• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 7 aylik bebek sik sik kusuyor neden ?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Berenberi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
2
0
1
33
Kizim ilk asidan sonra problemler basladi 3 ayliken bibronu red etti sadece suyu Kabul ediyor 6 tane mama degistirdim gitmedim doktor kalmadi . 3,5 ayliken ek gidalara basladim yavas yavas ayni mamayi devam ediyom ama sadece sutu istemiyor icine ozel bulgur ekliyom.
Gunde 1-2 kere kusar sabah oglen aksam fark etmez. Allergisi yok test yaptik. Neden hep kusuyor.
Sik sik vermiyom yemek dikat etmeye calisiyom. Hep kasikla veriyom herseyi

Geçmis olsun öncelikle. Rabbim tez zamanda versin şifasini. Ayni problem mi bilemem ama arkadasin cocuğu 3.5 yasina kadar dediginiz şekilde kustu. Cok öksurse bile kusuyordu . Gelisiminde bir problem yoktu. Zayifdi sadece. Yemek konusunda zorla yedirirlerdi. Mide ile ilgili iyi bir cocuk doktoruna gittiler. Baya tahliller filan ugrastilar. Ciddi bisey cikmadi. Midesine hortum atildi. Reflü tarzi bisey dedi doktor. Simdi daha iyiler. Ama en azindan aile daha rahat simdi. Benim tavsiyem imkaniniz varsa bu tarz bir doktora gidin. En azindan daha rahat olursunuz. Bazi alanlarda ve hastaliklarda ozellesmis doktorlar var.

Geçmis olsun öncelikle. Rabbim tez zamanda versin şifasini. Ayni problem mi bilemem ama arkadasin cocuğu 3.5 yasina kadar dediginiz şekilde kustu. Cok öksurse bile kusuyordu . Gelisiminde bir problem yoktu. Zayifdi sadece. Yemek konusunda zorla yedirirlerdi. Mide ile ilgili iyi bir cocuk doktoruna gittiler. Baya tahliller filan ugrastilar. Ciddi bisey cikmadi. Midesine hortum atildi. Reflü tarzi bisey dedi doktor. Simdi daha iyiler. Ama en azindan aile daha rahat simdi. Benim tavsiyem imkaniniz varsa bu tarz bir doktora gidin. En azindan daha rahat olursunuz. Bazi alanlarda ve hastaliklarda ozellesmis doktorlar var.
Tesekur ederim cok cok zor neler yasiyorum. Cok sukur taliler yapildi birsey cikmadi oyle bir bebek diyor doktor. Yane kizimda daha reflux vardir elbet ama mesela simdi yatiyor kalkti zaman 1 saat geciyor oksuruyor biraz kusuyor hemen . Ne yapmam gerek bilmiyor ben fransada oturuyom dogru durust doktor bulamadim yaaaa.

Oradaki sistemi bilmiyorum ama tahlil yaptirdiysaniz zaten tamamdir. Daha iyi bir hastane doktor varsa oraya goturebilirsiniz

Merhaba,

Kusma konusunda çoooook çektim 2 aydan 1 yaşına kadar dediğin gibi günde 2-3 kez kusardı ama öyle süt kesiği ya da bir kaşık değil...
Bazen öyle kusardı ki bu kadar yemeği, sütü içmedi ki diyordum. O kadar çok.

Az az yedirince de, saatli yedirince her şeyi denedik yok.
Dr reflü yok dedi gelişimi çok şükür iyiydi..

Emzirirdim. Aradan 2 saat geçmesi lazımdı en az..
Bir damla dahi başka birşey yese ne içtiyse bütün sütü kusardı.
Amcamın çocukları da bir yaşına kdr öyleymiş. Genetik diye düşündük.

Şuan tam 2 yaşında hala da grip olunca kusar, çok şükür azaldı ya o yeter..

Back