- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de iki yil oldu bakalim ne kadar bekleyecegiz7ay ne ki ben 7 yıl uğraştim:) hayırlı olsun
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Kızlarrrrr
Bugün 9 gün gecikmem 2 test yaptım biri dün akşam biri bu sabah ve sonuç çift çizgi sanırım hamileyimmmm olmayacak sanıyordum hiç pko baya zaman alıyordu
Allah razı olsun canım aminnnRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
tüyolarınız bekliyoruz hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşaallah :) neler yaptınız?Kızlarrrrr
Bugün 9 gün gecikmem 2 test yaptım biri dün akşam biri bu sabah ve sonuç çift çizgi sanırım hamileyimmmm olmayacak sanıyordum hiç pko baya zaman alıyordu
umutsuz olmak yok;Allahım ne zaman yazdıysa o zaman olacak sadece sabır edeceğizBenim de iki yil oldu bakalim ne kadar bekleyecegiz
Benim de iki yil oldu bakalim ne kadar bekleyecegiz
Hiç bi ilacı kullanmıyorum balım. Abur cuburu kestim birde adet sonrası ilişki gün aşırıCok tebrik ederim hemen tuyolarinizi alalım
Ya ben hep gecikiyo die yapmak istemedim beybi dün gecti baya kankam almış test illa yapalım yapalım pozitif cıkacağına ihtimal vermedim. Bu sabahda tekrarladım sonuç aynı kan verdim bakalım bugün ne sonuc cıkacak darısı başına inşallahAyyyy daha dün konuştukkkk, bu kafar gün gecikme olup test yapmamaya nasıll dayandınnn tebrik ederimmm
Ya ben hep gecikiyo die yapmak istemedim beybi dün gecti baya kankam almış test illa yapalım yapalım pozitif cıkacağına ihtimal vermedim. Bu sabahda tekrarladım sonuç aynı kan verdim bakalım bugün ne sonuc cıkacak darısı başına inşallahAyyyy daha dün konuştukkkk, bu kafar gün gecikme olup test yapmamaya nasıll dayandınnn tebrik ederimmm
Teşekkürler canım benim Allah hepinize nasip etsin inşallahtüyolarınız bekliyoruz hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşaallah :) neler yaptınız?
Ayyyy inşallah Allah bana da nasip eder. Test kopkoyu zaten yüksek cıkar hcgYa ben hep gecikiyo die yapmak istemedim beybi dün gecti baya kankam almış test illa yapalım yapalım pozitif cıkacağına ihtimal vermedim. Bu sabahda tekrarladım sonuç aynı kan verdim bakalım bugün ne sonuc cıkacak darısı başına inşallah
Hemende idrarı koyar koymaz cıktı İnşallah sanada dua edicem ramazanın güzel bereketinden faydalandım sanırımAyyyy inşallah Allah bana da nasip eder. Test kopkoyu zaten yüksek cıkar hcg
Öyle ihtiyacım var ki duaya bakalım sonuca hemen yazHemende idrarı koyar koymaz cıktı İnşallah sanada dua edicem ramazanın güzel bereketinden faydalandım sanırım
Çıktı mı değerinizHemende idrarı koyar koymaz cıktı İnşallah sanada dua edicem ramazanın güzel bereketinden faydalandım sanırım
4 gibi cıkar dediler beybim yazarım tabi. Ayy edicem inşallah Rabbim bekletmesinÖyle ihtiyacım var ki duaya bakalım sonuca hemen yaz
4 de cıkacakmış bekliyorumÇıktı mı değeriniz
Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi belirtilerinizi öğrenebilir miyim mümkünseKızlar hamileyim ben sonucum cıktı. Beta 45oo darısı isteyen herkese