Bir çocuk gelişimci olarak ilk tavsiyem imkanın varsa çocuğun en azindan derdini anlatacak kadar konuşmaya başlayana kadar sen bak. Eğer imkanın yoksa evde kameralı ve istediğin her dk izleyebilecegin bir sistemin varsa bakicinin birebir ilgililenmesi daha iyi ama öyle bir sistemin yoksa asla bakıcıya güvenme. Kreş ortamı düşünüldüğü gibi sıkıntılı olmayacaktır ( şu zaman hariç virüsten dolayı). Ben daha önce bebek grubunda çalıştım zaten 1 den fazla kişi bakma mecburiyetleri var ve sınıfları 6-8den fazla olmuyor. Kendi yaşıtlarından öğrenen çocuklar için büyük bir fırsat.
Inşallah kendinizin bakabilecek imkanı olur çünkü her bebege kendi annesinden başkasının tahammül etmesi gittikçe güçlesiyor.
Bir de şu durum var tabi ilk attığı adımı ilk kelimelerine falan hep öğretmeni şahit oluyor bu bizler için çok duygulu ama olaya annesi yerine bizim şahit olmamız benim hep aglamama sebep olurdu...
Hiç birini unutmuyorum benim küçük meleklerim.. (konuya kendimi debkattigim için kusura bakmayın, biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olmuştur.)