7. gün de idrar da gebelik çıkar mı? lütfen okuyun...

batik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2009
34
3
46
arkadaşlar merhaba, bugün transferimin 7. günü. blastokist transfer yapıldı. dayanamayıp idrar testi yaptım ve negatif çıktı. çok üzüldüm. sizce hala şansım var mı. deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler, iyi bayramlar...

canım hiç üzülme çünkü çıkmıyor...bende çok yaptım...7.gün 10.gün ve 11.gün çıkmıyor canım....kanda çıktığı halde idrarda çıkmadı ben,im canım...benim hamileliğim devam etmedi ama çıkmıyor...hatta ağlamıştım çıkmıyo diye....ama hiç gerek yok...diğer denememde kesinlikle yapmayı düşünmüyorum...

bide idrarda çıkıp kanda çıkmayanda var...yani inş kanda çıkar canım....önemli olan kanda çıkması dimi??bu arada tedavin hayırlı olsun...inş pozitif sonuç alıp tamamına erersin canım.....

amin canım inşşşşş.....inş bi dahaki yazında hamile olduğunu okuruz....

amin canım inşşşşş.....inş bi dahaki yazında hamile olduğunu okuruz....

inşallah canım seninde güzel haberşerini alırız. burda 6. ve 7. gün yapıp pozitif olanları okudum benim negatif çıkınca moralim bozuldu.

çıkmayabilir benim ilk transferden sonra çıkmıştı 7.gün.çogul olduğu içindi sanırım.
son denememde çıkmadı,kanda baktırdım dayanamayıp 8.gün düşük bir değerle öğrendim.
bozmayın moralinizi,hayırlısı olsun.

çıkmayabilir benim ilk transferden sonra çıkmıştı 7.gün.çogul olduğu içindi sanırım.
son denememde çıkmadı,kanda baktırdım dayanamayıp 8.gün düşük bir değerle öğrendim.
bozmayın moralinizi,hayırlısı olsun.

benim de 7. günüm ben de test yaptım dayanamayıp ve çıkmadı. ağlayıp duruyorum. yarın 8. gün ne olursa olsun kan testi yaptıracagım. eğer 5 in üstünde bir değer çıkarsa katlanıp artıp hamile olma ümidim vardır diye. o da sıfır çıkarsa olmadı demektir herhalde mafoldumben

benimde blaktokist transfer 5 gün idrar tahlili yaptım silik çıktı sonra gidip hemen kan testi yaptım degeri 9 cıktı ama halen inanamıyorum 23 eylülde baktırmam gerekiyordu ama dayanamadım ama cogunun idrarda cıkmıyormus gününde kan degerine bakmak gerekk

ya arkadaşalr idrar da bakmayın...biliyorum dayanamayıp yapısı-onuz ama gerek yok...kan tamam bu günlerde dahi çıkar.ama idrar öle değil....deniz lütfen ağlama canım ya...bende yapıp ağlamıştım....ama pozitif sonuç almıştım kanda...11.günde dahi çıkmamıştı...herkes farklı olabiliyor..bazıları çıkıyo ama çoğunluk çıkmıyor zaten.....12.günde yapmıştım idrarı..eşimde dr.u aramıştı...ve asla çıkmaz deyip buraya gelip kanda bakıcaz demişti.....kendinizi şimdiden üzüyosuz....bebeklerinizi düşünün arkadaşlar ya tutmuşsa....boşboşuna ağlamış veya üzülmüş oluyosunuz....

biliyorum genelde çıkmıyor 7. gün ama çıkanlar da var ve bile bile dayanamadım. neyse yarın kan testi yaptıracağım. bakalım 10 üstü bir değer çıkarsa olabilir demektir herhalde. ama 0 ise 12. gün birdenbire 100 olacak hali yok. bakalım. çıkmayan candan ümit kesilmez :Saruboceq:

ya daha bişey olmamışki çıkamayn candan umut kesilmez diyosun.....dr.biz idrara baktık deyince bize kızdı...neden yaptınız çıkmıyor...bide kendinizi boşa üzüüyosunuz dedi....bide 25 in üstü olduğu vakit çıkıyo diyolar yok arkadaşım çıkmıyor...12.gün idrarda negatif çıktı...13.gün kanda 34 çıktı....yarın kan sonucunu bekliycem canım...ve inş poziitif sonuç alıcaksın.....kesinlikle üzme kendini....kan için bile erken bi zaman....ama kesin sonucu alırsın....

canım sakın üzülme benimde 10 gün idrarda çıkmadı 12. gün kamda gebelik vardı canım rabbim pozitif sonuç almaı nasip eğler inşallah canım

arkadaşlar lütfen idrara güvenmeyim.Ben de bekleyemedim 10.gün idrar tahlili yaptım.2.çizgiyi büyüteçle arasan bile yoktu,ama 12.gün kanda 33,6,16.gün 188 çıktı.

Ben adetime 6 gün kala tesadüfen kanda öğrendim hamile olduğumu.

Hamileolduğumu bildiğim halde sırf meraktan idrar testi yaptım evde ve çoooook hafif çıktı.

ıdrarda çıkabilmesi için belli bir hormonun idrarda çıkmaya başlamış olması gerekiyor.

Ve bazılarının idrarda çok çok geç pozitif çıktığını artık herkes biliyor.

Ben ve benim gibi testi çıkanlar çok nadir.

hemen olumsuzluğa kapılma.Kanda görmedikten sonra kendini böyle üzme.

Hakkında hayırlısı olsun.Böyle dua et her zaman.
Her şerde bir hayır vardır.

tabi sizin durumunuz farklı bu dediğiniz transferi bilmiyorum ben.Belki geç çıkıyordur.ben aşılama yaptırmıştım tutmamıştı.kendiliğinden olmuştu gebeliğim.

benim durumla seninki aynı değil.

ınşallah olur canım.dualarım seninle

tabi sizin durumunuz farklı bu dediğiniz transferi bilmiyorum ben.Belki geç çıkıyordur.ben aşılama yaptırmıştım tutmamıştı.kendiliğinden olmuştu gebeliğim.

benim durumla seninki aynı değil.

İnşallah olur canım.dualarım seninle

sağol canım...

canım ben transfer olduğunu bilmeden yazmışım ilk mesajı.
Sonra belirttim ama inşallah seninkide çıkacak pozitif

X