• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama 7.65 toffe nin içine açılması için hangi renk karıştırmalıyım?

ozgeozge1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
487
3
68
Kızlar fazla konu açıyorum farkındayım ama .Şimdi benPalette delux Açık parıltılı 7.65 toffee aldım,ama burada araştırdım biraz koyu bir renk çıkıyormuş.Bu rengi deneyeniniz varmı?
Bende ayrıca 10.0 açık papatya boya ile 9.0 küllü sarı var. bu boyalardan birini açine karıştırsam rengini açarmı nasıl olur?Fikir verirseniz sevinirim kzlar gerçekten...

açık renk istiosan açık papatyayı karstr cnm toffenin rengni dahada acıcaktr o;) küllü sarı cok bişey değiştrmez çünkü küllü renkler mat renklerdir :)

Sağol canım ya valla:)Peki acaba yarısını mı karıştırsam yoksa tamamını mı

ben de toffee kullanıorum, ilk boyamada kutusunun üstündeki renkten koyu düşüyor ama bir kaç yıkamada hemen hemen o hale geliyor. ben de biraz daha açık kullanmak istiyorum acaba hangi renkle karıştırsam :/

ben de toffee kullanıorum, ilk boyamada kutusunun üstündeki renkten koyu düşüyor ama bir kaç yıkamada hemen hemen o hale geliyor. ben de biraz daha açık kullanmak istiyorum acaba hangi renkle karıştırsam :/
saçlarımı biraz önce açık papatya sarısıyla karıştırıp boyadım ve resmen saçlarımın dipleri kızıla dönük kahve oldu saçımın diğer yerlerine renk etki etmedi.ya sinirlerim bozuldu eski den saçlarım daha önce sarıydı sonra kumral yaptm nese ama şimdi sürdüğüm o yerlere boya etki etmiyor:((((( sanırsam

saçlarımı biraz önce açık papatya sarısıyla karıştırıp boyadım ve resmen saçlarımın dipleri kızıla dönük kahve oldu saçımın diğer yerlerine renk etki etmedi.ya sinirlerim bozuldu eski den saçlarım daha önce sarıydı sonra kumral yaptm nese ama şimdi sürdüğüm o yerlere boya etki etmiyor:((((( sanırsam

aslında saçların kumralsa etki etmesi gerekirdi şaşırdım şimdi:/

ya anlıyamıyorum bende zaten nie etki etmediğine.dünde ucuna deneme amaçlı sadece papatya sürdüm oda hiç etki etmedi ya:(

ne kadar karıstrdn cnm? bende boya üstüne boya yapıyorum ama sorun yaşamıyorum sende neden olduki?

ne kadar karıstrdn cnm? bende boya üstüne boya yapıyorum ama sorun yaşamıyorum sende neden olduki?

Valla bende anlayabilsem ne olduğunu.1 kutu toffee ile 1 kutu papatya sarısını karıştırdım.saçlarımın dipleri bakır kahve oldu.diğer tarafların rengi değişmedi bile hala anlamış değilim

Valla bende anlayabilsem ne olduğunu.1 kutu toffee ile 1 kutu papatya sarısını karıştırdım.saçlarımın dipleri bakır kahve oldu.diğer tarafların rengi değişmedi bile hala anlamış değilim

tuhafff... ben senelerdir boyarımm saçımıı hepte birbirinin üstüne boyarım renkleri ama bi sorun yaşamadım Allaha şükürr :nazar: anlamadımki sennin altlar niye tutmadı:S foto varmı?

$snhali.jpg
Canım ilk resim saçlarımın uçları .
öbürleri de diplerim flaşsız çektiğim için diplerim kahve gibi gözüküyor ama bariz kızıl yaniiiii

$skk.jpg $snk.jpg

canm resimde çıkmamış ama bariz turuncu bi kızıllık var.35 dak falan beklettim. benim anlayamadığım bi boya bi saç rengini nasıl olurda değiştirmez

kızlar bende toffee rengini aldım yalnız saclarım suan kumral cok mu koyulastıracak dıye korkmadım deıl:( kutuda acık kumral dorelı bır ton gıbı gorunıyor. bu hafta boyamam lazım ltf renk konusunda yardım edin:2:

kızlar bende toffee rengini aldım yalnız saclarım suan kumral cok mu koyulastıracak dıye korkmadım deıl:( kutuda acık kumral dorelı bır ton gıbı gorunıyor. bu hafta boyamam lazım ltf renk konusunda yardım edin:2:
Canım valla bence tutam testi yap işini garantiye al.ama şunu söyliyim kutudakinden daha koyu tutabilir.gerçi senin saçların kumralmış.Ben genede tutam testi yap derim

Back