- 28 Haziran 2021
- 3.524
- 5.502
-
- Konu Sahibi lavantabahcemz1
Hiçbir şey yapamaz. Sadece olayları ispat etmeye çalışın siz.evet ailem ne karar verirsen ver arkandayız diyorlar. Maddi durumu iyi , maddi maneevi her şeyimi ortaya koyup o çocuğu senden alırım diyor
Ben de alıntıladığınız yoruma katılıyorum. Haber vermeden gelinmiş konu sahibinin kocası buyrun gelin diye aramamış. Orda surat yapmak demek konu sahibinin kocasını küçük düşürmesi demek. Sonrasından kocasıyla konuşur bak arkadaşlarına söyle çat kapı gelmesinler der anlatır kendini ki haklı da ama çocuk gibi surat asmak doğru bir tavır değil
Ne alakaÜlke gündemine sizden daha vakıf olduğum kesin. Üslubunuz ve kullandığınız kelimeler zaten kişiliğinizi ele veriyor. Hala aynı fikirdeyim siz herkese potansiyel tehlike gözüyle bakmaya devam edin bende kendi hayatıma devam edeyim.
evet ailem ne karar verirsen ver arkandayız diyorlar. Maddi durumu iyi , maddi maneevi her şeyimi ortaya koyup o çocuğu senden alırım diyor
Gafaya bak pırıl pırılİyide evden gidilecek bir durum değilki. Kim olsa annesi için öyle denilse tepki verir. Yakalanman kötü olmuş. Ağzını burnunu kıracak değilya sinirle söylemiş. Evde biraz tartışılır geçilirdi. Karşınızda bitki yok insan var kafanıza göre ufak şeylere göre evden çekip gidilmez. Belliki döneceksiniz çünkü ayrılık sebebi değil. Ayrilmayacaksaniz evden gidilmez erkek kafasında zaten döner diye önemsemez birdaha konusu tedirgin bile etmez.
İnşallah, içimi çok rahatlattınız Allah razı olsun..Ne kadar iyi maddi durumu? Koç, Sabancı mı bu adam en iyi avukatlardan ordu kursun. Onlar bile kanun yaratamaz gerçi. Neyini ortaya koyarsa koysun çocuğu sizden alamaz, imkansız öyle bir durum.
Benim evime gece o saatte keyfi olarak kim gelirse gelsin güler yüzle karşılayamam.
İnşallah, içimi çok rahatlattınız Allah razı olsun..
İyide evden gidilecek bir durum değilki. Kim olsa annesi için öyle denilse tepki verir. Yakalanman kötü olmuş. Ağzını burnunu kıracak değilya sinirle söylemiş. Evde biraz tartışılır geçilirdi. Karşınızda bitki yok insan var kafanıza göre ufak şeylere göre evden çekip gidilmez. Belliki döneceksiniz çünkü ayrılık sebebi değil. Ayrilmayacaksaniz evden gidilmez erkek kafasında zaten döner diye önemsemez birdaha konusu tedirgin bile etmez.
vive
gecenın bır vaktı yılısık bulasık arkadasları geldı esımın cat kapı bende surat yaptım kı yuz bulmasınlar dıye dıyor
haklı degıl mı gercekten ? bız sureklı gelen kayınvalıde gorumce konularında bıle konu sahıplerıne tavrını koy demıyor muyuz
İyide evden gidilecek bir durum değilki. Kim olsa annesi için öyle denilse tepki verir. Yakalanman kötü olmuş. Ağzını burnunu kıracak değilya sinirle söylemiş. Evde biraz tartışılır geçilirdi. Karşınızda bitki yok insan var kafanıza göre ufak şeylere göre evden çekip gidilmez. Belliki döneceksiniz çünkü ayrılık sebebi değil. Ayrilmayacaksaniz evden gidilmez erkek kafasında zaten döner diye önemsemez birdaha konusu tedirgin bile etmez.
Hiçbir şey yapamaz gözünüzü korkutuyor aklı sıra. Kendileri adalet bakanı filan mı kanun değiştiriyor çok komikbilmiyorum , çocuk olunca her şey daha da kötüye gidecek biliyorum. Ama en iyi avukatları tutup gerekirse kanunları değiştirirm o çocuğu senden alırım diyor.
O sizin görüşünüz, farklı düşünüyoruz demek ki. Ben evime gelen misafire kim gelirse gelsin güler yüz gösteririm. Surat asmayı saygısızlık olarak görüyorum hele ki benim değil eşimin arkadaşıysa onun hatrı için, eşimi rencide etmemek adına bir kat daha özen gösteririm
Hösstt!bilmiyorum , çocuk olunca her şey daha da kötüye gidecek biliyorum. Ama en iyi avukatları tutup gerekirse kanunları değiştirirm o çocuğu senden alırım diyor.
Kaç yıl oldu benim eşimin kuzenide habersiz çat kapı gelirdi sürekli telefon denen bir şey var dedim müsaitmiyiz değilmiyizo saatte konu sahibinin arkadaşları gelse ve kocası uyanmak zorunda kalsa eminim surat asmaktan fazlasını yapardı adam.
konu sahibi o kısımda çok haklı.
Ozcan Deniz bile cocugunu almak icin ugrasiyor annesinden, henuz basaramadi. Kucuk cocuk babaya verilmez, gozunuzu korkutmaya calisiyor hoduk.İnşallah, içimi çok rahatlattınız Allah razı olsun..
Daha kötüsü ne biliyor musunuz.o saatte konu sahibinin arkadaşları gelse ve kocası uyanmak zorunda kalsa eminim surat asmaktan fazlasını yapardı adam.
konu sahibi o kısımda çok haklı.