Bebek İkinci El 7-8 yaş erkek çocuk kışlık arayanlar buraya.

İlk fiyatlarını söylemişsiniz zaten.Bu arada elbisenin alınıp alınmadığını ne kadar beklicem.Sevgiler

Alayım ben onları canım özelden ıban gönderirsen sevinirim

tamam ben ara ara bakarım telefon numaranızı mesaj atsanız whatsap tan daha rahat ulaşabiliriz birbirimize sizin için uygunsa tabiki.

tamam ben ara ara bakarım telefon numaranızı mesaj atsanız whatsap tan daha rahat ulaşabiliriz birbirimize sizin için uygunsa tabiki.

gulcinnazlı arkadaşımızdan ses çıkmadı. Size söz verdiğim üzere havlu ve elbise sizindir :))

İyi günlerde kullanın.

.Memnun edici bir alışverişti.İlginiz anlayışınız ve dürüst davranışınıza sonsuz teşekkürler......

Sevgili anneler;

Dün ve Bugün gerçekleştirdiğimiz satışalardan sonra kalanlar aşağıda. Evde dolap işgal etmesin ihtiyacı olan kullansın istiyorum. Hepsi tertemiz ve pırıl pırıldır. Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun.

Eklentiler

• $20140511_171550 (Small).jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 112
  • $20140504_211850 (Small).jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 92
Fiyatlati nedir?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fiyatlati nedir?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bütün ürünler fiyatlarıyla birlikte ilk sayfada yüklü. Bu sayfadakiler kalanl hepsini toplu yükledim o nedenle fiyat yazmadım. Ancak İsterseniz beğendiklerinize ben de yanıt verebilrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…