7.ayda tansiyon düşüklüğü

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
381
26 haftalık hamileyim.Tansiyon düşüklüğü baş gösterdi.Doktora gittim ,serum verdiler kendime geldim.Kan şekerimde problem çıkmadı.Kardiyoloğa görün,kalbin zayıf mı geliyor bir baktır dedi doktor.Sizde de tansiyon düşüklüğü oldu mu arkadaşlar? Nasıl baş ettiniz? Ayağımı yukarıya uzatıp tuzlu ayran da tüketiyorum ama her gün aynı sorun var yine.

Canim ben 4 gün önce bayilmisim markette gözümü hastanede açtım tansiyon düşmüş olay öncesi gece eşimle evde kavga ettik doktor sordu ne oldu die dedim stres yaptım sanırım eşime döndü lütfen bu zamanlarda biraz daha hassas davranalim stres sinir yasak dedi.
bir daha olmadı çok şükür . Sende stres yaşamış olabilirmisin

Aslında doğru,eşim rahatsızlandı geçen hafta ben de çok stres ve evham yaptım.Ondan olmuş olabilir.Bugün bile gün boyu sersemlik oldu kafamda,gerçekten çok zor.Hele de çalışırken.

Aslında doğru,eşim rahatsızlandı geçen hafta ben de çok stres ve evham yaptım.Ondan olmuş olabilir.Bugün bile gün boyu sersemlik oldu kafamda,gerçekten çok zor.Hele de çalışırken.

Ama sürekli devam ederse doktora görün kuzum ne olur ne olmaz

Bende 16.haftada başlayan tansiyon dusuklugu oldu. Birkaç geç baygınlık geçirdim. Özellikle sabahlarıydi. Çözümü kalkar kalkmaz kahvaltı yapmakla buldum. Eşim önce uyanıp hazirliyordu yoksa kahvaltı yapsamda kendime gelemiyordum 1-1.5 ay kadar sürdü böyle. Kendini hiç aç bırakma. Kendini kötü hissettiginde ımkanlar dahilinde ayaklarını yukarı kaldırıp gözlerini kapat dinlen öncesinde su iç. .geçmiş olsun

Teşekkürler arkadaşlar, evet susuz kalma ,tuzlu ayran iç dedi doktor ama bu kez de zaten sık lavaboya çıkarken bunları içince hiç çıkamaz oluyorum tuvaletten.

Teşekkürler arkadaşlar, evet susuz kalma ,tuzlu ayran iç dedi doktor ama bu kez de zaten sık lavaboya çıkarken bunları içince hiç çıkamaz oluyorum tuvaletten.

Banada doktor çok tuz tuketme dedi ayaklarda şişme başladı çünkü.
susuz kalmama ya çalışıyorum bu seferde gece wc den çıkamaz oluyorum git gel git gel uyku bölünüyor lavaboda uyuyakalicam bu gidişle

Bende 7 ayımdayım ve arada bır ozellıkle kahvaltıdan sonra bı ıc bayılması o anda hem mıgde bulantısı hemde buyuk tuvalete cıkma ıstegı bas donmesı bayılıcam hıssı oturmasam bayılıcam. Kendımı cok da yoran ınsan degılım ama ılk hamılelıgım ıster ıstemez evham yapıyorum pskolojık mı tansıyonum mu dusuyor anlamadım bende doktora gıtmedım daha arada carpıntılarım da oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…