7 aylık hamile evi terk ettim...

1- Ağzını yüzünü kırarım diyen bir adamı terk etmekte yüzde yüz haklı konu sahibi. Bunun için ev mi terk edilir diyenler, siz iyi misiniz? Ne için terk edilir, az daha beklesin dayağını yedikten sonra mı terk etsin?
2- Gecenin 23.30'unda kimsenin evine çat kapı buyurmayın zaten. Adap var, görgü var. Benim evime de o saatte gelirse biri, ben de surat asarım. Neymiş kocamı küçük düşürmeyecekmişim. Niye ki sadrazamın sol şeyi mi bu adam? Küçük düşmemek isteyen, bana sormadan gece yarısı eve misafir buyur etmeyecek. Ederse de kalkmam bile, kendi ağırlar. Ne bu böyle ya, kırılgan narin erkekler küçük düşmeyecekmişmiş. Oldu, pamuklara da saralım mı? Düşsün küçük efendim, dalkavuk arkadaşları çok gücenirmiş, vah vah nasıl da üzüldüm. Gecenin yarısında dingonun ahırına girer gibi evime buyuran arkadaşlar da pek elit insanlar değillerdir zaten. İstemez öylesi.
3- Hamile karısı 3 bardağı yıkamadı diye arıza çıkaran adamı en baştan baba yapmamak gerek zaten. Kendi yıkasaymış madem, ustalardan çok çekiniyorsa.
4- Adam istediğini yaptırmaya alışmış, dışına çıkılmasına tahammül bile edemiyor. Çok tehlikeli birisi bana göre. Öyle çocuğunu doğur, devam ederse yoluna bak diye geri eve yollayabileceğiniz bir durum yok ortada. Kadına bir şey yapsa ne olacak? Öneri verirken iyi düşünmek lazım.

Hamile olmasınız bile kendi evinizde yıkamadığınız bardak için arayan adamdan hayır gelmez. Onun eli yok muymuş çok rahatsızsa yıkasın.
Zaten ağız kırmalara falan hiç girmiyorum. Bardak olayı bile nasıl ruh hastası olduğunu gösteriyor.
En doğru kararı almışsınız. Çocuğunuz böyle şiddet eğilimli bir adamla evliyken büyümemeli.

Sizi haksız bulmamakla birlikte neden gecenin 23:00’deki misafir herkesi bu kadar delirtti anlamıyorum ki bu benim de uyku saatimdir. Konu sahibi haksız demiyorum asla adam haza öküz zaten yavaş kırsın saçı başı dağılmasın yazmışım ben de ilk sayfada. Ama olmuş bir kere gelmişler buna herkesin takılmasını ben anlayamadım. He ben bayılmam ben gündüz de misafire bayılmam zaten, onlar kapıdan çıkar eşimin de ağzına mışarım bu ilk ve son diye.

Tamam da Vive hanım, siz bir mesajınızda da hizmet gördüm yazmamış, sadece kalkmış yazmışsınız.
Sizce iki bardağı kaldırmayan adam, o çatkapı gelen misafiri kendi mi ağırlar? Bal gibi de hizmeti konu sahibi görmüştür işte.
Sırf bunun için bile çatlarım ben ve delirirsem yalnız delirmem, karşımdakini de delirtirim.
İkincisi bu misafir ağırlama, misafirliğe gitme olayı konu sahibine diretilen, zorbalık yapılan bir unsur. Sizin eşinizle ilişkiniz böyle değildir, daha önce konularınızı okumuştum, çok daha aklıselimdir eşiniz tahminimce. Bir yere gitmediniz, gelen birine surat yaptınız diye bir sene konuşup başınıza kakar mı? Sanmıyorum. İşte konu sahibinin eşi böyle biri. Şuraya gidilecek, hazır kıta bekleyeceksin, efendinin peşinden tıpış tıpış gideceksin. Misafir gelecek gece yarısı, güle oynaya ağırlayacaksın. Ve biraz yol yordam bilmeyen tiplermiş. E alışacaklar buna, gelmeye devam edecekler. Güler yüz göstermek pekiştireç olmaktan öteye geçmez. Onlar gittikten sonra istediğiniz kadar ağzına edin adamın, fark etmez. O insanlar bir dahaki sefere 01.30'da gelirler. Bazıları böyledir, elini verirsin kolun gider.

Aslında ben de düşününce yazdığınız gibi olduğunu fark ettim. Ben sorun etmem eşim de surat asarsam etmez ama benim kendi ilişkime bakarak yorumlamam pek doğru olmadı haklısınız.

