• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 7 aylık kızım ek gıda almak istemiyor :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bilge47

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
3
0
36
Kocaeli
arkadaşlar forumda yeniyim lütfen bana yardım edin kızım sürekli beni emmek istiyor ek gıda veriyorum almak istemiyor ağzını kapatıp kaşığa vuruyor ne yapacağımı şaşırdım:14:

Çünkü biliyoki onu yemezse de aç kalmayacak nasılsa meme emecek.Ben de ilk sebze çorbasına başladığımız zamanlar yemediği zaman süt verirdim aman aç kalmasın diye.Doktor dedi ki verme.Yemek yoksa aça kalacağını bilsin dedi.İşe de yaradı.Sen de bir dene bence.Şimdi de eğer yemezse hiçbişey vermem.13 aylık oldu acıkınca o dolanır peşimde mamaaa diye.Büyüdükçe akılları herşeye ermeye başlıyo ve çok güzel kontrol ediyolar.
Bir de ek gıda olarak ne veriyosun bilmiyorum ama belki verdiğin şeyi sevmiyodur.Sebze çorbası yapıyosan içeriğini değiştir.Mesela azıcık sarımsak kat lezzet verir hem de vitamin olur limon sıkabilirsin.Ya da ne meyve veriyosan başka meyve deneyebilirsin.Meyve karışımı yapabilirsin.

Back