- 21 Mayıs 2021
- 1.660
- 5.265
- 31
-
- Konu Sahibi lavantabahcemz1
Ne alakası var Allah aşkına. Çok şükür kendimizi biliyoruz eşimde bende. Tatile bile arkadaşlarımızla gideriz. Sık sık görüşürüz bir çoğuyla. Hepimiz ahlaklı ve iyi niyetli olduğumuz için kimse birbirinin eşini ayartmıyor. Nasıl hayatlarınız var anlamıyorum.Tuhaf bir iliskiniz var…yani ust uste neden gorusuluyor o aileyle? Fazla
Muhabbet tez ayrilik getirir derler..kendini bilen erkekte kadinda zaten bu kadar cok gorusmez baskalariyla.. neler duyuyoruz her gun tv de nette.. kasla goz arasinda biri digerinin karisini kocasini ayartiyo vs. Yabani degilim
Asla
Ama bu devrin insani
Tam
Bi pislik bence
bırde adam konu sahıbını umursamıyor goruslerı falan onemlı degılAdam bir kere kontrol manyağı. İki bardak lavaboda kaldı diye arıyor. arayacağına onu alıp kendi yıkayabilir. Öfke kontrolü de yok çok rahat şekilde küfür edebiliyor. saklıyor çünkü böyle ir adamdan hamile kaldığı için insanların kızacağını biliyor
vive
gecenın bır vaktı yılısık bulasık arkadasları geldı esımın cat kapı bende surat yaptım kı yuz bulmasınlar dıye dıyor
haklı degıl mı gercekten ? bız sureklı gelen kayınvalıde gorumce konularında bıle konu sahıplerıne tavrını koy demıyor muyuz
23.30'da haber vermeden keyfine gelen arkadaş grubu için, hamile ve çalışan bir kadının yataktan kaldırılması normal ama kişinin surat asması anormal mi yani ? Yazdığınız yoruma ben şuan şok içindeyim.
Anladik sizler cok ahlaklisinizNe alakası var Allah aşkına. Çok şükür kendimizi biliyoruz eşimde bende. Tatile bile arkadaşlarımızla gideriz. Sık sık görüşürüz bir çoğuyla. Hepimiz ahlaklı ve iyi niyetli olduğumuz için kimse birbirinin eşini ayartmıyor. Nasıl hayatlarınız var anlamıyorum.
tovbeee tovbeİyide evden gidilecek bir durum değilki. Kim olsa annesi için öyle denilse tepki verir. Yakalanman kötü olmuş. Ağzını burnunu kıracak değilya sinirle söylemiş. Evde biraz tartışılır geçilirdi. Karşınızda bitki yok insan var kafanıza göre ufak şeylere göre evden çekip gidilmez. Belliki döneceksiniz çünkü ayrılık sebebi değil. Ayrilmayacaksaniz evden gidilmez erkek kafasında zaten döner diye önemsemez birdaha konusu tedirgin bile etmez.
canım benım olur mu hıc hamıle kadın calısan ınsan cat kapı haber vermeden yuz bulmaya yer arayan yılısık kısıler gece vaktı gelıyorKuzum tavır böyle koyulmaz ki yani bilmiyorum ben eşimi arkadaşlarının yanında rencide etmek istemem. Ha sonra ağzına mıçarım o ayrı ama ben konu sahibesini biraz çocuksu buldum triple iş yürümez ki.
