Bebek Beslenmesi 7 Aylık Oğlum Çok Öksürüyor..İlaç Kullandım Ama Geçmedi..?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pufff sana da çok geçmiş olsun canım..

İlk defa duydum..Bende vicks sürüyorum o zaman biraz daha rahat nefes alabiliyor..Ihlamur bugün de yapacağım..İyi geldi gibi geldi bana..

sağol canım benim geçti gitti inşallah
Vicks de mantıklı görünüyor , nereye sürüyorsun canım havluya falan mı ? :26:

hmm denemek lazım TEŞEKKÜRLER

merhaba
uzun süren öksürüklerde alerjik olabilme ihtimali çok yüksekmiş
doktorum özellikle 3 gıdanın alerjiye iyi geldiğini söyledi
balık yağı, bıldırcın yumurtası ve keçi boynuzu pekmezi
... ayrıca son zamanlarda reklamlardada çıkıyor, probüyotik mi, prabiyatik mi bazı gıdalarda bağışıklığa iyi geliyormuş

çok geçmiş olsun.oğlumda 1 ay önce öksürük krizine girmişti resmen.gece öksürükle uyanıp ağlıyordu ve kustuktan sonra rahatlıyordu.dr.a götürdüm öksürük şurubu verdi.iki defa verdim ve sonra araştırdğımda öksürük şurubununn faydadan çok zararı olduğubu öğrendim.çoğu avrupa ülkesinde 0-3 yaş için yasaklanmış bile.sonra başka dr.a gittik.o da iyiki kullanmamışsın dedi.onun yerine balgam söktürücü verdi ve ikinci günde öksürüğü azaldı.çocuk mikrobu öksürükle atarmış.öksürük kesildiği zaman biriken başgam ciğerlere iner ve bronşite sebep olurmuş ve ileriki yaşlarsa grip bronşit gibi rahatzılıklara daha sık yakalanırmış.yani dr.öksürük şurubu verdiğinde mutlaka araştırın..bunun dışında siyah turp çok iyi.yaşında olsaydı siyah turpu oyarak içine bal koyup balın turpun özünü alarak sızdır ver derdim ama bal yasak.ben sadece turpun suyunu vermiştim o bile fayda etti.ıhlamur verebilirsin.öksürükten boğazları kızarmıştır yumuşatır en azından.içine de biraz limon damlat.tekrardan geçmiş olsun.en kısa zamanda iyileşir inşallah.

birde vicks , elma yağı falan dr.lar önermiyor.alerjik rahatsızlıklara sebep olabilirmiş.onun yerine bebekler için nefes açıcı damla var.onu kullanabilirsiniz.burnunun altına yada yatarken yastığına damlatıyorsunuz.

benm oğLumda bronşit oLmştu ,antibiyotık werdk geçmedi ,6 tane iğne yaptrdık iyiLeşti şükür..ıhLamur werebiLrsin korkmana gerek yok..geçmş oLsn..

merhaba arkadaşlar, bu siteyle yeni tanıştım ama forumdaki mesajlaşmalar o kadar sıcak ve içtenki boş buldukça muhakkak takip etmeye çalışıyorum
ben 3 yıl hacettepede çocuk hemşireliği yaptım; acayip ünlü hocalar vardı ve onlar konuşurken kulak misafiri olduğum şeylerden biride asla öksüren çocuğa öksürük şurubu verilmemesi idi; özellikle benical diye bir şurup var, çok kullanılıyor
Ayrıca benim allerjik rahatsızlığımdan sık sık bronşit olarak büyüdüm; eğer öksürük allerjik ise zaten iğneler hiç bir işe yaramıyor
Çalıştığım zamanda bir keresinde ölmeye yakın bir bronşitli çocuk yatmıştı; son 1 ayda 35 tane iğne yapılmıştı; havalarla, oksijenlerle anca toparladı

Hepinize çoooooooooooooooook teşekkür ederim..Şuan paşazadem öksürük geçti sadece burun tıkanıklığı var biraz umarım daha da iyi olur..Kuzucum bu aralar beni hiç boş bırakmıyorum geç cevapladım..Hepinize tekrar teşekkür ederimm..

Sanırım şimdide diş çıkarıyoruz =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…