-
- Konu Sahibi lavantabahcemz1
1- Ağzını yüzünü kırarım diyen bir adamı terk etmekte yüzde yüz haklı konu sahibi. Bunun için ev mi terk edilir diyenler, siz iyi misiniz? Ne için terk edilir, az daha beklesin dayağını yedikten sonra mı terk etsin?
2- Gecenin 23.30'unda kimsenin evine çat kapı buyurmayın zaten. Adap var, görgü var. Benim evime de o saatte gelirse biri, ben de surat asarım. Neymiş kocamı küçük düşürmeyecekmişim. Niye ki sadrazamın sol şeyi mi bu adam? Küçük düşmemek isteyen, bana sormadan gece yarısı eve misafir buyur etmeyecek. Ederse de kalkmam bile, kendi ağırlar. Ne bu böyle ya, kırılgan narin erkekler küçük düşmeyecekmişmiş. Oldu, pamuklara da saralım mı? Düşsün küçük efendim, dalkavuk arkadaşları çok gücenirmiş, vah vah nasıl da üzüldüm. Gecenin yarısında dingonun ahırına girer gibi evime buyuran arkadaşlar da pek elit insanlar değillerdir zaten. İstemez öylesi.
3- Hamile karısı 3 bardağı yıkamadı diye arıza çıkaran adamı en baştan baba yapmamak gerek zaten. Kendi yıkasaymış madem, ustalardan çok çekiniyorsa.
4- Adam istediğini yaptırmaya alışmış, dışına çıkılmasına tahammül bile edemiyor. Çok tehlikeli birisi bana göre. Öyle çocuğunu doğur, devam ederse yoluna bak diye geri eve yollayabileceğiniz bir durum yok ortada. Kadına bir şey yapsa ne olacak? Öneri verirken iyi düşünmek lazım.
Tamam da Vive hanım, siz bir mesajınızda da hizmet gördüm yazmamış, sadece kalkmış yazmışsınız.Sizi haksız bulmamakla birlikte neden gecenin 23:00’deki misafir herkesi bu kadar delirtti anlamıyorum ki bu benim de uyku saatimdir. Konu sahibi haksız demiyorum asla adam haza öküz zaten yavaş kırsın saçı başı dağılmasın yazmışım ben de ilk sayfada. Ama olmuş bir kere gelmişler buna herkesin takılmasını ben anlayamadım. He ben bayılmam ben gündüz de misafire bayılmam zaten, onlar kapıdan çıkar eşimin de ağzına mışarım bu ilk ve son diye.
Tamam da Vive hanım, siz bir mesajınızda da hizmet gördüm yazmamış, sadece kalkmış yazmışsınız.
Sizce iki bardağı kaldırmayan adam, o çatkapı gelen misafiri kendi mi ağırlar? Bal gibi de hizmeti konu sahibi görmüştür işte.
Sırf bunun için bile çatlarım ben ve delirirsem yalnız delirmem, karşımdakini de delirtirim.
İkincisi bu misafir ağırlama, misafirliğe gitme olayı konu sahibine diretilen, zorbalık yapılan bir unsur. Sizin eşinizle ilişkiniz böyle değildir, daha önce konularınızı okumuştum, çok daha aklıselimdir eşiniz tahminimce. Bir yere gitmediniz, gelen birine surat yaptınız diye bir sene konuşup başınıza kakar mı? Sanmıyorum. İşte konu sahibinin eşi böyle biri. Şuraya gidilecek, hazır kıta bekleyeceksin, efendinin peşinden tıpış tıpış gideceksin. Misafir gelecek gece yarısı, güle oynaya ağırlayacaksın. Ve biraz yol yordam bilmeyen tiplermiş. E alışacaklar buna, gelmeye devam edecekler. Güler yüz göstermek pekiştireç olmaktan öteye geçmez. Onlar gittikten sonra istediğiniz kadar ağzına edin adamın, fark etmez. O insanlar bir dahaki sefere 01.30'da gelirler. Bazıları böyledir, elini verirsin kolun gider.
Gecenin körü gelen misafire surat yapıldı diye 6 ay laf yemeyi algılayamıyorsunuz, empati kuramıyorsunuz ve bu çok doğal çünkü normal bir ilişkiniz var, bu yüzden garip geliyor haklısınızAslında ben de düşününce yazdığınız gibi olduğunu fark ettim. Ben sorun etmem eşim de surat asarsam etmez ama benim kendi ilişkime bakarak yorumlamam pek doğru olmadı haklısınız.
