merhaba arkadaşlar. bu ek gıda olayı benim için matematik problemi gibi. oğlum 7 aylık. beni çok az emiyor sanırım bırakacak((size kısaca 1 günümüzü anlatayım. sabah 8 gibi uyanıyor o uyku sersemliğiyle emzirmeye çalışıyorum biraz emiyor yatakta oyalanıyoruz oynuyoruz.9 gibi kahvaltısını yaptırıyorum. doymadığı için üzerine 60 cc devam sütünü içiyor. saat 10.30 gibi kan damlasını veriyorum uyuyor. kalkınca meyve püresini veriyorum. öğlen öğününde bu ay sebze çorbası başladık (pek sevmedi ama biraz yiyor) az yediği için yarım saat sonra 120 cc devam sütü veriyorum. 2-2,5 saat sonra yoğurdunu yiyor.zaten saat 6-7 oluyor. oğluşumun uykusu düzenli 9,5 gibi uyuyor. uyumadan önce kaşık maması yapıyorum (ülker goggly veya hero baby'nin tahıllı karışımlarından) ama acıkmadığı için fazla yemiyor. uyuduktan sonra sabaha karşı 4-5 gibi uyanıyor yine biraz emiyor sonra bir solukta 150 cc devam sütünü içiyor ve uyuyor. kısaca böyle. bu ay kilo alımı çok az sadece 200 gr almış. doktorumuz olabilir dedi. internetten araştırdığım kadarıyla günde 500 cc anne sütü veya devam sütü almalıymış. ek gıdalara başladığımızdan beri 500 cc içmiyor. birde ek gıdaları ölçerek vermiyorum şu kadar cc falan diye küçük bir tabak yapıyorum.sizce doğrumu yapıyorum. bu ayda verebileceğim başka birşey var mı, nasıl beslemeliyim vb. bu konuda bana yardımcı olacak tecrübeli annelere şimdiden teşekkür ediyorum.