7 aylık hamileyim kilo veriyorumm

betulengin_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
85
50
34
Kızlar merhaba 31 haftalık hamileyim son iki ayda herkes çok kilo alırsın derken ben 3 kilo birden verdim 53 kiloyla hamile kaldım 28. haftada 63 tüm şimdi 60 a düştüm bu durumu yaşayan var mı acaba ??

Kızlar merhaba 31 haftalık hamileyim son iki ayda herkes çok kilo alırsın derken ben 3 kilo birden verdim 53 kiloyla hamile kaldım 28. haftada 63 tüm şimdi 60 a düştüm bu durumu yaşayan var mı acaba ??
canım merhaba, bence olmaz çünkü benim yengem de de olmuştu. benim doktorum da annenin kilo alması yada kilolu olması bebeğin kilolu olacağıu anlamına gelmez diyor. biz zaten annenin çok kilo alması taraftarı değiliz demişti. ama yine de doktoruna sor istersen için rahatlasın

Senin kilonla bebegin kilosu arasinda bir bag olmamakla beraber bu aylatda kilo veriyor olmanin baska bir sebebi de olabilir. Bence sen doktoruna mutlaka danis.

Doktorumu aradım fakat telefona bakmadı :/ ısrarla da aramadım bayram dönüşü nasılsa kontrolüm var diye... işin garibi ellerim ayaklarım hep şişti ama ben kilo almıyorum :KK70:

X