• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7, Gun hgc 3.72

funda19ad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
1.230
77
83
34
Ankara
Ilişkinin 7. Gunu hgc sı 3.72 civarlarında olup gebe kalan var mı . ılerıkı gunlerde yukselır mısızce yoksa bu ay umıtlenmeyım mı bı fıkır verebılr mı bılen bırılerııııııı

Ilişkinin 7. Gunu hgc sı 3.72 civarlarında olup gebe kalan var mı . ılerıkı gunlerde yukselır mısızce yoksa bu ay umıtlenmeyım mı bı fıkır verebılr mı bılen bırılerııııııı

0.1 yada 0, 5 7 nagatif seninki pozitif çıkmış gebesin bence

cnm o kadarda düşük degil deger bekle bakalım belki yükselir

doktorum umutlu konusmadı ama :(

ya ne kadar saçma dr.lar var canım daha ilişkiden 7 gün sonrasından bahsediyosun sen her geçen gün yükseliyo değer birgün bile geçse yükselio seninki 0larda deilki bu resmen gebelik gösteriyo ben aylardır deniyorum ve test yapmaktan bıktım benim değerim ole çıksa ben sevinçten ölürdüm yani bence sen adet gününe kadar bekle ve ogün yaptır bak nasıl yükseliyo

ya ne kadar saçma dr.lar var canım daha ilişkiden 7 gün sonrasından bahsediyosun sen her geçen gün yükseliyo değer birgün bile geçse yükselio seninki 0larda deilki bu resmen gebelik gösteriyo ben aylardır deniyorum ve test yapmaktan bıktım benim değerim ole çıksa ben sevinçten ölürdüm yani bence sen adet gününe kadar bekle ve ogün yaptır bak nasıl yükseliyo

canım benle aynı doktora gıden bı kızla tanıstım bugun ilikinin 7 . gunu hgc si 13.8 miş. test sonucunda gordum. doktor bı hafta sonra yıne gl demıs cok umutlu konusmus olabılır gebelık demıs kız bugun yıne kan verdıveee hamıle (darısı bıze ınsallah) yanı onun sonucuna bakarak benım deger cooook dusuk :(

canım benle aynı doktora gıden bı kızla tanıstım bugun ilikinin 7 . gunu hgc si 13.8 miş. test sonucunda gordum. doktor bı hafta sonra yıne gl demıs cok umutlu konusmus olabılır gebelık demıs kız bugun yıne kan verdıveee hamıle (darısı bıze ınsallah) yanı onun sonucuna bakarak benım deger cooook dusuk :(

arada çok uçukta bi fark yok ayrıca herkezin bünyesi farklıdır sen zaten baştan hata yapmışsın 7 gn geçince kan aldırman çok yanlış bana kalırsa adet gününü bekle benim adetime 3 gün kaldı ben gidip vermiyorum eğer geçerse gidicem yani bana kalırsa bekle

arada çok uçukta bi fark yok ayrıca herkezin bünyesi farklıdır sen zaten baştan hata yapmışsın 7 gn geçince kan aldırman çok yanlış bana kalırsa adet gününü bekle benim adetime 3 gün kaldı ben gidip vermiyorum eğer geçerse gidicem yani bana kalırsa bekle

ben hgc vermedım yumurta catlamıs mı onun ıcın kan verdım doktor testte onu da ıstemıs. sen ne tedavısı oluyon canım ?

ılişkinin 7. Gunu hgc sı 3.72 civarlarında olup gebe kalan var mı . ılerıkı gunlerde yukselır mısızce yoksa bu ay umıtlenmeyım mı bı fıkır verebılr mı bılen bırılerııııııı

dua et ümidini hiç yitirme gebesindir belkide :42:

dua et ümidini hiç yitirme gebesindir belkide :42:

inşallah canım. umıtlenmek ıstemıyorum beklentımı yukseltırsem daha cok uzulurum dıye :( ne ypacagımı bılmıyom aslına bakarsan ..... amaaaaaannnnnn sınır oldum herseye yaaaa hahahahaha bıde bole bı gulme gelmez ı ara ara kafayımı yıyorum ne :S

inşallah canım. Umıtlenmek ıstemıyorum beklentımı yukseltırsem daha cok uzulurum dıye :( ne ypacagımı bılmıyom aslına bakarsan ..... Amaaaaaannnnnn sınır oldum herseye yaaaa hahahahaha bıde bole bı gulme gelmez ı ara ara kafayımı yıyorum ne :s

çocuk yapcam derken yakında kafayı yicez yaaa :27::27::27:

İnşallah yükselir canım.Çok heycan yapma ters tepmesin.Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavruna kavuşmanı nasip eder inşallah :nazar:

Back