• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aydır geçmeyen öksürük

azsade

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
53
29
38
Oğlum 4 yaşında 7 aydır geçmeyen öksürüğü var alerjik bir çocuk alerji ilacı da kullanıyoruz ama geçmiyor . Yapmadığım şey kalmadı sürekli boğaz enfeksiyonu olıyor artık sürekli yorgunum demeye ve bir şeyler yememeye başladı . Tahlillerini yaptırdım falan hepsi iyi ama o lanet öksürük .

Düzenli şekilde sabah akşam bir çay kaşığı kadar çörek otu yağı ve bal karışımı verirsen o balgamı söküyor.
Çocukta diyabet sorunu olmadığını varsayarak meyan kökü çayı verebilirsiniz. İçine sarımsak ve soğan suyunu katarsanız daha şifalı olur.
Bir de tüm bunlara rağmen geçmiyorsa alerjik bünyeler için son çare singular mixti yanlış hatırlamıyorsam bu bitkisel hapın faydasını görenlerde bol.
Bence yine de en başta doğal çözümlerden gidin

Düzenli şekilde sabah akşam bir çay kaşığı kadar çörek otu yağı ve bal karışımı verirsen o balgamı söküyor.
Çocukta diyabet sorunu olmadığını varsayarak meyan kökü çayı verebilirsiniz. İçine sarımsak ve soğan suyunu katarsanız daha şifalı olur.
Bir de tüm bunlara rağmen geçmiyorsa alerjik bünyeler için son çare singular mixti yanlış hatırlamıyorsam bu bitkisel hapın faydasını görenlerde bol.
Bence yine de en başta doğal çözümlerden gidin
Deneyeyim sağolun kreşte ilk yılı ama om gün evde kaldık göndermedim kimseyle temas da kurmadık yine hasta oldu

Deneyeyim sağolun kreşte ilk yılı ama om gün evde kaldık göndermedim kimseyle temas da kurmadık yine hasta oldu
Gece uyurken soğanın yarısına karanfil batır 10-15 tane baş ucuna koy öksürüğü hemen kesiyor. Benim kızım 3 gün önce uyuyamıyordu öksürükten yaptığım gibi kesildi inşallah faydası olur sizede

Gece uyurken soğanın yarısına karanfil batır 10-15 tane baş ucuna koy öksürüğü hemen kesiyor. Benim kızım 3 gün önce uyuyamıyordu öksürükten yaptığım gibi kesildi inşallah faydası olur sizede
Onu hep yapıyorum hiçbir faydası olmadı :(

Back