How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi 7 aylık bebegimde hala gaz olşuyor ek gıda olarak ne verecegimi şaşırdım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
59
0
86
İzmir
anneler gazlı bebegime sebze çorbası olarak ne verebilirim ve kabızda oluyor ne verecegimi şaşırdım önerilerinizi bekliyorum

sebze çorbalarına ocaktan indirdikten sonra limon damlat. sebze suları gaz yapmasın diye...

balkabağı çok lifli bir gıda. bundan çorba yapabilirsin. patateste ilave edersin.

hippin kavanoz mamasında erikli olanı var mutlaka denemeni tavsiye ederim kabızlığa gerçekten iyi geliyor..

muskat dene benım kızımda da hala var
alışçak mutlaka
gıdasını kesme bence..
yuzüstu yere yatırıncada cıkarıyor

hayatım muskat kullanma. hindistan cevizinin ufağı oluyor. ama fazla dozunun zehirlemleme etkisi olduğunu biliyorum. benim bebeğimde gaz çıkartıyor. doğal olarak ek gıdalara başlayalı 1 ay oldu. zamanla sindirim sistemleri alışacaktır.

teşekür ederim prism anladım önerin çok sagol. siz herhangi bir ilaç kullanıyormusunuz...

teşekür ederim prism anladım önerin çok sagol. siz herhangi bir ilaç kullanıyormusunuz...

4. ayın sonuna kadar metsil kullandık. şimdi 7 aylık kızımın ek gıdalardan dolayı gazı oluyor. ama rahat çıkarıyor şu anda.. doğal olarak gıdalara alışacak.. geceleri daha sık uyanmaya başladı.. ama ilaç kullanmayı gerektirecek bişey yok.. gece kucağıma aldığımda bol bol yelleniyo valla...

ben halen metsil veriyorum kabızda oluyor tabi yardımcı oldugunuz için sagolun.. ayrıca zincoda kullanıyorum...

evdeki bütün sebze çeşitlerini (patates, havuç,kereviz,kabak,ıspanak,brokoli,karnabahar, balkabağı ) buharda pişiriyorum.pişince az tereyağı ekleyip çatalla eziyorum. cezvede 1 tatlı kaşığı irmik yada pirinç, mercimek, tel şehriye, arpa şehriye olabilir. su ve 2 kalıp et suyuyla haşlıyorum. sebze püresinden ayırıyorum. bunu püre olarak önce yediriyorum. diğer kısmına irmikli et suyunu ekliyorum. karıştırıp limon damlatıyorum.. hergün öğlen bunu içiriyorum. yiyebildiği kadar püreden yediriyorum sonra çorbadan içiriyorum.

Çok sagolun teŞekÜr ederım sızı sorularımla bunalttım kusura bakmayın...

Back