Sizi haksız bulmamakla birlikte neden gecenin 23:00’deki misafir herkesi bu kadar delirtti anlamıyorum ki bu benim de uyku saatimdir. Konu sahibi haksız demiyorum asla adam haza öküz zaten yavaş kırsın saçı başı dağılmasın yazmışım ben de ilk sayfada. Ama olmuş bir kere gelmişler buna herkesin takılmasını ben anlayamadım. He ben bayılmam ben gündüz de misafire bayılmam zaten, onlar kapıdan çıkar eşimin de ağzına mışarım bu ilk ve son diye.
Normaldir, çoğu zaman kendi bakış açımızla bakıyoruz.Aslında ben de düşününce yazdığınız gibi olduğunu fark ettim. Ben sorun etmem eşim de surat asarsam etmez ama benim kendi ilişkime bakarak yorumlamam pek doğru olmadı haklısınız.
Ne alaka yaYoo alakasi yokburda bile ne topicler var bak oku bacim
Tutan
Mi var? Adamin dedesi babasi yapiyorsa arkadasin mi yapmayacak? Her hafta her hafta ayni kisilerle gorusmenin mantigi nedir yanianan mi baban mi, babamin oglu mu
Dalga mı geciyorsunuz gece 11 de 7 aylık hamileyken siz güle oynaya kalkıp misafir agirlasiniz demekki. Ama herkes sizin gibi değil .E ama haksızsınız kusura bakmayın. Eşiniz öküz ama siz de çocuk gibi hareketlere girmişsiniz.
Dalga mı geciyorsunuz gece 11 de 7 aylık hamileyken siz güle oynaya kalkıp misafir agirlasiniz demekki. Ama herkes sizin gibi değil .
Konu sahibi tepki göstermekte haklısınız eşiniz yanlış yapmış, söylemleri çok çirkin ama siz sevgili değil eşsiniz. Eşinizi her yerden engellemeniz yanlış bir tavır mesela. Hele ki hamileyken. Kesinlikle boşanacağım demiyorsanız evi terk etmeniz de öyle. Mutlu değilim diyorsanız boşanın kimse mutsuz evliliğine devam etmemeli ama bunun için önce sağlıkla doğum yapmanız eşinizle de konuşmanız lazım. Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz peki, sonrası için planınız nedir?
Valla bravoMisafir 7 aylık hamileyken gelmemiş yalnız. İsterseniz önce iyice okuyun
Bence aileniz ile kalın kafanızı dinleyin.Merhaba arkadaşlar, kimseye aileme bile anlatamadığım için burdan yazdım. Eşim ile 4 yıldır evliyiz ve 7 aylık hamileyim. Asla yapmam dediğim şeyi yaptım ve evi terk ettiim. Sürekli görüştüğümüz evli arkadaşlarımız vardı. Evli arkadaşlarımız da bizi bir çiftle tanıştırdı , çok iyi insanlar ama bazı insanlarla enerjiniz tutmaz ya onlarla da tutmadı benim enerjim. Birkçaz kez eşim için yemeğe birlikte çıktık. 3 gün önce bizi tekrardan yemeğe davet ettiler, ev aldıkları için kutlama yemeğine. Ben de gitmek istemedim çünkü 2 haftadır üst üste çıktık ve yanlarında çok sıkılıyorum. Kibarca başka bir işimiz olduğu için gelemeyeceğimizi söyledim. Vay efendim söylemez olaydım eşim benim çok problemli biri olduğumu, kimseyle anlaşamaıdğımı, çevremde kimsenin olmadığından tutun benim yüzümden çevremizde kimsenin kalmayacağına kadar bana söylendi. Ki herkesle samimi olmayan ama sevdiğim insanlarla problemsiz ilişki yaşadığım bir yapım var. Bu yüzden aramız zaten limoniydi. Dün iş için evden erken çıktım bizden sonra eve usta gelecekti, bir önceki gece tansiyonum düştüğü için mufağın içindeki 3 bardağı yıkayamadım. Ben iş için evden eşimden erken çkıyorum. Eşim beni aradı ve usta gelecek o bardakları neden yıkamadın diye söylendi. İş yerinde arkadaşıma olayı anlatırken bir yandan eşimi arıyordum(arkadaşıma çok takıntılı titiz annesi sanki bu kadar takıntılı titiz mi dedim.) o arada telefonu açtı ve dediğimi duydu. Bana senin ağzını burnunu kırarım dedi. Telefonu yüzüne kapadım tekrar aradı duyuyor musun ağzını yüzünü kırarım dedi. Her yerden engelleyip dün gece ailemin evine gittim. Kız kardeşine mesaj attırdı, beni beklesin konusmadan gitmesin diye ama artık dayanabilecek gücüm kalmadı... Acaba çok mu ani karar verdim diyorum bir yandan ama öbür türlüsü bana psikolojik şiddet...
