7 aylık kızım için yardım

Jane87

Boşver görme duyma düşünme...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
122
60
37
Merhabalar daha önce bu konu açıldı mı bilmiyorum bakamadım. Kızım 7 aylık ve 2 aydır kabızlık çekiyor makat çatlağı da oldu. Ne yaptıysam düzeltemedim. Kayısı erik dut pekmezi zeytinyağı bol su veriyorum ama hiç fayda etmedi. Ayrıca her verdiğimi de yemiyor. Anne sütü yetmediği için günde iki kez Keçi sütlü devam sütü içiyor ve keçi sütünden yoğurt yapıp veriyorum. Sebzelerden Kabak semizotu ıspanak yiyor haşlanmış olarak. Çorba içmiyor pütürlü olacak illa ki. Kahvaltı da peynir yumurta sarısı pekmez veriyorum. Çok ayrıntılı yazdım kusura bakmayın ama nerde hata yaptığımı bulamıyorum yardımınıza çok ihtiyacım var. O kıvrandıkça ben ölüyorum. Her kakamız ağlayarak artık düzelsin istiyorum yazık bebeğime

Kabiz yapacak gıda yok aslında verdiklerinizde kayısınin suyunu çıkarıp biberonla verseniz nasıl olur bizimde kabiz olmuştu bu şekilde duzelmis ti belki fikir olur

Makatina zeytinyagi surebilirsiniz. Bi de bolca meyve ekleyebilirsiniz beslenmesine 7 aylik olmus muz haric tabiki. Allah yardimciniz olsun. Laktoz intolerant olabilir mi ek gidaya gecmeden once var miydi bu sorun

Canım eğer kabızsa ve sen yapabilmesi için makattan yardım ediyorsan sebebi bu olabilir. C vitamini içiren besinleri bir süre çıkart ve keçi sütünüde bırak bakalım. Bazı çıcuklara süt kabızlık yapıyor. Sonuçta seni azda olsa emiyor. Artik 7?aylık olmuş. Mama nın kıvamıda koyu ise oluyor. Azda olsa emiyorsa devam sütü vs verme derim

Kabiz yapacak gıda yok aslında verdiklerinizde kayısınin suyunu çıkarıp biberonla verseniz nasıl olur bizimde kabiz olmuştu bu şekilde duzelmis ti belki fikir olur
Kuru kayısıyı ıslatıp suyuyla veriyorum ama bunu da deneyim sağolun

Makatina zeytinyagi surebilirsiniz. Bi de bolca meyve ekleyebilirsiniz beslenmesine 7 aylik olmus muz haric tabiki. Allah yardimciniz olsun. Laktoz intolerant olabilir mi ek gidaya gecmeden once var miydi bu sorun
Yoktu hiç ek gıdaya yoğurtla başladık cıvık verdim hep önce makat çatlağı oldu daha sonra kabız oldu tecrübesiz bi doktorun kurbanı olduk malesef

Makattan hiç yardım etmedim iki aydır geçen gün zorunda kaldım çok kıvrandı ve içinde tutuyodu neyse ki çıktı da uyudu hemen. Keçi sütlü mamayı kabızlık için iyi geliyormuş diye aldık ilk günler bize de iyi gelmişti ama sonradan yine aynı oldu şimdi de başka bişey yemiyor sütüm çok az diye veriyorum. Yine de bırakalım mı daha kötü olmasın zaten zayıf

Yoktu hiç ek gıdaya yoğurtla başladık cıvık verdim hep önce makat çatlağı oldu daha sonra kabız oldu tecrübesiz bi doktorun kurbanı olduk malesef
Zor is bu doktor secimi bilemiyorsun iste denemeden. İstanbuldaysaniz doğan hastanesinde salih bey var çok çok iyi bi doktordur ona bi danışın derim. Bi de tavuk suyuna şehriyeli çorba gibi yaparsanız hem pütürlü olduğu için yer hemde tavuk suyu içini gevşetir kuzucugun. Çok geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir insallah. Belki kedi sütünü tolere edemiyodur biraz azaltmaya calisini derim ben

Çorbayı deneyim inşaallah. Ankaradayız bi türlü istediğimiz gibi bi dr bulamadık her seferinde farklı doktora gidiyoruz bir de bu makat çatlağı olayından sonra hiç güvenim kalmadı çıkmazdayım bu konuda

Doktora gittiniz mi bu durum için ?
Gitmezmiyiz ilk gün acile gittik sonra kontrolü oldu dr diyetisyene gönderdi ama O da netten çıktı alıp verdi herşey var içinde hiç yardımcı olmadı çocuk dru da kayısı ver dedi o kadar

Gitmezmiyiz ilk gün acile gittik sonra kontrolü oldu dr diyetisyene gönderdi ama O da netten çıktı alıp verdi herşey var içinde hiç yardımcı olmadı çocuk dru da kayısı ver dedi o kadar

Doktor konusunda da talihsizlik yaşamışsınız ama siz elinizden gelen herşeyi yapıp yine de çözüm alamamışsınız...
Belki bağırsakla ilgili yada başka birşeydir..
Bence iyi bir çocuk doktoruna gitmekten başka çare yok...

Nasıl bulabiliriz özele gittim araştırma Hastanesine gittim bir sonraki adım lavmanla tedavi sanırım ondan önce bi çözümü yok mu bu hastalığın

nasıl yapıldıgını tam bilmiyorum ama eskiler sabunla yaptırırmış kıvranacagına netten bak istersen o ıkınmaya başladığı an yaparsın çok geçmiş olsun

Sabunu bizde denemiştik. Ama poposuna zeytinyağı sürmek daha etkili oldu.
Prematüre mi doğdu? Prematüre bebeklerde daha sık karşılaşılan bi durum çünkü. Bağırsak fonksiyonları tam gelişemiyo galiba.

Benim oğlum sa kabızlık oldugunda 3 aylikti ve Dr. Fitil vermek zorunda kaldı o bile çözüm olmadı o ara sonra geçti .İlaç ismi tek bir tane buraya yazmam uygun değil sanırım eczaneye gidin hemen alın.ilk tercih bitkisel Çözüm belki ama o da care olmayinca vermek durumundasiniz.normalde ben fitil e karsiyimdir ama vermek gerekince hiç dusunmedim.gecmis olsun

Yok tam tersi geç doğdu 41 hafta sonu sezeryan oldum şu ana kadar hiç böyle bi sorun yaşamadık dr un sert muayenesi sonucu makat yırtığı oldu ve o günden beri kaka yapmak istemiyo artık kronik kabızlık bizimkisi

Fitil koydum ama iki dk sonra çıkardı hiç faydası yok bize fitilin. Bitkisel çözüm nedir şurup falan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…