• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 gün önce kan testi verdim fakat negatif sonuç aldım, sabah adet oldum sandım ama pembe leke geldi

ev han

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2025
2
0
1
30
7 gün önce test verdim negatif 20 gün oldu regl olmadım bu sabah saatlerinde hafif pembe bir lekem geldi adet oldum sandım fakat bekledim çoğalmasını cogalmadi sildikce geliyor ama iç çamaşırını kirletmiyor kasıklarımda hafif sancı da var acaba sonradan mı yerleşti yerleşme olmadan kanda negatif mi çıkar yerleşince mi pozitif çıkar aklım çok karışık normalde şimdiye cogalirdi k

7 gün önce test verdim negatif 20 gün oldu regl olmadım bu sabah saatlerinde hafif pembe bir lekem geldi adet oldum sandım fakat bekledim çoğalmasını cogalmadi sildikce geliyor ama iç çamaşırını kirletmiyor kasıklarımda hafif sancı da var acaba sonradan mı yerleşti yerleşme olmadan kanda negatif mi çıkar yerleşince mi pozitif çıkar aklım çok karışık normalde şimdiye cogalirdi k
Yerleşme kanaması,adet öncesi olur.Ve evet yerleşme olmadan pozitif göremezsiniz.

Yerleşme kanaması,adet öncesi olur.Ve evet yerleşme olmadan pozitif göremezsiniz.
Çok teşekkürler ederim adetim gecikti yaptım fakat negatif gördüm moralim bozuldu ama reglim hala başlamadi bu saate kadar bakardı diye düşünüyorum ama hemen test yapmak doğru mu bilmiyorum negatif görürsem diyede korkuyorum

Back