7. 8. haftalarda kürtaj olan arkadaslar ne gibi sorunlar yasadınız

asdfgh789

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
785
2
116
Diğer
slm kürtaj süre uzadıkca tehlikesi artıyor diye biliyorum ama 8. haftalarda kürtaj olupta sorun yasayan varmı birde ilk gebeliklerde kürtaj olupta ne gibi sorunlar yasadınız cevaplarınızı acil bekliyorum :çok üzgünüm:

bak bende senin yasinda evlendim yanimda tek bir kisi bile yoktu
herseyiyle tek basimiza mücadele ettik ailem tarafindan baski gördüm kürtaj oliyim diye dogurdum
sonra acik ögretimden okuluma basladim
simdi ikinci bebegim gelicek ins. allahin izniyle
hayla okuluma devam ediyorum bak iki ay sonra 14 kitaptan sinavim var
herseye deger onun bi bakisina bi anne diyisine hersey deger
annelik mükemmel bi duygu hayatim yasaman lazim

ilk kürtajdan sonra sorunlar olabiliyormus diye duymustum tam bi bilgim yok ama tek bildigim allahin verdigi cana kiyma yalvariyorum sana

bak bende senin yasinda evlendim yanimda tek bir kisi bile yoktu
herseyiyle tek basimiza mücadele ettik ailem tarafindan baski gördüm kürtaj oliyim diye dogurdum
sonra acik ögretimden okuluma basladim
simdi ikinci bebegim gelicek ins. allahin izniyle
hayla okuluma devam ediyorum bak iki ay sonra 14 kitaptan sinavim var
herseye deger onun bi bakisina bi anne diyisine hersey deger
annelik mükemmel bi duygu hayatim yasaman lazim

ilk kürtajdan sonra sorunlar olabiliyormus diye duymustum tam bi bilgim yok ama tek bildigim allahin verdigi cana kiyma yalvariyorum sana

ben 31 yaşındayım bebeğim 13 aylık hamile olduğumu öğrendim hiç beklemediğim anda şoktayım resmen ne yapacağımı bilemiyorum doğursam nasıl bakcam oğlum daha küçük tam ilgi zamanları ALLAHım hayırlısını versin çok zor bir durum kürtaj işini nasıl yapcam cana kıymak istemiyorum resmen katilli ama senağlama

slm kürtaj süre uzadıkca tehlikesi artıyor diye biliyorum ama 8. haftalarda kürtaj olupta sorun yasayan varmı birde ilk gebeliklerde kürtaj olupta ne gibi sorunlar yasadınız cevaplarınızı acil bekliyorum :çok üzgünüm:

sakınnnnn aldırma.bunun vebalini asla kaldıramazsın...çevrendeki örneklere bak.bebeklerine fakirlik korkusuyla sebep olan o annelerden biri şimdi 20 yaşındaki oğlunun kanserle mücadelesinde eriyip gitmesine rağmen hiç birşey yapamıyor.....

sakınnnn derim ben.sakınn böyle bişey yapma!

ben 31 yaşındayım bebeğim 13 aylık hamile olduğumu öğrendim hiç beklemediğim anda şoktayım resmen ne yapacağımı bilemiyorum doğursam nasıl bakcam oğlum daha küçük tam ilgi zamanları ALLAHım hayırlısını versin çok zor bir durum kürtaj işini nasıl yapcam cana kıymak istemiyorum resmen katilli ama senağlama

Canim niye üzülüyorsunki ??
Kürtaji hic düsünme bence Allahin verdigi cani ancak Allah alir bebeginde bir can tasiyor sonucta, Allah layik görmüste vermis,
senin yerinde olmak isteyen o kadar insan varki bence haline sükretmen lazim ne olacak bebegin o kadarda kücük degilmis bence, ikisi bir arada büyürler istekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
bende isterdim kizimin bir kardesi olsun ama gecen sene oglumu kaybettim ondan beride bebegim olmadisenağlama
Bebegin sansliki yaninda hep bir kardesi olacak:1hug::1hug:

Allahim ya hemde 13 haftalik herseyi olusmusdur onun ins yapmamissindir ins nasil yapiylir ya nasil kiyiylir o minicik canlara ALlahim ya okudukca seyrettigim video geliyo aklima üfff

Back