7 aylık hamile evi terk ettim...

Adam kesinlikle haksız anlatılanlara göre bunda hem fikiriz. Bu adam 4 yılda melekti sonradan mı bu hale geldi. Açıkcası ben konu sahibininde üslubunu merak ediyorum.

3 bardak için eşinin iş yerini arayan adam psikolojik olarak ne kadar sağlıklı birey olabilir. konu sahibi en doğrusunu yapmış. edepsiz herif, bir de üstüne söylediği söz yenilir, yutulur bir şey mi? yaşanan şey size göre ufak olabilir, ama bir çok kadına göre ufak değil. şiddet içerikli sözler de şiddete dahil, bardak bıraktın diye aramak da psikolojik şiddet.

Şu lafı demese bile siz hamilesiniz, ikiniz de çalışıyorsunuz normalde hamile olmasanız bile işleri ortak yapmanız gerekirken size tüm ev ve iş sorumluluğunu yıkmış, üstüne 3 bardak yıkamadınız diye arayıp hesap soruyor ve belli ki dönerseniz şimdi olmasa bile sonrasında size şiddet uygulayacak, ne olacağını bile bile dönmeyin.

Tabi ki çok ani karar vermişsiniz, böyle bir adama çocuk niye? Bu adam sonradan böyle olmamıştır hep böyledir. Evlendiniz bari çocuk yapmasaydınız. 3 bardağı kendi yıkayamıyor mu öküz

Adam kesinlikle haksız anlatılanlara göre bunda hem fikiriz. Bu adam 4 yılda melekti sonradan mı bu hale geldi. Açıkcası ben konu sahibininde üslubunu merak ediyorum.
konu sahıbının uslubuna gore mı adam bardakları yıka ,suraya gıdıcez,buraya geleceksın dıye tatava yapıyor yoksa adam ham öküz oldugu ıcın mı ?

sızın esınız sızınle boyle konussa uslubunuzdan dolayı mı konusmus olurdu yanı onu mu demek ıstedınız

kımıne gore ben cok baskın ve sert ,kuralcı bırıyım esım benımle boyle konusmaz. neden acaba ? terbıyesız olmadıgı ıcın mı ?yoksa hala bu tarz davranısları haketmeme zamanım var mı ? merak ettım .

bu kadar erkek aklayıcı neden olur kı ınsan ? nedır bu sevda

ne olursa olsun kadın kesın bırsey yapmıstır yanı
cunku konudakı erkek durduk yere bu yere gelmemıstır oyle mı

sen yok musun sen konu sahıbı hep kadınlar erkeklerı bu noktaya getırıyor hep
gecenın bır vaktı arkadasları cat kapı habersız gelmısse ne olmus
lavabo yanında 3 bardagı nıye bıraktın ne bıcım kadınsın sen bak adam senı aramak konusmak zorunda kalmıs goruyormusun nasıl yordun adamı
o telefonu cıkarmak nuramanı aramak ve sana cumle kurmak zorunda kaldı ! nıye adamı bu duruma soktun
sen boyle yaparsan adamda oyle konusur ıste
bırde tutup memnunıyetsızlıgını homurdanmıssın ne haklaaaa ne hakla
senın agzını burnunu kırmadıgına sukret
daha utanmadan evden de gıdıyorsun

konu sahıbecıgım ... aynen boyle dusunen ve yazanlar mı normal yoksa bır ınsanın nasıl olması gerektıgını anlatan yorumlar mı.... bır sakince dusunun ve koydugunuz tepkının ne kadar haklı ve dogru olduguna guvenın. ıcınız rahat olsun.

kesınlıkle katılıyorum yuzde yuz

bırde bu adam durduk yere mı boyle oldu nıye baba yapıyorsun denılıyor ya... buradan da aslında yıne konu sahıbıne suc bulunmaya calısılıyor kadın bu adamdan 2. cocugu yapma derdınde degıl kı halı hazırda bır tanesı olmus sımdı napsın gerı mı yollasın rahmıne seslenıp gerı don mu desın . mevcut soruna odaklanmak varken. konu sahıbı hamılelıkten sonra gıdemeyecegımı dusunup daha da abarttı dıyor neyse kı daha gec olmadan sımdıden gormus ve tepkısını koymus onu desteklemek kadın olarak bızım vazıfemız. burada adama haksız yere hak vererek kadını yererek onun guclu durmaya calısmasını sarsmak nıye

kadını arayıp 3 bardagı nıye yıkamadım dıye tacız eden adamın nıyetı karakterı apacık ortadadır sadece bu bıle yeter nasıl bır adam olduguna... kadınlarda sabır elbet duzelır bugunler gececek elbet degısır dıye dıye bekleyıp omrunu curutuyor. bır sure sonra anlıyor bu adamın degısmeyecegını .