Ohfff gozunu ac biraz ulke gundemine bak.. bos bos yorum yapiyorsunuz anladik arkadas cevrenizde sizde cok ahlaklisiniz.. cok guvenilirsiniz. sorun sen ya da esin arkadasin degil.. su zamanin insaninin insafsiz pislik olmasi.. yaw herkes cinayet isliyor, herkesin gozu birbirinin namusunda…50 lira icin adam
Olduruyolar.. yani herseyi kisisel
Algilaman senin sorunun..bizim insanimiz korkunc yerlere dogru gidiyor.. her gun kadinlar oluyor..bebeklere tecavuz ediliyor bu kadar insafsiz insanlar. Benim guvenmemem cok normal, cunku cok duyuyorum. Daha gecen kucucuk kizin babasi aslinda dedesi sandigi kisi
Cikti.. tecavuz edip oldurmus.. Bos bos pembe gozluk takip bakmiyorum ulke gundemine ve insanlara…
Ayrica herseyin bi orta yolu var.. her hafta gorusmeye gerek
Yok kimseyle..kocami kapacaklar korkusu degil.. gerek yok
Eşin kendini ne sanıyor. Sakıp Sabancı torunu falan mı??bilmiyorum , çocuk olunca her şey daha da kötüye gidecek biliyorum. Ama en iyi avukatları tutup gerekirse kanunları değiştirirm o çocuğu senden alırım diyor.
O eş öyle yüce ki bu şekilde terkedilmeyi haketmiyor diyorsunuz yani.
Koca, kadını tehdit etmiş. Ağzını yüzünü kıracağım diye. Ne yapsaydı, doğurmayı beklerken ölsemiydi.
Çok ani ama aadece bu olaydada cekıp gıtmemısındır .Bu olayların oncesı vardır muhakkakMerhaba arkadaşlar, kimseye aileme bile anlatamadığım için burdan yazdım. Eşim ile 4 yıldır evliyiz ve 7 aylık hamileyim. Asla yapmam dediğim şeyi yaptım ve evi terk ettiim. Sürekli görüştüğümüz evli arkadaşlarımız vardı. Evli arkadaşlarımız da bizi bir çiftle tanıştırdı , çok iyi insanlar ama bazı insanlarla enerjiniz tutmaz ya onlarla da tutmadı benim enerjim. Birkçaz kez eşim için yemeğe birlikte çıktık. 3 gün önce bizi tekrardan yemeğe davet ettiler, ev aldıkları için kutlama yemeğine. Ben de gitmek istemedim çünkü 2 haftadır üst üste çıktık ve yanlarında çok sıkılıyorum. Kibarca başka bir işimiz olduğu için gelemeyeceğimizi söyledim. Vay efendim söylemez olaydım eşim benim çok problemli biri olduğumu, kimseyle anlaşamaıdğımı, çevremde kimsenin olmadığından tutun benim yüzümden çevremizde kimsenin kalmayacağına kadar bana söylendi. Ki herkesle samimi olmayan ama sevdiğim insanlarla problemsiz ilişki yaşadığım bir yapım var. Bu yüzden aramız zaten limoniydi. Dün iş için evden erken çıktım bizden sonra eve usta gelecekti, bir önceki gece tansiyonum düştüğü için mufağın içindeki 3 bardağı yıkayamadım. Ben iş için evden eşimden erken çkıyorum. Eşim beni aradı ve usta gelecek o bardakları neden yıkamadın diye söylendi. İş yerinde arkadaşıma olayı anlatırken bir yandan eşimi arıyordum(arkadaşıma çok takıntılı titiz annesi sanki bu kadar takıntılı titiz mi dedim.) o arada telefonu açtı ve dediğimi duydu. Bana senin ağzını burnunu kırarım dedi. Telefonu yüzüne kapadım tekrar aradı duyuyor musun ağzını yüzünü kırarım dedi. Her yerden engelleyip dün gece ailemin evine gittim. Kız kardeşine mesaj attırdı, beni beklesin konusmadan gitmesin diye ama artık dayanabilecek gücüm kalmadı... Acaba çok mu ani karar verdim diyorum bir yandan ama öbür türlüsü bana psikolojik şiddet...