Siz herkese kocamı ayartacak gözüyle bakmaya devam edin ne diyeyimAnladik sizler cok ahlaklisinizBiraz muge filan izle bacim hangi dunyada yasiyorsunuz sizler herkes ayni degil.. dedenin torununa babanin evladina nefsi uyandigi bir dunyada kimse guvenden bahsetmesin bana.. kimseye guvenmiyorum ben
Ohfff gozunu ac biraz ulke gundemine bak.. bos bos yorum yapiyorsunuz anladik arkadas cevrenizde sizde cok ahlaklisiniz.. cok guvenilirsiniz. sorun sen ya da esin arkadasin degil.. su zamanin insaninin insafsiz pislik olmasi.. yaw herkes cinayet isliyor, herkesin gozu birbirinin namusunda…50 lira icin adamSiz herkese kocamı ayartacak gözüyle bakmaya devam edin ne diyeyimkimseyle görüşmeyin
bilmiyorum , çocuk olunca her şey daha da kötüye gidecek biliyorum. Ama en iyi avukatları tutup gerekirse kanunları değiştirirm o çocuğu senden alırım diyor.Konu sahibi tepki göstermekte haklısınız eşiniz yanlış yapmış, söylemleri çok çirkin ama siz sevgili değil eşsiniz. Eşinizi her yerden engellemeniz yanlış bir tavır mesela. Hele ki hamileyken. Kesinlikle boşanacağım demiyorsanız evi terk etmeniz de öyle. Mutlu değilim diyorsanız boşanın kimse mutsuz evliliğine devam etmemeli ama bunun için önce sağlıkla doğum yapmanız eşinizle de konuşmanız lazım. Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz peki, sonrası için planınız nedir?
bilmiyorum , çocuk olunca her şey daha da kötüye gidecek biliyorum. Ama en iyi avukatları tutup gerekirse kanunları değiştirirm o çocuğu senden alırım diyor.
Hiçbir hakim yeni doğmuş bebegi babaya vermez. Kanunları nasıl değiştiriyormus acaba merak ettim? Boş boş konuşmasın. Siz de korkmayın bu kadar..bilmiyorum , çocuk olunca her şey daha da kötüye gidecek biliyorum. Ama en iyi avukatları tutup gerekirse kanunları değiştirirm o çocuğu senden alırım diyor.
Ülke gündemine sizden daha vakıf olduğum kesin. Üslubunuz ve kullandığınız kelimeler zaten kişiliğinizi ele veriyor. Hala aynı fikirdeyim siz herkese potansiyel tehlike gözüyle bakmaya devam edin bende kendi hayatıma devam edeyim.Ohfff gozunu ac biraz ulke gundemine bak.. bos bos yorum yapiyorsunuz anladik arkadas cevrenizde sizde cok ahlaklisiniz.. cok guvenilirsiniz. sorun sen ya da esin arkadasin degil.. su zamanin insaninin insafsiz pislik olmasi.. yaw herkes cinayet isliyor, herkesin gozu birbirinin namusunda…50 lira icin adam
Olduruyolar.. yani herseyi kisisel
Algilaman senin sorunun..bizim insanimiz korkunc yerlere dogru gidiyor.. her gun kadinlar oluyor..bebeklere tecavuz ediliyor bu kadar insafsiz insanlar. Benim guvenmemem cok normal, cunku cok duyuyorum. Daha gecen kucucuk kizin babasi aslinda dedesi sandigi kisi
Cikti.. tecavuz edip oldurmus.. Bos bos pembe gozluk takip bakmiyorum ulke gundemine ve insanlara…
evet ailem ne karar verirsen ver arkandayız diyorlar. Maddi durumu iyi , maddi maneevi her şeyimi ortaya koyup o çocuğu senden alırım diyorBoş yapmasın ya. En iyi avukatları hangi parayla tutuyor acaba? Hadi hepsini geçtim o kim ki kanunları değiştiyor? Yeni doğmuş bir bebeği hiçbir mahkeme babaya vermez. Gözünüzü korkutmasın eşinizin boş tehditleri. Aileniz destek mi size?
oooh süper Allah ailene de evladına da zeval vermesin yaşar gidersiniz hiç o hödükle hayatını heba etme dikkat et sana zarar veremesinzaten el iyisi,ev delisi. Evlenmeden önce ne yaptım da ben bu kadar iyi biriyle evlendim diyordum. Ailem arkamda her zaman ,zaten kendim de çalışıyorum, ailemin maddi durumu da kötü değil yarın öbürgün oğlumla ayrı eve çıkmak istesem maddi olarak da yardım ederler