• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri 7 aydır saçım aynı boyda uzamıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi fagi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fagi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
18
0
36
Uşak
merhaba arkadaşlar ben 1buçuk yıl önce saç rengimi açtırdım. siyahtı. ilk açıldığı zamanlar bi sorun yoktu. taa ki 7 ay öncesine kadar. herkes saçımı çok beğeniyordu renginide ama saç uçlarımda kırıklar oluşmaya başladı ve daha önceden kullandığım gliss %90 saç kırığını önleme saç spreyini kullandım ve saçlarım kendi kendine kısalmaya başladı. şaşırdım bu duruma çok canlı parlak bir saçım vardı ve saçım ince telli ne yaptıysam ne denediysem uzatamadım uzamıyoda 7 aydır aynı boyda bu durumda beni çk üzüyor :14: şimdi loreal komple onarıcı 5 serisini kullanıyorum başlarda oda iyi gelmişti ama sonuç yine aynı. saçıma ne yapmayalım. önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar şmdiden teşekkürler.

canim neden kendi kendine kisaldi bilmiyorumda ama benim saclarimda ince telli ve uzamiyor bence sen bu ürünleri birakta dogal esyalarla saclarina iyilik yap. sac spreyimis falanmis filanmis hepsi yalan bende deniyordum ama mantiksiz geliyor düsünsene saclarin kirik ve bu sprey o kiriklari düzeltecekmiymiss? Hic sanmiyorum ..o kiriklari aldirmalisin veya kendin kesmelisin benim yaptigim gibi. Ve unutma dogal seylerle haftada birdefa sacina kür yap uzamasalarda en azindan saglikli görünürler :80::80:

canim neden kendi kendine kisaldi bilmiyorumda ama benim saclarimda ince telli ve uzamiyor bence sen bu ürünleri birakta dogal esyalarla saclarina iyilik yap. sac spreyimis falanmis filanmis hepsi yalan bende deniyordum ama mantiksiz geliyor düsünsene saclarin kirik ve bu sprey o kiriklari düzeltecekmiymiss? Hic sanmiyorum ..o kiriklari aldirmalisin veya kendin kesmelisin benim yaptigim gibi. Ve unutma dogal seylerle haftada birdefa sacina kür yap uzamasalarda en azindan saglikli görünürler :80::80:

teşekkür ederim cevabınız için. artık bıraktım zaten o spreyi kullanmayı kuaförümden öğrendiğim o saçı yakıyormuş :85: önerebileceğiniz bir kür var mı doğal :61:

evet sampuanin icine sarimsak koyabilirsin onu önceleri yapardim ama kokuya dayanamadim biraktim..simdide haftada bir defa 1yumurta sarisi,zeytinyagi ve evde olursada 1 tatli kasigi bal ve 5damla limon.. bunu bana bi abla tavsiye etmisti saclari up uzundu bende sordum oda bunu söyledi.

Bende şampuanıma terebentin ekledim ve sinemaki bakımını uygulıyorum saçlarım kabarmıyor henüz çok aman aman bir uzama olmadı ama beslendiğinin farkındayım aynı zamanda saç uçlarım için serum ve zaman zamanda gliserin uyguluyorum sorun olursa sorabilirsin canım bakımlar hakkında :16::16:

sinemaki kürünü uygula
bi bardak suda bi tutam sinemaki kaynatıyoruz ılıyınca yaprakları çıkarıyoruz içinden bi kaşık badem yağı bemiks/ yada bepanten koyuyoruz
saç diplerine sürüyoruz 1-2-3-4 saat (kendin karra ver) bekletiyorz
genelde 2-3 saat yapıyorum ben
hafta bir kez
düzenli 1.5 ay yap bide uzayacağına inan
gerçekten uzuyo
inşallahhhh çabucak uzar :71:

Back