L lifely Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2019 631 -49 31 25 Eylül 2024 Konu Sahibi lifely #1 doktora gitmeyi düşünüyorum hem adet olmuyorum hem test negatif aynı durumu yaşayan var mı? 2 gündür beyaz akıntım oluyor
doktora gitmeyi düşünüyorum hem adet olmuyorum hem test negatif aynı durumu yaşayan var mı? 2 gündür beyaz akıntım oluyor
A ahbubenn Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2023 239 113 29 25 Eylül 2024 Konu Sahibi lifely #2 Normalde adetiniz düzenli midir?
V Vaveylay Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Nisan 2024 568 387 25 25 Eylül 2024 Konu Sahibi lifely #3 lifely .!.: doktora gitmeyi düşünüyorum hem adet olmuyorum hem test negatif aynı durumu yaşayan var mı? 2 gündür beyaz akıntım oluyor Genişletmek için tıkla... Adetiniz zor sökülüyor olabilir sters vs. Gibi bir durum yaşadıysanız ondandır, yine de doktora gorunmenizde fayda var
lifely .!.: doktora gitmeyi düşünüyorum hem adet olmuyorum hem test negatif aynı durumu yaşayan var mı? 2 gündür beyaz akıntım oluyor Genişletmek için tıkla... Adetiniz zor sökülüyor olabilir sters vs. Gibi bir durum yaşadıysanız ondandır, yine de doktora gorunmenizde fayda var
L lifely Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2019 631 -49 31 26 Eylül 2024 Konu Sahibi lifely #4 ahbubenn .!.: Normalde adetiniz düzenli midir? Genişletmek için tıkla... veraaw .!.: Adetiniz zor sökülüyor olabilir sters vs. Gibi bir durum yaşadıysanız ondandır, yine de doktora gorunmenizde fayda var Genişletmek için tıkla... normalde de düzensizdi ama en fazla bu kadar gecikiyordu bugün doktora gittim stresten kist olmuş malesef
ahbubenn .!.: Normalde adetiniz düzenli midir? Genişletmek için tıkla... veraaw .!.: Adetiniz zor sökülüyor olabilir sters vs. Gibi bir durum yaşadıysanız ondandır, yine de doktora gorunmenizde fayda var Genişletmek için tıkla... normalde de düzensizdi ama en fazla bu kadar gecikiyordu bugün doktora gittim stresten kist olmuş malesef
V Vaveylay Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Nisan 2024 568 387 25 26 Eylül 2024 Konu Sahibi lifely #5 lifely .!.: normalde de düzensizdi ama en fazla bu kadar gecikiyordu bugün doktora gittim stresten kist olmuş malesef Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun
lifely .!.: normalde de düzensizdi ama en fazla bu kadar gecikiyordu bugün doktora gittim stresten kist olmuş malesef Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun