• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık bebeğim uyanıkken hiç emmiyor. Lütfen yardım edin!

sevdalinka84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
667
1
68
İzmir
Merhaba arkadaşlar,
1,5 aylık olduğundan bu yana oğlumu emzirme problemi yaşıyorum. Sütüm boş şükür ama benim oğlan çok nazlı. Yeri geldi yatarak emzirdim, yeri geldi sağdım biberonla ya da kaşıkla verdim, hatta açlıktan bağırınırdı kundakta sallardı annemler sakinleşince anca emzirebilirdim, 2 aylık bebekken gündüz 6-7 saat emmediği olurdu. ve şimdi 7 ay bir haftalık. 1 haftadır da uyanıkken hiç emmiyor. Gündüzleri onu uyutuyorum anca öyle emzirebiliyorum. Geceleri ben emzirmesem çoğu zaman kendiliğinden kalkmıyor.
Sizce problem ne? Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda? Biraz araştırdım kimi sütün kokabileceğinden bahsetmiş uyuyunca koku almazmış. Kimi annenin yediği besinlerden bazılarının bebekte alerji yapabileceğinden bahsetmiş.

bendede böyle bi sorun vardı. tek göğsümden çok tazzikli süt geliyodu diğerinden normal geliyodu tazzikli olan göğsümü gündüzleri emmiyodu gece emiyodu. seninde eğer sütün bol ve delikleri büyüksw çok tazzikli gelip bebeği rahatsız ediyo olabilir. ben önden bi sağıp tazziğini alıp sora emzirmeyi denemiştim. Biraz çare olmuştu bana.sende bi dene istersen. Ön den gelen sütü 1-2 dk sağ sora bebeğine ver bakalım. kolay gelsin:)

Back