- 7 Mart 2019
- 2.943
- 1.460
- 32
-
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Yok demedi sağlık ocağında ölçümleri yaptırdım her ay ama 2. Ay 4. Ay 5. Ay doktora götürdüm ama hiç bişey demedi yarım cm 1 cm de olsa yeterli durmaması gerekiyor sadece dedilerSizin yapabileceginiz bir sey yok ama ilk aylarda bebegin kafasi 1 cm'den daha fazla buyumeli. Daha once bir sey demedi mi doktor?
Merhaba bizim 2 aylıktan sonra bıngıldağımız kapanmıştı Doktor baş çevresinin büyümesinin her ay takip edilmesini önerdi yarım santim de olsa büyüme bekleriz diye de belirtmişti sağlık ocağına her ay götürüp ölçüm yaptırıyordum bazı aylar sabit kaldı bizde de oldu çok kafama takılıyordu Benim de o yüzden önce seni çok iyi anlıyorum Doktorum Şuna da dikkat etmemiz söyledi nörolojik gelişimi çocuğun iyi mi yani ayına uygun gelişim gösteriyor mu hareketleri vesaire bunları da takip etmenizi öneririm bir ay büyümemiş olması Elbette kafanızı karıştırıyor içinde sıkıntı yaratıyor ama Önümüzdeki ay tekrar ölçüm yapana kadar içinizi Ferah tutup beklemenizi Öneririm eğer 2 ay olacak şekilde büyümemiş olursa çocuk nörolojisine götürmenizi öneririm doktorumuz bize bu şekilde yol izlememizi söylemişti Benim de aklıma gelen bunlar :) Sağlıcakla kalınYok demedi sağlık ocağında ölçümleri yaptırdım her ay ama 2. Ay 4. Ay 5. Ay doktora götürdüm ama hiç bişey demedi yarım cm 1 cm de olsa yeterli durmaması gerekiyor sadece dediler
Teşekkür ederim demekki olabilecek bişey. Gelişimsel özellikleri iyi tepkileri gayet iyi sosyallik babıldama herşeyi inceliyo keşfediyo motor gelişimi yerinde sese tepkisi var nerden gelirse oraya dönüyo vs bi sorun yok gelişiminde annelik hissi derler ya hem gelişim özellikleri hem de hislerime göre bi sıkıntı olduğunu ama yine de insan endişe ediyor işte. Haftalık takip edicez bakalım inşallah sizinki gibi ara duraklama gibi bişey olmuşturMerhaba bizim 2 aylıktan sonra bıngıldağımız kapanmıştı Doktor baş çevresinin büyümesinin her ay takip edilmesini önerdi yarım santim de olsa büyüme bekleriz diye de belirtmişti sağlık ocağına her ay götürüp ölçüm yaptırıyordum bazı aylar sabit kaldı bizde de oldu çok kafama takılıyordu Benim de o yüzden önce seni çok iyi anlıyorum Doktorum Şuna da dikkat etmemiz söyledi nörolojik gelişimi çocuğun iyi mi yani ayına uygun gelişim gösteriyor mu hareketleri vesaire bunları da takip etmenizi öneririm bir ay büyümemiş olması Elbette kafanızı karıştırıyor içinde sıkıntı yaratıyor ama Önümüzdeki ay tekrar ölçüm yapana kadar içinizi Ferah tutup beklemenizi Öneririm eğer 2 ay olacak şekilde büyümemiş olursa çocuk nörolojisine götürmenizi öneririm doktorumuz bize bu şekilde yol izlememizi söylemişti Benim de aklıma gelen bunlar :) Sağlıcakla kalın
Bebeğinizin kafa ölçümü acaba ne durumdaTeşekkür ederim demekki olabilecek bişey. Gelişimsel özellikleri iyi tepkileri gayet iyi sosyallik babıldama herşeyi inceliyo keşfediyo motor gelişimi yerinde sese tepkisi var nerden gelirse oraya dönüyo vs bi sorun yok gelişiminde annelik hissi derler ya hem gelişim özellikleri hem de hislerime göre bi sıkıntı olduğunu ama yine de insan endişe ediyor işte. Haftalık takip edicez bakalım inşallah sizinki gibi ara duraklama gibi bişey olmuştur
1 cm arttı 42 oldu bu ay tekrar ölçecekler takip edelim dedi ama bilişsel gelişimi normal dedi doktorBebeğinizin kafa ölçümü acaba ne durumda
1 cm arttı 42 oldu bu ay tekrar ölçecekler takip edelim dedi ama bilişsel gelişimi normal dedi doktomer