Merhaba arkadaslar. 7 aylik bir kiz bebek annesiyim. Yaklasik 1 aydir verdigim herseyi yutmak yerine agzinda tutuyor bebegim. Ilk disleri 2 gun once gelmeye basladi. Verdiklerimi yutmasi icin kasikla zorlayip ogurterek yedirmeye calisiyorum yoksa hicbir sekilde yemek istemiyor. Yardimlarinizi ve tecrubelerinizi paylasmanizi bekliyorum. Sizler bu durumla karsilastiysaniz neler yaptiniz. Simdiden tesekkurler.
Ben de aynı durumdayım maalesef.. Ağzında tutup sonra hepsini tükürüyorhala pütürlü birşey veremiyorum çabuk yutabilsin diye..
Bebekler dis cıkarma döneminde kasıkla beslenmek istemezler biberon veya elle wermeyi deneyin oglumda o donemde kasıkla hicbirsey yemedi arastrdm o donemi biberon mamalarıyla gecirdim we elimle werdm kısa sürede gecti simdi yiyor bi problem yok
Evet arkadaşlar çok sagolun bu donemde zorlamamak gerekiyor bunu biliyorum fakat annelik iste elimde deil bi kasik yediyse cok mutlu oluyorum o oyle yemezken benimde hic bisi yiyesim gelmiyo boyle giderse cok kilo verirmi diye dusunuyorum.Insallah gecer cok bunaldim zor bi durum hic gecmiycekmis gibi bir aydir boyle evde butun gun gergin gergin dolaniyorum esime bile surekli sinirleniyorum kizim iki kasik yediyse benden mutlusu yok birde yemediyse cildircak gibi oluyorum.Elimle vermeyi deniycem biberon kismina gelince cok ugrastim ama biberonu hic istemiyor.Biberona nasil alisir ki.
Rica ederim cnm nasıl oldu ise yaradımıbir de o şekilde deneyelim bakalım.. inşallah bizimki de tez zamanda geçer.. çok zor oluyor ikimiz içinde.. teşekkürler..
Rica ederim cnm nasıl oldu ise yaradımı
Evet hala emiyor cok sukur iste birde o sorun simdi dedigin gibi biberonu alirsa beni emmeyide istemiyebilir doktorumuzda ayni seyi demisti ama ben yinede deniycem o dedigin biberonu duymustum anne memesine yakin diye sagol canim
Evet canım evet ben de sana yazacaktım.. :) elimle verdiğim zaman açıyor kızım ağzını :)
sonra kaşıkla verirkende kandırıyorum öyle iyi gidiyor şimdilik çok saol :13:
Benim kizimda 7 ayini doldurdu dis cikarma evresinde boyle yapiyorlar ama zorlada yedirme ara ara dene birak bence zaten kendiliginden yemeye başlae benim kizda agzini acmiyordu verdiklerimi yutmuyordu kac defa bogazindan aldik simdi biraz biraz yemeye basladiMerhaba arkadaslar. 7 aylik bir kiz bebek annesiyim. Yaklasik 1 aydir verdigim herseyi yutmak yerine agzinda tutuyor bebegim. Ilk disleri 2 gun once gelmeye basladi. Verdiklerimi yutmasi icin kasikla zorlayip ogurterek yedirmeye calisiyorum yoksa hicbir sekilde yemek istemiyor. Yardimlarinizi ve tecrubelerinizi paylasmanizi bekliyorum. Sizler bu durumla karsilastiysaniz neler yaptiniz. Simdiden tesekkurler.
Evet cok dogru zorlamamam gerekli fakat elimde deil ac ac duruyor diye cok uzuluyoru cocugun yiycegi varsa bile benim yuzumden tiksindi de cok da hakli ama elimde deil iste o yemeden icim rahat etmiyor hic keyfim olmuyor.Iki kere zorlayarak yiyor ohh tamama diyorum ertesi gun yine zorlayarak yedirdigim de butun yedirdikerimi hepsi cikiyo bi kasik icin diger yedirdiklerim de gidiyo off resmen paranoya oldum hem yemiyo iki kasik yediysede cikicak diye kusucak diye hep tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?