bazen buradakı yorumlara anlam veremıyorum amac ne yanı. gercekten amac ne sırf elestırmek ıcın mı yazıyorlar anlayamıyorum

Millet konu sahibinden daha çok dert etti konusunu. Konusuna doğru düzgün cevap vermedi.
Arada bir durum bildirimi olsa insanlar da sizi merak etmez.
ne desın kadıncagız. bu konuda bıle konu sahıbını suclu cıkarmaya calısıyorlar durduk yere ...okuyup daha da sınırlerını bozmasın hamıle halıyle.

Bende olsam ayni şeyi yapardim bu kadarda bencil birinin yaptiklarini goz ardi edemezdim heralde birde benim babam duysa 11.30 da arakadaslari geldi desem o damadı parçalardı herkes yerini ve haddini bilmeli sakın alttan alma

Yorumunuzun ilk parağrafını okudum. Polemik yaratmanın alemi yok. Ben böyle adamı 4 yıl değil 4 dk çekmem. Eşim ailemdeki herhangi biri sosyal hayatımdan iş hayatımdan kimse benimle böyle konuşamaz çünkü benim tavrım tarzım bellidir. Konu sahibi çekmiş çocukta yapmış. Demek ki bu kadının bu adamla geçinmeye gönlü var. Şu an yaptığında blöf adam gelip bir özür dilese gerisin geriye dönecek.

sız konu sahıbının uslubunu merak ettım dedınız bende onu sordum ama baska seyler anlatıyorsunuz :) ıyı forumlar

Hala ağzını yüzünü kırarım diyen adamın bahanesi olabileceğine inananlar var. Neymiş konu sahibinin üslubunu merak ediyorlarmış. Etmeyin arkadaş, üslup müslup. Ne yapmış olabilir kadın ya, 7 aylık hamile haliyle şiddeti hak edecek?
İyice bir şekil olduk valla millet olarak. Kocan seni döveyazmış, mutlaka bir şey yapmışsındır, üslubunu merak ettim, ne dedin bakayım da adam dellendi diyorlar resmen.
Erkek değilim, ama hamile karım anama da sövse ağzını burnunu kırarım demem. Bir kadının davranışlarını beğenmiyorsa bir erkek, çözümü şiddet değildir. He ne diyordum, bakarım, küfür mü etti -ki konu sahibi küfür bile etmemiş ama en ağırı sövmek yani- o zaman terk ederim. Boşarım, olur biter. Ama asla ne şiddetle tehdit ederim ne de şiddet uygularım. Aldatmış bile olsa dövmeye hakkınız yok. Boşarsınız, biter gider.
Bu memleketin kadın dövmeye hep bir mazereti vardır ama yemezler artık! Düzeleceğiz arkadaşlar, en önce biz düzeleceğiz, kafamıza vura vura öğreneceğiz.

sız konu sahıbının uslubunu merak ettım dedınız bende onu sordum ama baska seyler anlatıyorsunuz :) ıyı forumlar
Bana değil konu sahibine soracaksınız. İlk parağrafınız dışında kalan yorumlarınızı okumadım uzun yorumlarda başını sonun kaçırıyorum. Yorumunuzun amacını anladım. Tavsiyelerinizle konu şahine faydalı olmanız dileğiyle. Umarım haklı çıkarsınız.

aman ya neyse
sızde de tavsıyelerınızle konu sahıbıne faydalı olmanız dılegımı ıletıyorum

Üç bardak yıkanmamış diye bir insan nasıl karısını arayıp hesap sorabilir? Tek mantıklı açıklaması şöyle olabilir, iş bölümü yapılmıştır evde adam üstüne düşen bütün sorumluluğu yapmıştır, çok yorulmustur. Bunaldigi bir gündür ve üç bardağın yikanmadigini görünce çatacak yer arayıp size söylenmiştir. Tek mantıklı aciklama olarak çok çok zorlayarak bunu düşündüm. Hem çalışan hem hamile bir kadına üç bardağı yıkamadı diye bir insan(!) nasıl söylenebilir. Aklım almıyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…