• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 7 ağustos isteme

hzlozn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
24
0
36
İstanbul
herkese merhaba daha önceden de bi çok konuda siteyi takip ediyordum. Kızlar benide 7 ağustosta istemeye gelicekler çok heyecanlıyım çok fazla adet yapmıcaz tuzlu kahve, söz mendili vs.. ama elim ayağıma dolaşıyor eyvahedigeldismile kahveden sonra truffle, pasta falan ikram edicez. söz de kesilcek tabii paylaşmak istedim sizlerle görüşürüz kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun cnm, bizede önce aileyle tanışmaya, sonrada istemeye gelmişlerdi. sözlendik, şimdide benimde seninle aynı gün nişanım var. bende cok heyecanlıyım.:))

Hayırlı olsun canım benimde 5 temmuzda sözüm 10 temmuzda nişanım vardı
fazla heyecan yapma akışına göre gidiyor zaten:)

Allah tamamına erdirsin çok mutlu olursunuz inşallah :nazar: :nazar:
Benide 22 haziran 2010 istemeye geldiler 25 temmuz 2010 sözlendim :dance: Çook tatlı heyecan bunlar tadını çıkar :1hug:

Son düzenleme:
maşallah canım ALLAH tamamına erdirsin inşallah .herşşey içinize sinsn .RABBİM aldığımız kararlardan bizler utandırmasın ve benim gibi o güzel günü bekleyenlerede tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin GÜZEL MEVLAM

ayyy günler yaklaştıkça heyecan basıyor wallaa :)) güzel dilekleriniz için çok sağolun kızlar sizin nişanlarda güzel geçer inşallah öpüyorum hepinizi şimdilik bu kadar görüşürüz opuyorumnanaktan

Hayırlısı olsun inşallah. Benimde tanışmaya geldiklerinde istediler ama yüzük takmadık 1 ay sonra da 24/07/10'da nişanlandık. İsteme kalabalık olursa heyecan biraz fazla olabiliyor. Ben kahveyi verirken fincanların sesi duyuluyordu ayaklarım titremişti birde topuklu giymeseydim keşke diye kendime kızdım. Ama herkes o kadar anlayışlı oluyor ve o heyecanı anlıyorki sen kendini kötü hissederken insanlar seni şirin buluyor:)
Laf aramızsa ne kadar heyecanlı olursan ol yüzünde gülümsemen hep olsun;)

Back