Saç Rengi ve Saç Boyama 7.65 Altın Parıltılı Toffeden bakırlara yolculuk? (resimli)

mrs.LOVE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
77
2
98
Öncelikle merhaba arkadaşlar uzun zamandır yokum :)
Saç maceramı anlatayım.Saçımda röfle vardı yıkana yıkana çirkin bi renge büründü.Saçımı tamamen açtırıp düz bir renge dönmek istedim.Malesef ve malesef berbat bi renk çıktı platin de denmez gıcık sarı da denmez üstelik uçlarımdaki röfleli kısımlar açılmamış turuncu gibi olmuştu.Sinir krizine girdim diyebilirim.Uçlarımı kestirdim ve aynı kuaföre küllü bir kumrala boyattım.Bir hafta kopkoyu saçlarla gezdim sonra alttaki oryalin etkisiyle başladı mı saçlar şapır şupur akmaya aboww Delirmek üzereydim saçlarımda yeşillenme mi derler grilenme mi ne menem bişeyse saç yine tuhaflaşmaya başladı.Sonra 7.65 renge boyadım yeşillik ve o tuhaf yansıma büyük oranda yok oldu.ay destan gibi oldu kusura bakmayın
Şimdi öğrendim ki o yeşillenme olayı saçtaki kırmızı oranının düştüğünden dolayı meydana geliyomuş.Açık tenliyim mavi gözlüyüm saçın şu andaki halinide koyucam.Aklımda 7.43,7.77,8.77 gibi bakırlar var ama tutarmı çok gıcık mı durur sizden fikir istiyorum ne dersiniz yardım edin banaaaağğğğ

Bakır yap bence bende de aynı olay oldu ilk zamanlar kumral ve bakırı karıştırıp boyadım şimdi de sırf bakır yapmayı düşünüyorum

Evet bakır ve altın parıltılı toffeeyi karıstırdım çok turuncu olmasın dedim ama bu da beni tatmin etmedi,bi dahakine sadece koyu boyicam :) cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederim.Resmini de atim :) 3 kez yıkadım

Bu da saçımın boyanmış hali :) ama daha da bakır olcak :) bunda palette 7,65 yarım paket-7,34 garnier bir kutu karıştırdım :)

Eklentiler

• 20141103_223830.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 261
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…