Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben de 10 aralıkta transfer oldum. Ben de bu gün kan verdim dayanamadım. 0 çıktı. İnşallah yükselir ikimizin deArkadaşlar 10 aralıkta transfer oldum. Bugün 7. Günü dayanamayıp kan verdim negatif çıktı sonuç. Sizce erken mi yükselen var mı sonradan. 5. Gün emrbiyosuydu
İnşallah ya sende mi cumartesi kan vereceksinMerhaba ben de 10 aralıkta transfer oldum. Ben de bu gün kan verdim dayanamadım. 0 çıktı. İnşallah yükselir ikimizin de
Evet bende öyle düşünüyorum galiba 7. Günden sonra pozitife dönen cok kişi yokYinede gününüz gelince yapın kızlar ama 7
Günü genelde çikiyor eğer 5. Gün emriyosuysa inşallah geçte olsa tutunur emriyolariniz
İlaçları yaparken artık hiç hevesim kalmadı. Siz naptınız bu duygularla baş edemiyorum galiba nasıl dayandınız..Ben 7.veya 8.gün kan vermiştim negatifti, sonrasında pozitife dönmemişti maalesef. İlaçlarınızı bırakmadan test gününüzü beklemekte fayda var, umarım pozitif olur sonucunuz
Yok gelecek cumaya kadar devam dedi nasıl kullanayım o kadar olmadıpını bile bile bilmyorum. Benşm dr test süresini uzun tutuyorİnşallah ya sende mi cumartesi kan vereceksin
3.denemem, allah sabır versin hepimize. Çok umudum olmayınca yıkım da büyük olmadı bu kez. İkinci denemede aklımı kaybedicek gibiydim. Bu sefer şükür öyle olmadı bizden daha önemli değil. Çocuğumuz olacaksa ona akıl sağlığı yerinde anne lazımİlaçları yaparken artık hiç hevesim kalmadı. Siz naptınız bu duygularla baş edemiyorum galiba nasıl dayandınız..
Bir kişi pozitife dönüş hikayesi anlattı ama beni böyle şeyler bulamaz bacım benşm başıma güzel şeyler öyle şakkadanak gelmez inşallah sana nasip olur ne diyimEvet bende öyle düşünüyorum galiba 7. Günden sonra pozitife dönen cok kişi yok
Maalesef öyle oluyor, yaşamayan bilmez çok zor bir süreç. Birkaç gün üzüntümü yaşadıktan sonra tekrar denedim, 2.deneme çift embriyo transferinde gebe kaldım hepsi unutuluyor inanın. Bir gün olacak, bugün olmazsa yarın. Asla ümitsiz bir durum yok, doğru zamanda bekliyor sizi.İlaçları yaparken artık hiç hevesim kalmadı. Siz naptınız bu duygularla baş edemiyorum galiba nasıl dayandınız..
Yok gelecek cumaya kadar devam dedi nasıl kullanayım o kadar olmadıpını bile bile bilmyorum. Benşm dr test süresini uzun tutuyor
3.denemem, allah sabır versin hepimize. Çok umudum olmayınca yıkım da büyük olmadı bu kez. İkinci denemede aklımı kaybedicek gibiydim. Bu sefer şükür öyle olmadı bizden daha önemli değil. Çocuğumuz olacaksa ona akıl sağlığı yerinde anne lazım
Bir kişi pozitife dönüş hikayesi anlattı ama beni böyle şeyler bulamaz bacım benşm başıma güzel şeyler öyle şakkadanak gelmez inşallah sana nasip olur ne diyim
Maalesef öyle oluyor, yaşamayan bilmez çok zor bir süreç. Birkaç gün üzüntümü yaşadıktan sonra tekrar denedim, 2.deneme çift embriyo transferinde gebe kaldım hepsi unutuluyor inanın. Bir gün olacak, bugün olmazsa yarın. Asla ümitsiz bir durum yok, doğru zamanda bekliyor sizi.
İşte benide bulmuyor illa bi psikolojim bozulacak hayatım kayacak birazda bu tarz konuşarak kötüyü de çekiyoruz aslında. İnşallah allah hepimize en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsinYok gelecek cumaya kadar devam dedi nasıl kullanayım o kadar olmadıpını bile bile bilmyorum. Benşm dr test süresini uzun tutuyor
3.denemem, allah sabır versin hepimize. Çok umudum olmayınca yıkım da büyük olmadı bu kez. İkinci denemede aklımı kaybedicek gibiydim. Bu sefer şükür öyle olmadı bizden daha önemli değil. Çocuğumuz olacaksa ona akıl sağlığı yerinde anne lazım
Bir kişi pozitife dönüş hikayesi anlattı ama beni böyle şeyler bulamaz bacım benşm başıma güzel şeyler öyle şakkadanak gelmez inşallah sana nasip olur ne diyim
İnşallah aslında her şeyi böyle düşününce normal görüyoruz da sonrada dayanamıyor yine de insan. İnşallah sizde sağlıkla büyütün analı babalıMaalesef öyle oluyor, yaşamayan bilmez çok zor bir süreç. Birkaç gün üzüntümü yaşadıktan sonra tekrar denedim, 2.deneme çift embriyo transferinde gebe kaldım hepsi unutuluyor inanın. Bir gün olacak, bugün olmazsa yarın. Asla ümitsiz bir durum yok, doğru zamanda bekliyor sizi.
Arkadaşlar negatifArkadaşlar 10 aralıkta transfer oldum. Bugün 7. Günü dayanamayıp kan verdim negatif çıktı sonuç. Sizce erken mi yükselen var mı sonradan. 5. Gün emrbiyosuydu