7 aylık hamile evi terk ettim...

Ne alakası var Allah aşkına. Çok şükür kendimizi biliyoruz eşimde bende. Tatile bile arkadaşlarımızla gideriz. Sık sık görüşürüz bir çoğuyla. Hepimiz ahlaklı ve iyi niyetli olduğumuz için kimse birbirinin eşini ayartmıyor. Nasıl hayatlarınız var anlamıyorum.

bırde adam konu sahıbını umursamıyor goruslerı falan onemlı degıl
mesela gece arkadasları cat kapı gelmıs ,kadın surat yapmak zorunda kalmıs hangımızın kocasının yılısık arkadasları cat kapı gece vaktı evımıze gelebılır.

sureklı gıttıgı kac kere gorustugu kısıye artık gıtmek ıstemıyor dıye de laf yıyor... yanı adam ıstıyor kı hep onun dedıgı olsun şaka gıbı

Kuzum tavır böyle koyulmaz ki yani bilmiyorum ben eşimi arkadaşlarının yanında rencide etmek istemem. Ha sonra ağzına mıçarım o ayrı ama ben konu sahibesini biraz çocuksu buldum triple iş yürümez ki.

Ben de alıntıladığınız yoruma katılıyorum. Haber vermeden gelinmiş konu sahibinin kocası buyrun gelin diye aramamış. Orda surat yapmak demek konu sahibinin kocasını küçük düşürmesi demek. Sonrasından kocasıyla konuşur bak arkadaşlarına söyle çat kapı gelmesinler der anlatır kendini ki haklı da ama çocuk gibi surat asmak doğru bir tavır değil

Anladik sizler cok ahlaklisiniz Biraz muge filan izle bacim hangi dunyada yasiyorsunuz sizler herkes ayni degil.. dedenin torununa babanin evladina nefsi uyandigi bir dunyada kimse guvenden bahsetmesin bana.. kimseye guvenmiyorum ben

tovbeee tovbe

bugun konu sahıplerını yanlıs yorumlama gunu ilan edılmıs sanırım

Canım babamın bir sözü var; hayatınızla ilgili çok büyük kararlar almadan önce mutlaka 1-2 gece üstüne yatın, 3. gün hala aynı fikirde ve aynı duygulardaysanız, ben sizin arkanızdayım diye.

Gerçekten de öyle, ben de hamileyim, daha 12. haftadayım ama o kadar çok ani gel gitlerim oluyor ki, eşim de anlam veremez oldu. Hamilelik hormonlarımızı ele geçirmiş durumda.

Şahsen olaylara baktığımda, her ne kadar haklı da olsanız eşinize filanca yine davet etti ama bu hafta hiç halim yok, gelemeyeceğimizi söyleyeceğim, haberin olsun hayatım deseydiniz, tek başınıza karar almasaydınız daha iyi olurdu. Neticede tek sizi davet etmediler.

2. olayda da, eşim işyerinde annemi birine kesse ve ben bunu duysam, ağzını burnunu kırarım demesem de, ağır konuşur kapatır ve engellerdim. Net.

Kuzum tavır böyle koyulmaz ki yani bilmiyorum ben eşimi arkadaşlarının yanında rencide etmek istemem. Ha sonra ağzına mıçarım o ayrı ama ben konu sahibesini biraz çocuksu buldum triple iş yürümez ki.
canım benım olur mu hıc hamıle kadın calısan ınsan cat kapı haber vermeden yuz bulmaya yer arayan yılısık kısıler gece vaktı gelıyor
elle tutulur hıc bırsey yok
tabıkı suratı duser cok normal
cok guleryule hızmet etse onunu alamazdı
esı laftan anlayacak bırı gıbı mı sence

Anladik sizler cok ahlaklisiniz Biraz muge filan izle bacim hangi dunyada yasiyorsunuz sizler herkes ayni degil.. dedenin torununa babanin evladina nefsi uyandigi bir dunyada kimse guvenden bahsetmesin bana.. kimseye guvenmiyorum ben
Siz herkese kocamı ayartacak gözüyle bakmaya devam edin ne diyeyim kimseyle görüşmeyin

Konu sahibi tepki göstermekte haklısınız eşiniz yanlış yapmış, söylemleri çok çirkin ama siz sevgili değil eşsiniz. Eşinizi her yerden engellemeniz yanlış bir tavır mesela. Hele ki hamileyken. Kesinlikle boşanacağım demiyorsanız evi terk etmeniz de öyle. Mutlu değilim diyorsanız boşanın kimse mutsuz evliliğine devam etmemeli ama bunun için önce sağlıkla doğum yapmanız eşinizle de konuşmanız lazım. Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz peki, sonrası için planınız nedir?

Siz herkese kocamı ayartacak gözüyle bakmaya devam edin ne diyeyim kimseyle görüşmeyin
Ohfff gozunu ac biraz ulke gundemine bak.. bos bos yorum yapiyorsunuz anladik arkadas cevrenizde sizde cok ahlaklisiniz.. cok guvenilirsiniz. sorun sen ya da esin arkadasin degil.. su zamanin insaninin insafsiz pislik olmasi.. yaw herkes cinayet isliyor, herkesin gozu birbirinin namusunda…50 lira icin adam
Olduruyolar.. yani herseyi kisisel
Algilaman senin sorunun..bizim insanimiz korkunc yerlere dogru gidiyor.. her gun kadinlar oluyor..bebeklere tecavuz ediliyor bu kadar insafsiz insanlar. Benim guvenmemem cok normal, cunku cok duyuyorum. Daha gecen kucucuk kizin babasi aslinda dedesi sandigi kisi
Cikti.. tecavuz edip oldurmus.. Bos bos pembe gozluk takip bakmiyorum ulke gundemine ve insanlara…

Ayrica herseyin bi orta yolu var.. her hafta gorusmeye gerek
Yok kimseyle..kocami kapacaklar korkusu degil.. gerek yok

bilmiyorum , çocuk olunca her şey daha da kötüye gidecek biliyorum. Ama en iyi avukatları tutup gerekirse kanunları değiştirirm o çocuğu senden alırım diyor.

bilmiyorum , çocuk olunca her şey daha da kötüye gidecek biliyorum. Ama en iyi avukatları tutup gerekirse kanunları değiştirirm o çocuğu senden alırım diyor.

Boş yapmasın ya. En iyi avukatları hangi parayla tutuyor acaba? Hadi hepsini geçtim o kim ki kanunları değiştiyor? Yeni doğmuş bir bebeği hiçbir mahkeme babaya vermez. Gözünüzü korkutmasın eşinizin boş tehditleri. Aileniz destek mi size?

Hiçbir hakim yeni doğmuş bebegi babaya vermez. Kanunları nasıl değiştiriyormus acaba merak ettim? Boş boş konuşmasın. Siz de korkmayın bu kadar..

Ülke gündemine sizden daha vakıf olduğum kesin. Üslubunuz ve kullandığınız kelimeler zaten kişiliğinizi ele veriyor. Hala aynı fikirdeyim siz herkese potansiyel tehlike gözüyle bakmaya devam edin bende kendi hayatıma devam edeyim.

evet ailem ne karar verirsen ver arkandayız diyorlar. Maddi durumu iyi , maddi maneevi her şeyimi ortaya koyup o çocuğu senden alırım diyor

oooh süper Allah ailene de evladına da zeval vermesin yaşar gidersiniz hiç o hödükle hayatını heba etme dikkat et sana zarar veremesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…