7 ayda 46 kg verdim

Bu kadar büyük bi başarı elde etmişken kendine güven dik dur sen istemediğin sürece kimse seni üzemez bence çok güçlüsün verdiğin kilolardan belli bu zaten

46 kilo vermişim intikamla ne uğraşacağım ki. Artık yeni bir hayata baslamışsın ne güzel işte doğru olmayan insanları elemişsin hayatından iyi olanlarla devam et. Ayrıca insanlarla konuşma arkadaş olmada kilo ne kadar önemli olabilir ki şahsen ben önemsemem. Eğer kız-erkek ilişkileri açısından diyorsan. Nasibinde sana uygun biri denk gelmemiştir.

harikaaaa.. tebrik ediyorum verdiğin kiloyu almamaya bak !!! ben de 30 kg vermiştim. her şey çok güzeldi 3 yıl bu kiloyu korumuştum şimdi yeniden eski kıloma döndüm ( tekrar zayıflamak için motivasyona ve arkadaşlara ihtiyacım var. yarın öncelikle isveç diyetine başlıyorum sonrasındada devam edeceğim farklı diyetlere.. benimle KİMLER BAŞLAMAK İSTER? psikolojim bozuldu sağlıksız ve mutsuzum (

ilk başta kendinizi sevmeniz lazım bence. O kadar kilo vermişsiniz çok iyi bir başarı ama bu kiloları verirken insanın piskolojisininde iyi olması olması lazım zayıflamadan önceki senle şuan 80 kilo olan sen yine sensin. Kiloluykende güzeldin şimdide güzelsin kilo vermek kolay önemli olan her iki durumdada kendini sevebilmek.

şuraya bir güncelleme gireyim. verdiğim toplam kilo 64 oldu. An itibariyle 70 kiloyum. psikolojik olarak şu an daha iyi durumdayım sanırım, en azından yersiz ve anlamsız öfke patlamalarımla içimde hissettiğim sebepsiz nefret azaldı ya da ben kontrol edebiliyorum diyeyim. İsmimi değiştirmedim, aksine kendim olmak istedim en sonunda. Yeni bir şehre taşındım, yeni bir hayat kurdum kendime. İntikam hissini hala atamadım ama. Maalesef bulduğum her fırsatta insanlardan hıncımı çıkartmaya çalışıyorum. Sürekli bi yarış halindeyim, başkasının bana kaybetmiş olduğunu görmek müthiş haz veriyor. Kazandığım için değil karşımdaki kaybettiğinde hissettiği üzüntü mutlu ediyor beni. En iyisi olmak için çabalamaktan helak olmuş durumdayım ama bu da benim hikayemmiş ne yapalım. O kadar zorbalığın arasından en fazla bu olabildim işte, ne bir eksik ne bir fazla. Onlar gibi oldum.

keşke tüp mide ameliyatı ile bu kiloya ulaştığınızı yazsaydınız. İnsanlara umut oluyorsunuz ama kötü bir örnek.... Diyetle kilo vermiş olsaydınız şimdi karın germe için arayışta olmazdınız.

Şaşırdım gerçekten oysa ki kimse tanımıyor kim olduğunu gerçeği yazmamasina sebep neydi acaba

Tlcde bir program izliyorum yeni bir ben diye. Mesela ikizler vardı. Kaç kilo verdiklerini hatırlamıyorum ama 60 vardır. Diyet ve sıkı bir sporla verdiler 9 ayda sanırım. Ama derileri sarktı sonra doktora götürdüler doktor çok uygunsunuz bu ameliyat için dedi ve oldular. Iste bir senelik değişim programı. Izlemis olanlarımız vardır. Demem o ki çok kilo verince diyet ve sporla da olsa deri sarkabilir demek ki. Belki de ameliyat olmadan vermiştir.

ben kilolu bayan görünce hep bir sorunu vardır hastalığı vardır diye bakıyorum. üzülüyorum keşke bu denli insanların on yargıları olmasa

yulaf çok besleyici ve tok tutucu öneririm ben bir de stres ve üzüntü de kilo verebiliyorum

ameliyat olmaya cesaret edebilmiş ve ailemi ikna edebilmiş olsaydım eğer bu kadar zorbalığa maruz kalmak yerine en baştan gider olurdum. içimden bir insan çıkarttım resmen, 20-25 kg vermedim. 23 yıl boyunca içi yağ dolu deriyi boşalttım sarkma olması çok normal değil mi sayın çok bilmiş cahil insan? siz gerçekten mekik çekip ağırlık kaldırınca onca kilonun boşalttığı derinin sımsıkı olacağını mı sanıyorsunuz? nereden öğrendiniz bunu sabah programlarından mı?

Ben sizden öğrendim bakın diğer hesabınız ile açtığınız şu konudan

şimdi gördüm bana çok bilmiş cahil demiş...

çok bilmiş olduğum doğrudur ama cahillik kısmına katılmıyorum. İnsanlara yalan söylememeyi deneyin, yalan bütün kötülüklerin anasıdır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…