Bebek Beslenmesi 7 aylık bebişleriniz günde kaç kez çiş yapıyor?yardım!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
kızlar ben başka bir topikte kızımın çişleri azaldı diye yazmıştım.arkadaşların tavsiyesiyle içtiği su miktarını biraz daha arttırmaya çalıştım ama kızım suyu pek içmek istemiyor.geceyi de sayarsak günde 8 kez emziriyorum.sütüm var içiyor biliyorum.ama buna rağmen çok az çiş yapıyor.şöyle ki:iki gündür sabah bezini kuru alıyorum.bıngıldağı içeri göçermiş ama kızımınki normal.yani günde 4-5 kez çiş yapıyor.normal mi?mamasını çorbasını suyla yapıyorum tabi.valla elimde biberon kafayı yiyecem.dr gitmeli miyim:uhm:bu arada kabızlığı da var...

herşey normal gibi de sabahları bezini kuru alman kafama takıldı canım
normalde sabahları bez son haddine kadar dolu oluyor bizde, genelde de öyle sanırım

dün çok uğraştım ısrarla su içirdim.bu sabah bezi doluydu.alışacak artık su içmeye napalım kaçış yok:CüvCüv:

bir de niye kimse birşey yazmıyor anlamadım.nerdesiniz kızlar bakıp bakıp gidiyorsunuz????

4-5 kez az değil gibi.bizim de aşağı yukarı öyle gün içinde.ama gece baya bi dolu oluyo.gece 2 kere uyanıp emiyo benim oğlum.sabaha kadar da dolduruyo:)senin kızın az mı emiyo geceleri aklıma o geldi bi tek..

4-5 kez az değil gibi.bizim de aşağı yukarı öyle gün içinde.ama gece baya bi dolu oluyo.gece 2 kere uyanıp emiyo benim oğlum.sabaha kadar da dolduruyo:)senin kızın az mı emiyo geceleri aklıma o geldi bi tek..

ek gıdaya geçene kadar gece 3 kez emziriyordum.şimdi yatmadan muhallebisini yiyor.uyumadan önce de bir güzel emiyor. tıka basa dolduruyor midesini.gece de 1 kez emiyor artık.bazen 2 olduğu oluyor.ondan mı acep?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…