7, Gun hgc 3.72

eşinden sperm ornegı senden rahım fılmı yumurta takıbı ıstedı mı doktorun ?

benden istendi sadece rahim filmi çekilmedi diğer testlerde bi sorun çıkmayınca drum rahim filmi çektirmemi önermedi sadece eşimden istendi oda inat edio bitürlü yaptırmıo

benden istendi sadece rahim filmi çekilmedi diğer testlerde bi sorun çıkmayınca drum rahim filmi çektirmemi önermedi sadece eşimden istendi oda inat edio bitürlü yaptırmıo
benım esımde cok ınat etmıstı canım erkekler bole davranıyo bu konuda maalesef. bekle bakalım bıraz daha belkı sperme fln gerek kalmasan olur ınsallah.

benım esımde cok ınat etmıstı canım erkekler bole davranıyo bu konuda maalesef. bekle bakalım bıraz daha belkı sperme fln gerek kalmasan olur ınsallah.

inşallah canım bügün edet günümdü olmadı ilk defa böle aşırı su gibi akıntım gelio gidiyorum lavobaya oldum die su gibi bişi hiç durmuo dün hafif başladı bugünde iice arttı hiç böle adet olmamıştım amann ya kadın olmak çok zor inanki

allahımmmmmmmmmmm tum dıleyenlerle bırlıkte bana da hayırlı saglıklı evlat nasıp et ınsallahhhhhhhhh hepımıze ınsallahhhh ya safiii sen şifamızı ver ınsallahhhh aminnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…