minadex vitamin şurubu dr a danışarak verebilirsiniz,
ayına göre kilosu geride ise troid testi yaparlar sanırım
ek gıdaları açken verirseniz daha iyi olur, hiç yemiyorsa bir kaşığı püreye badırın eline verin tatlara alışsın diye,
meyve filesi var oda işinize yarayabilir, kendisi ağzına götürünce daha kolay oluyor tatlara alışmaları
kusma bi arkadaş reflü demiş, bencede olabilir.
biberon mamasına bebe bisküvisi karıştırın yada pekmez filan belki o şekilde alışır
kahvaltı veriyorsanız yumurtanın beyazını küçük parçalar halinde eline verebilirsiniz[/QUO
Ark 7 aylik bi oglum var yemiyor kusuyor kabiz oluyor surekli 7 kg cok zayıf buyumuyor.bir sürü doktora goturdum sonuc alamadim .Nasıl ne yediriyorsunuz ne kadar yedirmeliyim lütfen yardım edin
Benim oğlum da yedi aylık canım bi her sabah bir yumurtanın sarısına biraz beyaz peynir biraz pekmez yarım dilim tuzsuz etimek koyup ıhlamur çayı ile ıslatıp kahvaltı ediyoruz 2 saat sonra elma armut püresi yiyor sonra biraz emip uyuyor o uyurken çorbasını yapıyorum uyanınca sebze çorbası yiyor kabaklı patatesli mevsim sebzeli bu arada ben çorbalarına dövülmüş bir iki çiğ kabak çekirdeği de koyuyorum akşama doğru yoğurt yiyor gece de muhallebi tabi bol bol da emiyor
Ark 7 aylik bi oglum var yemiyor kusuyor kabiz oluyor surekli 7 kg cok zayıf buyumuyor.bir sürü doktora goturdum sonuc alamadim .Nasıl ne yediriyorsunuz ne kadar yedirmeliyim lütfen