Sosyal hizmetler müdürlüğüne şikayet edin.
O yurtlara da öyle kolay kolay çocuk veremiyor herkes, devlet kılı kırk yarıyor.
Yurda veriyorlar madem doğurup doğurup, daha yurda almazlar üstlerine kalır bebeleri bakalım ne yapacaklar
Sosyal hizmet aileyi korur ki yuva yıkılmasın kadın açıkta kalmasın, çocukları devlet bakmasın diye. Mantıklı olanı yapıyor yani.Bu yurtlar din yurtları çoğu zaten yalvar yakar çıkmak istediler , sonunda da çıktılar bir daha gönderemediler , çocukların yurtta daha rahat ettiğini düşündüler , o yüzden gönderdiler ki ilk başta öyleydi zaten çocuklar için yurt daha rahattı evden ama daha sonra aniden yurttan ayrılmak istediler, biri iyi muamele görmediğini diğeri de kötü alışkanlık hırsızlık öğrendiği için çıktı , diğeri de uyuz hastalığı bulaştığı için yurttan çıktı , sosyal hizmetin bunların hepsinden haberi var , tuhaf olan şey sosyal hizmet çocuklara değilde anne ve babanın kendi ilişkileri içerisindeki sorunları çözmeye odaklanmış gerçekten şaşırıyorum orda çocuklar daha madur olmuş neden onlarında sesini dinlemiyorlar .bu olayda da anne diyor ben suçlu değilim baba da ben de değilim diyor ben ise ikisinin de suçlu olduğunu düşünüyorum
O kadar güzel bir cevap ki tebrik ederim.Dışardan birsi olarak bir konu açmışsınız. İç yüzlerini bilmediğimiz sizin tanıklığınızla anlattığınız şeyler için yorum beklemişsiniz. Konu ne tüp bebek konusu, ne aile içi sorun konusu (şahıslar kendileri açmadığı için). Sizde dahil kimseyi ilgilendirmeyen yaşam tarzlarını, elimizde klavye var diye atıp tutalım mı? Gerçekten şu konuya yorum yapacak insanlar neye yorum yapacak?
Hay ağzınıza sağlıkDışardan birsi olarak bir konu açmışsınız. İç yüzlerini bilmediğimiz sizin tanıklığınızla anlattığınız şeyler için yorum beklemişsiniz. Konu ne tüp bebek konusu, ne aile içi sorun konusu (şahıslar kendileri açmadığı için). Sizde dahil kimseyi ilgilendirmeyen yaşam tarzlarını, elimizde klavye var diye atıp tutalım mı? Gerçekten şu konuya yorum yapacak insanlar neye yorum yapacak?
Dışardan da böyle görünmeselermiş alla allaaa çocuğun hırsızlığını öbürünün uyuzunu bilebilecek kadar yakın biri işteDışardan birsi olarak bir konu açmışsınız. İç yüzlerini bilmediğimiz sizin tanıklığınızla anlattığınız şeyler için yorum beklemişsiniz. Konu ne tüp bebek konusu, ne aile içi sorun konusu (şahıslar kendileri açmadığı için). Sizde dahil kimseyi ilgilendirmeyen yaşam tarzlarını, elimizde klavye var diye atıp tutalım mı? Gerçekten şu konuya yorum yapacak insanlar neye yorum yapacak?