- 19 Şubat 2014
- 117
- 26
- 34
- Konu Sahibi sahte_ruya
Kizlar destek olalim birbirimize verelim su kilolari. bide mistik chai var metabolizmayi hizlanditiyomus duydunuz mu doğuş marka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sakın yapma inan kendine yapacağın en büyük kötülük kıyafetlrtinden yola çık o hataya sakın düşme çünkü tartı kilo aldırıyor ben bununla ilgili kitap okudum emin ol zararı çok faydası hiç yok hergün tartılmanınValla esim benden zayifkiii harika bu arada cok iyi bu diyetten sora baslicam bende madem oyle gitsin su kilolar yaaaa. Ve ben her gun tartiliyorum sabirsizim galiba
ağustosa kalmazsın inan daha erken verirsin kilon kaç bu aradaai super ya senin adina cok sevindim bahsettigim kotta iste 42 beden onceleri cok diye oturuyordu ama simdi ise az kaldi bacaklarimdan cikmiyordu suanda sadece onu kapanmiyor ama pis hirs yaptim augustosa kadar gidecek bu kilolar
Kizlar destek olalim birbirimize verelim su kilolari. bide mistik chai var metabolizmayi hizlanditiyomus duydunuz mu doğuş marka
Sabretcem tamam almiyom kilo yeterkisakın yapma inan kendine yapacağın en büyük kötülük kıyafetlrtinden yola çık o hataya sakın düşme çünkü tartı kilo aldırıyor ben bununla ilgili kitap okudum emin ol zararı çok faydası hiç yok hergün tartılmanın
Tansas migroslarda var krem rengi sutlede yapabiliyosun sahlep gibi tadida cok guzel vanilyaliai ben hic duymadim valla nereden bulabilirizki o cayi destekleme diyete ben varim babamla basladik babam birakti gibi ben yolla devam
ağustosa kalmazsın inan daha erken verirsin kilon kaç bu arada
o resimdeki sensen süpersin bende 162 boyundayım bacaklarım ince üstüm kalın değiş tokuş yapabiliriz:)) emin ol ağustostan önce gidecek kiloların90 kiloyum suan boyumda 1,63 ama tuhaf bir vucut yapim var mesela ustum cok zayif basen ve kalca bacaklar toplu suanda zaten yuzum cok kuculdu minyon tipiyim yasimida gostermiyorum 80 gibi gozukuyorum cevremde bulunan insanlarda sende ne varda diyet yapiyorsun diyorlar ama malesef kendim memnun degilim tipimden daha citir ve fit gozukmek istiyorum
Inanamadim yüzün gercekten zayif gosteriyo basendeyse sorun squat yap günlük
o resimdeki sensen süpersin bende 162 boyundayım bacaklarım ince üstüm kalın değiş tokuş yapabiliriz:)) emin ol ağustostan önce gidecek kiloların
5 günde verdimbende 28 ama supersin valla iki uc gunde 7 kilo vermisin bravo
aman aman o sayfa sakıncalı ne kadın ya gece gece sinirlerimi bozdu kesinlikle diyet yapıp başarılı olamayan biridir:)5 günde verdim