Nişan 7 Ağustos'ta nişanlanıyorum kızlar:))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
116
Diğer
........................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim çok sevindim, herşey gönlümüzce olur inşallah hayırlı olsun

bende mayıs 15de nişanlandım herşey gönlünüzce olur hiç karamsarlığa kapılmayınemin olunki süper geçicek herşey çok mutlu olucaksınızzzz:)))
ayrıcaaa benden size kocaaaamaaaannnnnnn
MUTLULUKLAAARRRRR

:teytey:hayırlısıyla atlatırsın umarım inşallah çooook güzell geçer sonra resim ekle ama merak ederiz:sm_cool:

pinky çok sevindim canım hayırlısı olsun eminim çok güzel olursun pembiş prenses resimlerini bekliyoruz ona göre :1hug:
dualarımız seninle

arkadaşlar bende 29 agustosta nişanlanıyorum ramazan dolayısıyla biraz zor olcak ama evde aile arasında düşündük damat istanbuldan ailesiyle gelicek acıkcası çok heyecanlıyım.

pinky fotoları koymayı unutma canım tebrik ederim bu arada allah tamamına erdirsin canım

tşk ederim kızlar herşey cok guzel geçti resimleri eklicem şu ara vaktim yok canlarım guzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim cok cok teşekkür ederim.

vakit bulunca hemen eklicem bi kaç güne yeni konu açıcam eklicem canlarım.

allah herkese nasip etsin inşallah

Pinkymmm canım benim çok geç oldu farkındayım ama buradaki konunu yeni öğrendim, sen sebepleri biliyorsun yerimseniben
Allah tamamına erdirsin tatlım , çoook çok mutlu olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…