Çocuk Hastalıkları 7 aylık bebeğimin ağzının içi ve dilinin tamamında aft var ne yapmalıyım?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

optimal

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
274
224
303
Sakarya
kızım 7 aylık,çocuk dr ve kbb uzmanı gördü.yüksek ateş sonucu boğazda kızarıklık ve öksürüğü vardı,bir de üstüne ağız ve dilin tamamında aft ve ağzının kenarında uçuklar oluştu,drlar 10 güne kadar geçer,antibiyotik başlamayalım dediler,sizce ne yapmalıyım?hala geçmedi.ayrıca ateş için dolven ve calpol kullanıyorum...aynı durumu yaşayanlardan öneri rica ediyorum..

kan testi yapildimi?
dil yarasi deidginiz nasil bi$ey, dilinin ustu beyaz pas gibimi? agiz kokusu varmi?
dr viral dediyse oyledir herhalde

geçmi$ olsun
agiz gargarasida yapamaz bebk, beklemekden ba$ka çareniz yok gibi

kızım 7 aylık,çocuk dr ve kbb uzmanı gördü.yüksek ateş sonucu boğazda kızarıklık ve öksürüğü vardı,bir de üstüne ağız ve dilin tamamında aft ve ağzının kenarında uçuklar oluştu,drlar 10 güne kadar geçer,antibiyotik başlamayalım dediler,sizce ne yapmalıyım?hala geçmedi.ayrıca ateş için dolven ve calpol kullanıyorum...aynı durumu yaşayanlardan öneri rica ediyorum..

Merhaba optimal.naslsin
Bizde 7 aylikken ayni.sorunu yasadik damak.iclerinde ve dilinin tamanini kaplisti.umit bey bir damla.verdi birkac gun icerisimde gecti

kan testi yapildimi?
dil yarasi deidginiz nasil bi$ey, dilinin ustu beyaz pas gibimi? agiz kokusu varmi?
dr viral dediyse oyledir herhalde

geçmi$ olsun
agiz gargarasida yapamaz bebk, beklemekden ba$ka çareniz yok gibi

çok teşekkür ederim inşallah geçer,evet drumuz viral dedi,dilinin üstü parça parça beyaz lekelerden oluşmuş,pamukçuk olmadığı kesin.ali ümit bey kbb uzmanı mehmet beye yönlendirdi,dr önce kan testi istedi daha sonra kbb gördükten sonra vazgeçti,hala geçmedi ne bir şey yiyo ne içiyo kuzucum,maalesef enjektörle mama verebiliyorum.beklemesi çok zor,çok ağlıyor başka
da agız içi için bir ilaç verilmedi.

Merhaba optimal.naslsin
Bizde 7 aylikken ayni.sorunu yasadik damak.iclerinde ve dilinin tamanini kaplisti.umit bey bir damla.verdi birkac gun icerisimde gecti

çok sağol yaren ,iyi olmaya çalışıyorum.ali ümit bey ağzı için değil ateşi için ilaç verdi,antibiyotik başlamak istemediğini söyledi.inşallah daha kötü olmaz boğaz enfeksiyonunun ciğere inmesinden de,yaraların çoğalmasından da korkuyorum,bu arada emzirememek insanı bu dönemde daha çok üzüyor...

çok sağol yaren ,iyi olmaya çalışıyorum.ali ümit bey ağzı için değil ateşi için ilaç verdi,antibiyotik başlamak istemediğini söyledi.inşallah daha kötü olmaz boğaz enfeksiyonunun ciğere inmesinden de,yaraların çoğalmasından da korkuyorum,bu arada emzirememek insanı bu dönemde daha çok üzüyor...

Emmegi redmi ediyor canim benim
Bak sakarya topiginde beysal in oglunun tumbogazinda olmustu dr onada ilac vermemisti gecti
Umit beye guven canim benimde okuduklarim.antibiyotigin faydasi.olmayacagi yonundeydi

çok teşekkür ederim inşallah geçer,evet drumuz viral dedi,dilinin üstü parça parça beyaz lekelerden oluşmuş,pamukçuk olmadığı kesin.ali ümit bey kbb uzmanı mehmet beye yönlendirdi,dr önce kan testi istedi daha sonra kbb gördükten sonra vazgeçti,hala geçmedi ne bir şey yiyo ne içiyo kuzucum,maalesef enjektörle mama verebiliyorum.beklemesi çok zor,çok ağlıyor başka
da agız içi için bir ilaç verilmedi.

Ay nasil
Uzuldum canim.benim.ya gecmesse sen yinw.kontrolw gotur cnm.yavrumun nasil cani yaniyor.kimbilir arasta.emmekte ywmekte zorlanmisti

Emmegi redmi ediyor canim benim
Bak sakarya topiginde beysal in oglunun tumbogazinda olmustu dr onada ilac vermemisti gecti
Umit beye guven canim benimde okuduklarim.antibiyotigin faydasi.olmayacagi yonundeydi

canım emmeyi bırakalı 2 ay oluyor,sütüm çok azdı kızım da içmedi 2,5 aylıkken emmeyi kesti 2,5 ay da ben sağarak verdim,sadece gece emzirdim sonra onu da istemedi,herşey birbirini tetikledi maalesef...

doktorunuza guvenin
viral diyorsa viraldir
herseye antibiyotigi basan bi dr olsa inanin i$iniz çok zor olurdu
bagi$ikligi guçlenecek,ate$den korkmayin vucudun savunma mekanizmasi
biraz sabir , bi kaç gune hiçbi$eyi kalmaz
gereksiz ilaç kullanincada bu sure çokk uzar
çok geçmi$ olsun ..

geçmiş olsun antibiyotik kullanmamakta haklılar çünkü antibiyotik ne kadar iltihaplara vs iyi gelse de fazla kullanımı böbreklere zarar veriyo bide o küçücük bebek onun böbrekleri daha minicik olduğu için onu çok etkiler

belki bu sayfa sana yardımcı olabilir :26:

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...ari/372135-eyvahh-bebegim-pamukcuk-oduuu.html

Back