorum ikinizide
kız reklam arası olmasa dönmeyeceksin dimi sana bşy sorcam ben kaçırdım da ödül ne bu akşamBen adet oldugumda illaki tek taraflı bi basagrim oluyor hap icmeyide sevmiyorum doğal yolları demiyorum