7-8 haftalık gebelik

bulem6161

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
235
188
103
32
Herkes merhabalar ben 7+4 günlük gebeyim 6+4 fe bebeğimin kalp atışlarını da duydum doktorum her şey yolunda bir sıkıntı yok dedi fakat benim hiç belirtim yok kızlar bu normal mi biraz göğüs hassasiyetim vardı sadece şimdi o da çok azaldı insan endişe ediyor belirti yaşamayınca benim durumumda olanlar var mı acaba boşuna mı stres yapıyorum 🥺

Bende de sadece göğüs hassasiyeti olmuştu sonra yavaş yavaş azaldı o da şu an 19.haftadayım, nadiren sabahları oluyo hassasiyet. başka bi belirtim olmadı hiç normal yani olmaması

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız kontrolümü henüz 10 gün var geçmek bilmiyor sanki ☺️

Sizi yine çabuk çağırmış, 6.haftadan sonra beni 11.haftada çağırmıştı 🥲 belirtisiz geçirenler de çok var, belirtisi geç başlayanlar da var. Beenim bulantım 8'de başladı mesela. Belirti dinleyip canınızı sıkmayın hiç

Yolculuğa gideceğim için gitmeden önce çağırdı aslında belki yolculuk olmasa ertelenirdi benim de biraz daha ☺️ doğru söylüyorsunuz insan kendini yokladıkça stres oluyor

Aynısı bende de var 9 haftalık hamileyim daha geçen hafta doktora gittim hersey güzeldi kalbi 166 atıyordu doktor güzel dedi ama bende de hiç belirti yok ilk zamanlar göğüslerim çok hassasti şişti şimdi onlarda normale döndü bende hep korkuyorum acaba birsey mi oldu diye

belirtisi olmayanlar olarak sanırım hareketleri
Hissedene kadar hep aynı şeyleri düşüneceğiz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

belirtisi olmayanlar olarak sanırım hareketleri
Hissedene kadar hep aynı şeyleri düşüneceğiz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
İlk başta bende öyleydim ya hareketleri hissedince öyle rahatlama geliyor ki sonra hareket etmeyince korkuyorsun o annelik hissi yükleniyor🥹
Rahat olun ben şimdi dönünce eskiye ne kadar stres yapmışım diyorum 🙏🏻

Herkes merhabalar ben 7+4 günlük gebeyim 6+4 fe bebeğimin kalp atışlarını da duydum doktorum her şey yolunda bir sıkıntı yok dedi fakat benim hiç belirtim yok kızlar bu normal mi biraz göğüs hassasiyetim vardı sadece şimdi o da çok azaldı insan endişe ediyor belirti yaşamayınca benim durumumda olanlar var mı acaba boşuna mı stres yapıyorum 🥺
Suan nasıl durumunuz aynı şeyler bende de var ve bende çok tedirginim gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde ilerliyor mu? Göğüslerim bir anda gerginliği gitti bende tam 7+3 deyim acaba bu haftada normal mi çok merak ettim

Back