• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 ay normal mi?

pembeseker06

asksin sen...
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
230
80
118
arkadaşlar yaklaşık 7 aydır korumuyorum..hormonlarıma bakıldı troid çıktı tedavi oluyorum dr um bana gebe kalmana engel olacak bişey yok başlangıç noktasındasın ve ilaçla çözülür dedi...2 aydır ilaçlarıma devam ediyorum aralıksız ama olmuyooo hiç bişey yok=( geçen ay neredeyse 30gün ilişkiye girdik ki artık olacaksa bu ay olsun diye ama sonuç hüsran oldu o kadar ümitliydim ki=(

2 haf önce kadın doğuma gittim ve dedim ki 2 yıldır bebeğim olmuyo ..2 yıl dedim cittiye alsın diye yoksa 1 yıl bekle diolar=P neyse eşimden sperm benden hormon testi ve rahim filmi istedieşim...eşim sperm örneğini verdi bende hormon testi için gereken kanı verdim ,sonuç normal.... geriye rahim filmi kaldı çook korkuyorum kızlar bu film işinden=( ne diyosunuz yaptırmalımı? yoksa 7 ay normal mi ...beklemek istemiyorum Allahım en kısa zamanda nasip etsin psikolojim çok bozuldu dr bana kesip biçmemiz lazım dese yatıcam ameliyat masasına artık anne olmak istiyorum çok istiyorum=( Allahım isteyen herkeze versin...
kızlar fikirlerini söyleyin nolur çok bunaldım her ay umutla bekleyip her ay o kanı görmekten=((

arkadaşlar yaklaşık 7 aydır korumuyorum..hormonlarıma bakıldı troid çıktı tedavi oluyorum dr um bana gebe kalmana engel olacak bişey yok başlangıç noktasındasın ve ilaçla çözülür dedi...2 aydır ilaçlarıma devam ediyorum aralıksız ama olmuyooo hiç bişey yok=( geçen ay neredeyse 30gün ilişkiye girdik ki artık olacaksa bu ay olsun diye ama sonuç hüsran oldu o kadar ümitliydim ki=(

2 haf önce kadın doğuma gittim ve dedim ki 2 yıldır bebeğim olmuyo ..2 yıl dedim cittiye alsın diye yoksa 1 yıl bekle diolar=P neyse eşimden sperm benden hormon testi ve rahim filmi istedieşim...eşim sperm örneğini verdi bende hormon testi için gereken kanı verdim ,sonuç normal.... geriye rahim filmi kaldı çook korkuyorum kızlar bu film işinden=( ne diyosunuz yaptırmalımı? yoksa 7 ay normal mi ...beklemek istemiyorum Allahım en kısa zamanda nasip etsin psikolojim çok bozuldu dr bana kesip biçmemiz lazım dese yatıcam ameliyat masasına artık anne olmak istiyorum çok istiyorum=( Allahım isteyen herkeze versin...
kızlar fikirlerini söyleyin nolur çok bunaldım her ay umutla bekleyip her ay o kanı görmekten=((

bence normal sen morelini bozma bencee canım bak bendeee kaç aydan berii uğraşıyorum sen daha yolun başındasın hem

ayrıcaa hergün ilişkiye girmek sorunu çözmüyor uzmanlar 1 gün araile diyorlar.bende senin gibii 2 yıl dedim ki cidiiye alsın diye bende çatlama iğnesi vuruldum ama olmadı kistim çıktı üstelik bende ne yapıcam bilmiyorumdoğum kontrool hapı verdii yanii 1 ay dahaa hatta 2 ay dahaaa uzadı benimdee morelim bozuk ne yapalımm bence seninde gerilmemen gerekirr çünküüü bazen ne kadar normal olursa olsu gerilmende hamile kalmayı geciktiriyor.

canım erken stres yaparsan hç olmuyor ben 8 ayın sonunda hamile kaldım yumurtlama günlerine dikkat et birde 2 günde bir ilişki olsun yataktan hemen kalkma ilişkiden sonra eşin seni bacaklarından tutup silkelesin spermler daha çabuk ulaşıyor o zaman ben öyle hamile kaldım inş sende kalırsın

canım erken stres yaparsan hç olmuyor ben 8 ayın sonunda hamile kaldım yumurtlama günlerine dikkat et birde 2 günde bir ilişki olsun yataktan hemen kalkma ilişkiden sonra eşin seni bacaklarından tutup silkelesin spermler daha çabuk ulaşıyor o zaman ben öyle hamile kaldım inş sende kalırsın

eşim beni tutup silkelesin mi=) canım yarım saat ayaklarımı kaldırıodum ilk aylarda olmayınca bende bıraktım şimdi hemen kalkıyorum yataktan Allah ol derse olur diyorum..

yolun başındayım YASEMİN haklısın Allah yıllarca bekleyenlere sabır versin ne kadar zormuş beklemek umutlanmak...ben kreşte çalışıyorum bebeklerde var alıp kucağıma annem diye seviyorum öpüyorum kokluyorumda yetmiyor...3 aylık bebekler var nasıl ayrılıyorlar onlardan hayret ediyorum ben bi sn kopamam gibi geliyor Allahımm isteyen herkezenasip etsin o güzelliği..

mehaba canım:3:....bence cok normal....sen bence cok stres yapıyosun ve stres hamile olmaya engel anlıyorum elden gelmiyo ama akişs bırak.:29:...allah biliyodur bebişin ne zaman senle olacagını oyuzden akısa bırak kı hayırlı zamanda hayırlı bebişin olsun :55::55::55:

Merhaba cnm;
Bizde 1 yıldan bu yana istiyıruz ama bizimde olmadı henüz hormon testi sperm testi yapıldı hiçbirşey çıkmadı.
Tedaviye başlicaz dedi doktorum ama tüplerimin açık olup olmamasına bakıcaz dedi rahim filminide çektirdim.Ondada bişey çıkmadı.
Hastalıgıma 6 gün var ama sanırım bu ayda tutmadı. tutmadıysa yumurta takibine başlicaz sanırım streste çok etkiliyor bende çok takıyorum kafama çok üzülüyorum. hasta oldugumda şu 1 yıldan buyana okadar çok üzülüyorumki.
Vardır bi vakti zamanı diyorum.....

Back