• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 7 aylık kız bebeğime hangi emziği almalıyım - YARDIM

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bistrogirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
289
3
96
Adana
7 aylık kız bebeğime hangi emziği almalıyım - YARDIM Edermisiniz seçmek için.

Nuk Marka düşünüyorum altta 2 dişi var sanırım damaklı emzik alacağım değil mi?

KIZLAR, ben sadece geceleri zor uyursa vermeyi düşünüyorum onun haricinde gün içinde çok çaresiz huzursuzluk yaratırsa vermeyeceğim..hangi emziği tavsiye edersiniz?
NUK'un uyku emziği var ve kaucuk & silikon emziği var??? hangisi.....

Civcivbebe.com : Ucuz ve Kaliteli Bebek Alışveriş Sitesi

NUK Baby Rose & Blue silikon Uyku Emziği

NUK Damaklı Emzik 6-18 ay

NUK kaucuk yalancı emzik 6-18 ay arası

NUK slikon yalancı emzik 6-18 ay arası

Chicco anatomik yalancı emzik

canım bebeğin buaydan sonra emzik kabul edicek mi ki? ben oğluma avent kullanıyorum sadece uyumadan önce emiyor gün içinde emmiyor.
Silikon emzik tavsiye ederim ben..

Nuk emziklerin hepsi damaklı bildiğim kadarıyla. Ben silikon 6-18 ay için olanını alıyorum oğlum için. Memnunuz. Kauçuğa geçsem mi diye düşünüyorum bazen. Ama her bebek damaklı sevmiyor. ılk 5 ay hangisini emdiyse onu deneyebilirsin ya da biberon hangi markaysa onun ağzına benzeyen emzik.

Biz emziği Nuk kullandığımız için biberonu da mecbur Nuk kullanıyoruz:)

halkası daha farklı. Nasıl anlatsam? Yüzükoyun yatsa da rahatsız etmemesi için tasarlanmış. Ama ben uyurken Nuk un halkasız emziklerinden veriyorum. Bazen halkası yukarı kalkıp burnunun üzerinde kalıyor çünkü. Halkalı emzikler emzik askısı kullanımı için iyi ama artık o askı da bir işe yaramıyor tuttuğu gibi çıkarıyor askıyı.

diş çıkaracağı için silikon emzik mi daha iyi kauçuk mu? dişleri kaşınıyor çünkü..
ne alim arkadaşlar ya....nuk markanın 3 çeşit emziği var..burada bakın ve öneri verin:
önceden silikon damla uçlu emzik emdi ilk 5 ay...2 ay bıraktırdım şimdi sadece uyuyunca vermek istiyorum...uyku emziğimi alsam???

Civcivbebe.com : Ucuz ve Kaliteli Bebek Alışveriş Sitesi

Uykusunda vereceksen halkasız emzikleri var Nuk'un. Dişiyle silikonu koparabilirmiş o yüzden kauçuk iyi diyorlar ama bizimki silikonu koparmadı. Ben hepsiburada.com dan almıştım ama geç geliyor.

Sen ne seçersen seç seçimi sonunda bebeğin yapacak. Düşünür taşınır en iyisini verirsin tükürür atar sonra başkasını denersin:)

halkası daha farklı. Nasıl anlatsam? Yüzükoyun yatsa da rahatsız etmemesi için tasarlanmış. Ama ben uyurken Nuk un halkasız emziklerinden veriyorum. Bazen halkası yukarı kalkıp burnunun üzerinde kalıyor çünkü. Halkalı emzikler emzik askısı kullanımı için iyi ama artık o askı da bir işe yaramıyor tuttuğu gibi çıkarıyor askıyı.

anladım sağol, halkası yok yani tutacak şekilde.
benimkiside nuk un gece emziğiymiş bu arada. :1:
kızlar ya benim kızın yüzünde emzik iz bırakıyor.emmeyi bıraktığı an görüyorum sıkıyor yanaklarını galiba iz kalıyor sonra geçiyor.bu durumda ne yapılabilir?
nubby nin yumuşak kenarlı emziği varmış deneyen var mı?

Back