Aslında ben de düşününce yazdığınız gibi olduğunu fark ettim. Ben sorun etmem eşim de surat asarsam etmez ama benim kendi ilişkime bakarak yorumlamam pek doğru olmadı haklısınız.
Gecenin körü gelen misafire surat yapıldı diye 6 ay laf yemeyi algılayamıyorsunuz, empati kuramıyorsunuz ve bu çok doğal çünkü normal bir ilişkiniz var, bu yüzden garip geliyor haklısınız
Ben de zamanında eski anormaller prensi eşimden 1 sene kadar annesine aldığımız 5 liralık bir eşyaya kadın “neden aldınız vardı zaten” deyince “x (eski eş) alalım dedi anne ondan aldık” dedim diye laf yemiştim o yüzden çok iyi empati yapabiliyorum sjdkfllf

Allah bu iğrençlikleri anlayıp kolayca empati yapacak şeyler yaşatmasın hiçbirimize..

Kadını kalk hizmet et diye kaldıran adamın rencide olmasına gram üzülmedim,hatta keşke konu sahibi hepsini kovsaydı da en azından 6 ay boyunca bu saçmalığı dinlediğine değseydi.Hatta umarım arkadaşları da kötü hissetmiş,toplumda nasıl yaşanılır azıcık öğrenmişlerdir.

Siz de suçlusunuz konu sahibi hiç kusura bakmayın.3 bardak yıkamaktan aciz adamları baba edip nasıl bir rol model olmasını bekliyorsunuz çocuğunuza ? Ne öğretecek bu adam çocuğunuza,oğlum işten eve gel yat her işi kadın yapsın ya da kız olursa kızım hem çalış hem de evde her işi sen yap mı,artık şöyle adamları baba etmeyin yeter ya 2021 bitecek.

Normaldir, çoğu zaman kendi bakış açımızla bakıyoruz.
Ben evli bile değilim, bana oldukça uzak bu tür mevzular aslında. Hiçbir erkek arkadaşım konu sahibinin eşi gibi değildi. Kimimiz partnerden yana şanssız oluyoruz işte.
Eşinin fikrine bu denli saygı duymayan bir koca zaten saygıyı hak etmiyor. Ben de oradan yürüdüm zaten. Eğer makul biri olsaydı, hatır için çiğ tavuk misali kalkar ağırlardım ben de olsam. Ama işte koca var koca var. Hak eden var, etmeyen var.
Bir de inatlık vardır bende. Bir şey diretiliyorsa yapacağım varsa da yapmam, yapılmamasını da tavsiye ederim. Jest olarak yaptığım bir şey görevim olmaya başlarsa çirkinleşirim yani.

Yoo alakasi yok burda bile ne topicler var bak oku bacim
Tutan
Mi var? Adamin dedesi babasi yapiyorsa arkadasin mi yapmayacak? Her hafta her hafta ayni kisilerle gorusmenin mantigi nedir yani anan mi baban mi, babamin oglu mu
Ne alaka ya
Kendi kendini çürütmek de buna denir.
Baban olsa babanın oğlu olsa ne olur hani dede bile torununun babası çıkmıştı ya. Sizin kafa yapınıza göre ana baba kardeş dede amca kimseyle görüşmemek lazım

O eş öyle yüce ki bu şekilde terkedilmeyi haketmiyor diyorsunuz yani.
Koca, kadını tehdit etmiş. Ağzını yüzünü kıracağım diye. Ne yapsaydı, doğurmayı beklerken ölsemiydi.

Misafir 7 aylık hamileyken gelmemiş yalnız. İsterseniz önce iyice okuyun
Valla bravo detaycınız. Kusura bakmayın. Ama gerçekten hamile bile olmamis olsa o saatte habersiz misafir olmaz. Bu arada orada adaminda suçu yok konu sahibi yapması gerekeni yapmış misafirlere. Adamın hatası bunu altı ay başa kakmak olmuş.

Bence aileniz ile kalın kafanızı dinleyin.
Belirli süre konuşmayın ki akıllı olsun bu be böyle.
Bizde bu konularda çok tartışıyoruz.

Yalnız olaya o şekilde bakarsak, kocanı terk etmen lazım, sapık olabilir, katil olabilir. Babanla görüşme torununa yan gözle bakabilir.

Siz kimseyle görüşmek istemez görüşmezsiniz, ama başkasını yargılayıp suçlayamazsınız.

Konu sahibi icimin yaglari eridi heryerden engellemenize.Elinize saglik.Cok guzel olmus.Ben olsam kardesine abisinin bana söylediklerini de yaziveririm.Haberi olsun beyzadenin ailesinin de incilerinden.

O eş öyle yüce ki bu şekilde terkedilmeyi haketmiyor diyorsunuz yani.
Koca, kadını tehdit etmiş. Ağzını yüzünü kıracağım diye. Ne yapsaydı, doğurmayı beklerken ölsemiydi.

Söylediklerimden bu sonucu nasıl çıkartabildiniz hayret ettim. Benim ne söylediğim açık o yüzden ne çarpıtın ne kafanıza göre yorum ekleyin belli ki anlamamışsınız, konu sahibiyle devamında da konuştum onun beni anlaması benim için yeterli. Size açıklama yapmayacağım bu yüzden

Çok ani ama aadece bu olaydada cekıp gıtmemısındır .Bu olayların oncesı vardır muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…