• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 bucuk aylık bebeğin cinsiyeti belli değil

melikenasir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
5
2
1
26
Merhaba 7 bucuk aylık hamileyim ve ultrasonda bebeğimin cinsiyetine arada ikisinede benziyor diyorlar.Doğduğunda belli olucakmış ve ona göre mudahale edilecekmiş.Ultrasonda görülen testisleri var ama ortada cıkıklık penis yok. Tıbben adı ambiguous genitalia böyle bir durum yaşayanlar var mı? Bu dönemde iyi hikayeleri dinlemeye cok ihtiyacım var arkadaşlar şimdiden iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Merhaba 7 bucuk aylık hamileyim ve ultrasonda bebeğimin cinsiyetine arada ikisinede benziyor diyorlar.Doğduğunda belli olucakmış ve ona göre mudahale edilecekmiş.Ultrasonda görülen testisleri var ama ortada cıkıklık penis yok. Tıbben adı ambiguous genitalia böyle bir durum yaşayanlar var mı? Bu dönemde iyi hikayeleri dinlemeye cok ihtiyacım var arkadaşlar şimdiden iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Detaylı ultrasona falan girdiniz mi? Bazen bebeğin bacaklarının genelde kapalı olması, kordonun sürekli bacak arasında yer alması falan doktorları yanıltıyor diye biliyorum.
Tedavisi olmayan bir şey değil, içinizi ferah tutun.
Ayrıca doktorlar da insan ve yanılma payları var lütfen bunu unutmayın. Bir tanıdığımın oğluna son güne kadar tek kulağı yok dediler. Her muayenede aynı şey söylendi. Doğum gerçekleşti ve çocuk sapasağlam, iki kulağı da gayet normal 😊

Detaylı ultrasona falan girdiniz mi? Bazen bebeğin bacaklarının genelde kapalı olması, kordonun sürekli bacak arasında yer alması falan doktorları yanıltıyor diye biliyorum.
Tedavisi olmayan bir şey değil, içinizi ferah tutun.
Ayrıca doktorlar da insan ve yanılma payları var lütfen bunu unutmayın. Bir tanıdığımın oğluna son güne kadar tek kulağı yok dediler. Her muayenede aynı şey söylendi. Doğum gerçekleşti ve çocuk sapasağlam, iki kulağı da gayet normal 😊
evet perinatoloji tarafından takip ediliyorum . inşallah bizimde öyle olur sapasağlam alırız bebeğimizi kucağımıza 🙏🏻

Yurtdışında kan tahlilinden de öğrenebiliyorsunuz, kanda bir değer varmış kız olursa o yüksek erkek olursa düşük mü ne çıkıyormuş burada yok mu öyle bir şey??

Az bi zaman kalmış zaten . Beklemekten başka yapacak bisi yok . Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız insallah ❤sağlıcakla gelsin

Bende erkek bebek hemen belli olur kız bebek göstermez diye duymuştum ama tabi asıl önemli olan sağlıkla gelmesi hayırlısıyla kucaklayın, kavusun insallah 🥰

Back