7 aylık hamile Ece Erken spor yapıyor

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Hamile Ece Erken, pilates yaparken fotoğrafını yayınlayınca bazı takipçilerinden tepki aldı.

7 aylık hamile olan Ece Erken'in pilates yaparken paylaştığı fotoğraf tartışma yarattı. Bazı takipçileri Erken'e kızarken bazıları da destek verdi.

"SEN NE YAPIYORSUN ECE"
Doğumuna sayılı günler kalan Ece Erken’e yaptığı hareketin bebeğe zararlı olduğunu söyleyen takipçileri 'Sen ne yapıyorsun Ece' mesajıyla ünlü sunucuyu uyardı.

Eleştiriler karşısında sessiz kalan Erken'i yine takipçileri savundu. 'Bu hareketleri Ece Hanım doktordan aldığı bilgiler doğrultusunda yapıyor bebeğe hiç bir zararı yok.'

bilinçsizce spor yapmaz zaten kimse hamileyken...
ne güzel bakıyor kendine işte

Bence iyi yapıyor, kasların iyi durumda olması doğum yaparken de kolaylık sağlar. Doktor ya da uzmandan bilgi almadan kafasına göre yapmıyordur o hareketleri.

en iyisini yapıyor ben 8 kilo almıştım hamileyken son ayda sürekli yürüdüm ev işimi yaptım doğumdan sonra kendimi çok çabuk toparladım sezeryan olmama rağmen kimse kalmadı yanımda bebeğime hep kendim baktım.yani hanımlar en azından yürüyün

Herhalde bilinçli bir şekilde yapıyordur gebelik pilatesi diye bişey var sonuçta ama ben o ağırlık kaldıranı hiç anlayamadım

En doğrusunu yapıyor sporun hiçbir zararı yok hamileliğe.. Aksine spor yapmak insanın sağlıklı olmasını sağlıyor. Ayrıca Ece Erken'e de buradan maşallah diyorum hamilelik aşırı yakışmış. Hep böyle bi hamileliğim olsun diye hayal etmişimdir top gibi karın fit görünen bir vücut..

fazla kilo almadı zaten ece erken sanırım ama spor yaptığı içinde cok rahat eski formuna kavustu spor en güzeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…